Ne ovo je čak bio optimističan komentar, ne znam jednu pozitivnu stvar naše reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:45Pretjerujes...Finska je u rezultatskoj krizi, isto kao i mi. Pobjeđivali su nas, ali i mi smo njih. U nekom egalu smo trenutno.Iceplayer je napisao/la: ↑18 okt 2023, 00:31Ne znam zašto toliko optimizma, sve tri navedene reprezentacije ulažu decenijama u svoj fudbal i svake dogine napreduju, dok mi radimo sve suprotno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 23:28BiH-Finska
Izrael-Island
Ako ovo bude na kraju, i ne izbori se plasman,probusi sve lopte, gasi sve, nek niko vise ne sutne loptu
U ovom momentu sve tri reprezentacije baraža su dosta kvalitetnije od nas. Pogotovo Finska koja nas je već pobjeđivala, ali i Izrael također. Island i ako je u padu mnogo su organiziraniji na terenu i u reprezentaciji od nas.
Ruku na srce ako prođemo prvi krug udari se nogom u guzicu...
Izrael nije neka atraktivna ekipa, pobjeđuju uglavnom na guzove, protiv Bjelorusije oba puta se izvukli za pobjedu u sudijskoj nadoknadi.
Island smo razbili u Zenici, a i u gostima smo ih dominirali, ne bi nam ni zabili gol da nismo bacili sve karte napad i krenuli all in da izvucemo pobjedu u zadnjim minutama.
Ne kazem da smo favoriti u barazu (gledajuci transfermarkt jesmo), ali opet nismo ni outsideri kako si ti naveo u postu
Savez sistemski uništava reprezentaciju, igrači odbijaju doći na okupljanje, trener se mijenja svaka 2 kola, navijači tjeraju savez, igrači su mentalno ravni Bihaćkom Jedinstvu i glavni igrači su nam u poznim godinama.
Jedina pozitivna stvar je par neiskusnih mladića što su odlučili odabrati nas.
Bez sisteskog rada od mladih kategorija gdje igrači kad dodju u A reprezentaciju znaju šta trebaju raditi na terenu jer su već naučili sistem.
Trenutno samo imamo 11 okupljenih igrača, bez taktike. Koje će bilo koja reprezentacija i malo taktična uzeti bez malo muke.
Na žalost onaj ko ne vidi ovo stanje je ili nogometno ne educiran ili petriotski slijep.
Tako da samo čudo nas može plasirati na euro