Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Bio selektor Meho ili Marcelo Lippi , ova reprezentacija nema (ofanzivnog) materijala. Mozda kad prosire Euro na 48 ekipa i svjetsko na 64... Mozda je ustvari mogao napravit rezultat/plasman i u ovoj sadasnjoj grupi ali sad je vec kasno
jer nas je unistila gnjida koja je molila Piksija da mu preko Vice zavrsi posao... Ende. Kraj price.
Jedino sto Meho moze uradit jest ici uz dlaku krmku Vici, odmah prekrizit bogalja Sqnicanina, i ostace upamcen u pozitivnom svijetlu. Jos bi bilo pozitivno da privoli nekog mladog talenta katolika/pravoslavca, ali svi znamo da je to unaprijed izgubljena bitka.
jer nas je unistila gnjida koja je molila Piksija da mu preko Vice zavrsi posao... Ende. Kraj price.
Jedino sto Meho moze uradit jest ici uz dlaku krmku Vici, odmah prekrizit bogalja Sqnicanina, i ostace upamcen u pozitivnom svijetlu. Jos bi bilo pozitivno da privoli nekog mladog talenta katolika/pravoslavca, ali svi znamo da je to unaprijed izgubljena bitka.
S istim igracima i istim metodama postice taman onoliko ko i njegovi predhodnici ...19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:05Sta ce se zakuhati, rekao je da ce biti samo 1-2 nova imena, a ostalo nece mijenjati

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa vidjet cemo. Ali ako bude opet improvizacija i guranje igraca bez ikakvog plana onda realno nemamo sta ocekivatDaVinci je napisao/la: ↑06 avg 2023, 17:00S istim igracima i istim metodama postice taman onoliko ko i njegovi predhodnici ...19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:05Sta ce se zakuhati, rekao je da ce biti samo 1-2 nova imena, a ostalo nece mijenjati![]()
naprijed rejal
Ima Itekako ali treba prestati stavljati 3 deep lying playmakera u igru u isto vrijeme da se ne sudaraju pa ce biti potencijala za ofanzivu.. pjanica I sanicanina nogirati expresno, vratiti sarica u repku, pozvati emira I nermina karica, gurati prcica( on ili saric) u prvu postavu, hadziahmetovic(ili tahirovic ali samo jedan smije biti na terenu) kao dm sa povratkom krunica to je jako solidan vezni red..RoninX je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:35Bio selektor Meho ili Marcelo Lippi , ova reprezentacija nema (ofanzivnog) materijala. Mozda kad prosire Euro na 48 ekipa i svjetsko na 64... Mozda je ustvari mogao napravit rezultat/plasman i u ovoj sadasnjoj grupi ali sad je vec kasno
Ma kakvi, sve su to truleks igraci, Prcic sa 30 godina kao nova nada i zacetnik preporoda?? To su sve igraci koji ne mogu biti prevaga ni protiv osrednjih reprezentacija. Presipanje iz supljeg u prazno. Uostalom imena klubova sve govore.
Svaka cast ko gaji imalo optimizma .....ja cu cekati neku novu generaciju
Možda i nemamo trenutno ali ako uspijemo pokupiti igrače koji imaju mogućnost da igraju za našu reprezentaciju, za par godina bi mogli imati jednu od najboljih generacija koja bi trebala biti redovan učesnik velikih takmičenja.RoninX je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:41Ma kakvi, sve su to truleks igraci, Prcic sa 30 godina kao nova nada i zacetnik preporoda?? To su sve igraci koji ne mogu biti prevaga ni protiv osrednjih reprezentacija. Presipanje iz supljeg u prazno. Uostalom imena klubova sve govore.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Nećemo mi nikad biti redovan učesnik velikih takmičenja.
To je realnost i treba se pomiriti s tim, ispratiti ove tekme uz šegu i to je to. Minimizirat ocekivanja. Nemamo ofanzivnog veznog, nemamo krila na vidiku, patnja svaka tekma protiv iole dobrog protivnika u perspektivi od par godina se nazire.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:48Nećemo mi nikad biti redovan učesnik velikih takmičenja.
Ma nisu ba, nego igraci sistema.ako nadzes pravi sistem I inkorporises ih, onda ce kvalitet doci do izrazaja.. fazon je da ako igras sa trojicom u sredini da je samo jedan deep lying playmaker koji se otkriva da mu zadnja linija proslijedi pas dok druga dvojica utrcavaju u prostor I redovno se ubacuju naprijed.. kod jugobalije si imao da ti sve 3 igraca u sredini trce da prime loptu od zadnje linije I onda kad je dobiju nemaju kome dodati naprijed osim dzeki koji je okruzen trojicom..onda imas situaciju da se beskrajno dodaju u sredini bez ikakve ideje , meljaju loptu guse igru jednostavno.. ja bih iskreno volio da prcic uradi isto sto I hamulic..ode u slabiju ali jaku ligu tipa danska ili svicarska I redovno igra nego da cas igra cas neigra u ligi petice...RoninX je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:41Ma kakvi, sve su to truleks igraci, Prcic sa 30 godina kao nova nada i zacetnik preporoda?? To su sve igraci koji ne mogu biti prevaga ni protiv osrednjih reprezentacija. Presipanje iz supljeg u prazno. Uostalom imena klubova sve govore.
Meho, Siniša presjedio u Partizanu, obavezno zovnuti, u prvih jedanaest, po mogućnosti i kapitensku traku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Garantujem da ce sin biti barem prva izmjena u napadu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
2 gola protiv ferenca danas, ako nastavi zabijati neka bude.. ali nek igra na prirodnoj poziciji tj kao zamjena za dzeku.. nesto sumnjam da ce dobit priliku da igra prije dzeke demirovica , I hamule ali meni nebi smetao njegov poziv ako do okupljanja da jos 3 4 gola..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 01:15Garantujem da ce sin biti barem prva izmjena u napadu.
Imam osjecaj da ce adi nalic dobiti poziv..nikad ga nisam mirisao ali izgleda da je proigrao u hammerby..
Kada bi trebao da bude spisak, sad ce septembar?gruezi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 01:272 gola protiv ferenca danas, ako nastavi zabijati neka bude.. ali nek igra na prirodnoj poziciji tj kao zamjena za dzeku.. nesto sumnjam da ce dobit priliku da igra prije dzeke demirovica , I hamule ali meni nebi smetao njegov poziv ako do okupljanja da jos 3 4 gola..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 01:15Garantujem da ce sin biti barem prva izmjena u napadu.
Imam osjecaj da ce adi nalic dobiti poziv..nikad ga nisam mirisao ali izgleda da je proigrao u hammerby..
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
sve drugo bi bilo nelogicno iz ove perspektive:-)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 01:15Garantujem da ce sin biti barem prva izmjena u napadu.
pozivan ranije, sad odmah zabio golove, nece mu sad babo glumiti nesto i ostaviti ga bez poziva.
prevljak jos nista, tabakovic nema papire, bilbija smijesan, koljica vise i ne racunamo..
ostaju dzeko i demirovic kao sigurni, hamula i kodrin kao neka sigurica za spisak.
nadam se da hoce, a ne da ce nam pokazivati nesto i ignorisati njegovu dobru formu jer mu je sinDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 01:15Garantujem da ce sin biti barem prva izmjena u napadu.
Džeko i Demirović su neupitni na spisku napadača, većina nas vjeruje da piotencijal za trećeg neupitnog ima Hamula. Ipak to treba da dokaže golovima.
Mjestu četvrtog bi trebali zauzeti Prevljaka ili Kodro, ovisi o formi.
Naravno da se sve može pretumbati, ukoliko neko zaista bljesne, ili se neko peti nametne. Ipak ne mislim da treba računati na Bajića ili Bilbiju.
Tabaković treba da izvadi papire, pa da upadne na mjesto trećeg ili četvrtog.
Mjestu četvrtog bi trebali zauzeti Prevljaka ili Kodro, ovisi o formi.
Naravno da se sve može pretumbati, ukoliko neko zaista bljesne, ili se neko peti nametne. Ipak ne mislim da treba računati na Bajića ili Bilbiju.
Tabaković treba da izvadi papire, pa da upadne na mjesto trećeg ili četvrtog.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Fake, sarlatan, mjesec dana obilazio medije, ukljucujuci youtubere sa 50 pratioca, Mehe nema na mapi kako je izabran:-)
Jbg Mehi ne trebaju mediji da ga navijaci podrze. Nisam vidio 4 osobe koje su se usprotivile Mehi kad je izabran, u odnosu na Rukfasa. Za Rukfasa ne znam da su ga 4 osobe podrzale osim ovih oyebina iz Saveza
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma Meho se bavi pravim stvarima. Generalno, ne mogu tvrditi da ce biti uspjesan, ali siguran sam da ce imati nekakav plan za razliku od one gluperde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.