3 gola 3 penala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja procitah da ce raditi MY TV prijenos Sloboda-Zeljo.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:33Ako bude još prijenosa, postavljajte ovdje.
Također, mislim da je nevjerovatno da Sloboda-Željo neće biti nigdje da se gleda, pogotovo u situaciji gdje bi se moglo desiti iznenađenje da konačno nekog pobijedimo.
Na My Tv idu utakmice Sarajeva i Želje.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:33Ako bude još prijenosa, postavljajte ovdje.
Također, mislim da je nevjerovatno da Sloboda-Željo neće biti nigdje da se gleda, pogotovo u situaciji gdje bi se moglo desiti iznenađenje da konačno nekog pobijedimo.
Vidjeh i ja maloprije, nekako sam i očekivao da će MYTV uzetAlminjo99 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 11:07Na My Tv idu utakmice Sarajeva i Želje.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 10:33Ako bude još prijenosa, postavljajte ovdje.
yt kanal, in focus mp
Ne igra se danas vec sutra
Premijerligaši 6 od 6.Mogla bi Sloga večeras ispasti.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:40Bosna Visoko - Velež 0:6
Bratstvo Bosanska Krupa - Zvijezda 09 1:3
Brotnjo - GOŠK 0:5
TOŠK - Igman Konjic 0:1
Sloga Gornji Vakuf - FK Sarajevo 1:4
Tomislav - Posušje 1:1 (Posušje je prošlo dalje)
Laktaši - Goražde 1:1 (Laktaši prošli dalje)
Slavija - Leotar 2:1
Stupčanica - Rudar Prijedor 2:1
Kozara - Jedinstvo 1:2
Prva utakmica je 25.10 tako da će biti 7 dana prije pretpostavljam.
Pomjeren je termin osmine finala na 10.2.2024. Vikend prije početka PL na proljeće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.