admin je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:32
Beko023 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:19
admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 19:57
Cekam da se jave ti korisnici kojim je spamiran inbox. Tebe sam prvog pitao i rekao si da nisi dobio nikakvu poruku.
Samim tim, ne znam sta hoces? Da banujem ljude jer je nekom javio tetkin sin da je brat od jetrve pisao sto ne valja? Mozda bi se onda neko i tebi mogao tako natovariti
Kako ce se javiti covjece kad su vec glasali, to je pao dogovor da se tako glasa i samim tim unisti tema
Bas ce se Justinovi pajdasi javiti i ocinkati ga ma kako da ne
Uostalom evo ti ih ovdje dosli da ga brane ko da im je otac, Cipiripi, Boixos, Boston, L-Train i ostali. Svi oni su tamo na obje teme glasali
Tesko spojiti dva i dva izgleda
I nije toliko polemika oko toga vec oko trollanja koje sam ti postavio i na koje se ne obazires naravno
Citavu godinu se trolla na odredjenim temama i kvari gust svim navijacima istim forama i fazonima
Sto je najgore kad prijavis moderatoru ni on se ne obazire kaze kako treba malo zabave na forumu
Zabava je to sto se blate pojedinci i pokusavaju ponizavati
Mislim koliko ti razloga treba da odradis svoj posao kako treba
Ja ti necu vise skretati paznju na jedne te iste stvari, dobio si sigurno vise zalbi i prijava ali nisi nista uradio
pa ako vole što su dobili poruku, onda to nije spam. znači da je sve OK. Nije spam ako dobiješ poruku koju si želio.
za dogovor oko glasanja su ukinute teme i to je to, svakako samo njima trojici-četvorici bolesnika te teme nešto i znače.
A što se tiče moderatora, eto baš neki dan sam iz tog razloga i ukidao moderatorske permisije pojedincima. I pošto se redovno među moderatore uvuku ljudi kojim tu nije mjesto i koji naprave više štete nego koristi, njihov broj se može samo smanjivati.
Spamaju se izmedju to me ne zanima
Ali je njih par pojedinaca molilo forumase da glasaju za onog trollera na obje teme kako ne kontas
Ne znam samo sto se isti ne javljaju al nema veze
Ja ti skrecem paznju na trollovanje na ostalim temama
Sto zmiris na te stvari kad sam ti ih gore postavio crno na bijelo
Eto ja cu od sad na te postove reagovat zustro i burno pa nemoj ni mene banovati
Jos ti se sami likovi nude, dosli ovdje da se brane kao da se nista ne desava
Opada ti kvalitet foruma shvati sve vise postova sadrzi troll sadrzaj, psovke, uvrede
Ali sve dok ti ne reagujes i dok ne smijes banovati pojedince neka tako i ostane
Dajte sad nagradu Justinu za najveceg glupana na forumu a ujedno i forumasa
Covjek veci od samog foruma, polarni medvjed, svaka cast