Šta je sad pogrešno rekao?
Zvjezdan Misimovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zvjezdan Misimovic
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Problem je sto nije nista rekao. Kad je trebalo blatit Peteva, prvi je u redu bio. A sad kad treba Rukfasa za ovu realno sramotu, suti ko zaliven. Gofno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ga
https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... ista-novo/
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Miske puna podrska! Rasturi to pa cemo isponove!
kako ga je Topic naribao u nedelju kod Avde Avdica
Ovo kako je Mujdžu izbjegao fintom tijela, nije nikad u profesionalnoj karijeri uradio.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
"Malo smo se precijenili, moramo letvicu spustiti malo niže." - Zvjezdan Misimović
Jedina istina.
Jedina istina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina u Šeher Banja Luci.
De na svaku temu na forumu napiši ovaj post, nismo vidjeli prvih 10 koje si zalijepio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:56Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina u Šeher Banja Luci.
MoodyHank je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:02De na svaku temu na forumu napiši ovaj post, nismo vidjeli prvih 10 koje si zalijepio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:56Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina u Šeher Banja Luci.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Stoo?? Smeta ti ??MoodyHank je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:02De na svaku temu na forumu napiši ovaj post, nismo vidjeli prvih 10 koje si zalijepio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:56Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina u Šeher Banja Luci.
A ti bi kao iso u mostar i banjaluku da gledas tu istu utakmicu i da se organizuje?
naprijed rejal
Ne, samo smara.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:09Stoo?? Smeta ti ??MoodyHank je napisao/la: ↑29 sep 2023, 15:02De na svaku temu na forumu napiši ovaj post, nismo vidjeli prvih 10 koje si zalijepio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:56Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina u Šeher Banja Luci.
Smrad, bas mi se zgadio kako je na ovoj funkciji
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, katalinski, Lekqqq1921 i 22 gosta.