Nisi jedinipile87 je napisao/la:Strasno sam emotivno vezan za ovaj klubJa bih vam dozvolio da vise puta gostujete na Grbavici

Moderator/ica: GracanicaAA
Nisi jedinipile87 je napisao/la:Strasno sam emotivno vezan za ovaj klubJa bih vam dozvolio da vise puta gostujete na Grbavici
heheh CUMUR! Welcome.Raz_ba je napisao/la:ĆUMUR CITY dobro došli u PL!
ahhahaha zbog njeg123456 je napisao/la:I od mene cestitke.Drago mi zbog Kulina![]()
![]()
![]()
![]()
SaltCityAttack je napisao/la:ahhahaha zbog njeg123456 je napisao/la:I od mene cestitke.Drago mi zbog Kulina![]()
![]()
![]()
![]()
... sad sam ga najebo sad ce mi umalozavat klub
....vec je poceo eno zbog stadiona ccccccc
ja mislim da su se prije zvali hljumani a neznam da li jos postojekosewsko hill je napisao/la:Ev da se i ja tuspasimČestitke na ubjedljivoj igri u 1. ligi FBiH i ulasku u Premier ligu BiH ( ovaj naziv treba mijenjati, čovjek bi rek'o to nešta moćno
![]()
Ljumani- oduzeo sam se od smijeha kad sam gledao onaj video zige-zage
ma zvali su se ljumani i prije momci su imali strasnu grupu od oko 100 momaka,.burek pita je napisao/la:ja mislim da su se prije zvali hljumani a neznam da li jos postojekosewsko hill je napisao/la:Ev da se i ja tuspasimČestitke na ubjedljivoj igri u 1. ligi FBiH i ulasku u Premier ligu BiH ( ovaj naziv treba mijenjati, čovjek bi rek'o to nešta moćno
![]()
Ljumani- oduzeo sam se od smijeha kad sam gledao onaj video zige-zage
DaBogda i ovoliko da imate.. slike drugacije govore.. Ali eto, uspjehom se i navijaci vracaju..___Benny___ je napisao/la:ma zvali su se ljumani i prije momci su imali strasnu grupu od oko 100 momaka,.burek pita je napisao/la:ja mislim da su se prije zvali hljumani a neznam da li jos postojekosewsko hill je napisao/la:Ev da se i ja tuspasimČestitke na ubjedljivoj igri u 1. ligi FBiH i ulasku u Premier ligu BiH ( ovaj naziv treba mijenjati, čovjek bi rek'o to nešta moćno
![]()
Ljumani- oduzeo sam se od smijeha kad sam gledao onaj video zige-zagesto je u to vrijeme 2000-2004 bilo dobro imali svoje pjesme ondajedosla utakmica sa slobodom koju je nas klub prodao i samim tim ispao iz pl, onda su zapalili na toj utakmici svoju zastavu pobili se sa policijom vecina otisal u zatvor i ad se vratila nisu vise bili ljumani sad vise i ne dolaze natekme ,.sad smo mi vecinom djeca od 15-20 god tu kao fol,.,nesh malo ih podrzavamo i tak,to..al abd bit ce nas vise,.,. teren se radi sve nanovo bit ce ready for PL !!!
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.