Cipetic ispao u 4 ligu i igra za Siroki koji nije kod nas u Top 3 ali nema veze. igrac koji igra za sampiona i trenutno najbolji igrac lige ne moze.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato sto Kvesic nema kvalitet kao sto ga nema Tatar.Zukanovic je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:50Pa jest on igrao ali sto ne igra sada? sto je otisao iz 2 u 3 ligu ako je dobar igrac? ili otisao sto nije on za 2 ligu.
Cipetic ispao u 4 ligu i igra za Siroki koji nije kod nas u Top 3 ali nema veze. igrac koji igra za sampiona i trenutno najbolji igrac lige ne moze.![]()
Hvala na videu.
Bajevic ili Cviko?hurem je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:36Hvala na videu.
...
Tatar je zasluzeno dobio poziv kao igrac PLBiH i tu sva prica treba da zavrsi.
Ako Bajevic na treninzima uvidi da ga moze koristiti onda ce mu i dati priliku. Ako uvidi da nema sta ponuditi onda ce presjediti na klupi isto kao sto su i Menalo i Danilovic presjedili.
Sta se sikirate oko gluposti i bezveze trabunjate.
Momak je zasluzio poziv i to je jedina istina. Ja bih licno vise volio Rahmanovica jer smatram da bi prije dobio priliku i imao mozda sta i ponuditi. Neko bi volio nekoga drugog itd. Cinjenica je da se poziv Tataru ne moze osporiti.
Maestro je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:50Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrikeSamozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 06:37
Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(?) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH
ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam? Pozdrav svima koji vole dragu nam
![]()
![]()
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.
Govoris o proslosti, trenutno Kvesic nema kluba...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:41Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:34Kako je pokazao vise?Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:26Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.
On nema kluba!!! A Tatar postaje reprezentativac!
Nema trofeja u karijeri! Nema ucinka na terenu!
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....
Ti si decko izgubljen...
Pa kao sto sam vec jednom napisao, vrijeme ce pokazati gdje ce Tatar igrati, koliko ce igrati, i koji je njegov realan nivo. Ja mislim da nema kvalitet, ti mislis da ima. Sve te minutaze koje Tatar ima meni licno nisu puno relevantne. Znaci ispade lakse je doci do BiH reprezentacije kad igras u BiHPL nego kad igras u 2. Njemackoj, i to je sustina problema. Nema ni Kvesic ni Tatar mjesto u A reprezentaciji, ni ti je Tatar nesto pokazao da mogu reci da je bolji od Kvesica. Jedini razlog sto se Tatar podrzava jeste sto igra u BiHPL.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:20Govoris o proslosti, trenutno Kvesic nema kluba...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:41Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:34
Kako je pokazao vise?
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....
Ti si decko izgubljen...
Pitao sam konkretno sta je napravio osim sto igra vani?
Nije nista. Slabo je igrao kad je igrao....toliko slabo da mu trebaju 2 sezone za 3000 minuta a Benjo svake sezone ima preko 4000 minuta na terenu i dominira, igra u prvih 11 konstantno....
Njegov ucinak na terenu je mizeran, bitniji statista u kukuruzu od njega....nikad za nikad on nece biti blizu repke i ne treba to je propao igrac...
Firma djevojke je kafic, koji nema sajt, sto znaci da je po tebi neko doxao facebookDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 02:18Eno na pdf Sarajevo, doxali onu firmu djevojke što je postavila sliku i status podrške ekipi Budućnost iz Podgorice.
Pored toga, firma se javno ogradila od komentara, ali divljanje ne prestaje.
Djevojka je imala neukusan post, ali daleko od toga da je trebala dobiti poruke hordaša i potencijalno otkaz.
O nevjerovatnom mentalnom sklopu se radi, čast izuzecima.
Tužno ali istinito
Nema tu sta boljeti. Cinjenice dovoljno govore koliko su jadni bh klubovi. Ali sta ocekivati od lika koji se hvali sa smjesnim ciframa od 150000, 300000, 500000 itd. To su jadne cifre i nisu za pohvalu.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:56Maestro je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:50Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrikeSamozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 06:37
Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(?) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH
ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam? Pozdrav svima koji vole dragu nam
![]()
![]()
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.
Dobro Pasa moj, znam kako Ti je i mene je nekad boljelo.![]()
Pokazao je golgetersku formu ne samo sad nego godinama, pokazao je da ima mentalitet pobjednicki, pokazao je da takticke i defanzivne zadatke radi bez problema, pokazao je da radi na sebi i ima veliki radijus kretanja jer trci svaku tekmu u top 3 igraca sa najvise pretrcanih km(12 u prosjeku), pokazao je da voli jake tekme i da ga pritisak motivise jer uvijek zabija u njima...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:27
Pa kao sto sam vec jednom napisao, vrijeme ce pokazati gdje ce Tatar igrati, koliko ce igrati, i koji je njegov realan nivo. Ja mislim da nema kvalitet, ti mislis da ima. Sve te minutaze koje Tatar ima meni licno nisu puno relevantne. Znaci ispade lakse je doci do BiH reprezentacije kad igras u BiHPL nego kad igras u 2. Njemackoj, i to je sustina problema. Nema ni Kvesic ni Tatar mjesto u A reprezentaciji, ni ti je Tatar nesto pokazao da mogu reci da je bolji od Kvesica. Jedini razlog sto se Tatar podrzava jeste sto igra u BiHPL.
Djokanovic nema nikog da ga gura. Pa on u 21 sjedi a igra Cavar koji utakmicu zadnju odigro za klub kad je svinjska gripa bila aktuelna josh1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:32A jeste se raspisali.![]()
Poziv iz PL Bosne i Hercegovine uvijek treba dobiti 1 ili 2 igrača. Pored drugih benefita za igrače i klubove mozda i najvazniji je onaj generalni, a to je da se igrači trude da se istaknu. Daje im se motiv da rade i poboljsavaju svoju igru.
Tako da ta praksa koja se polako ustaljuje kod svakog selektora je dobra i to apsolutno opravdano.
Eh, s tim u vezi, Tatar je zaslužio poziv. Do sada je pokazao najvise u ligi i ne vidim razloga za veliku diskusiju oko toga. Momak je tu zasluženo.
Samo sto ja mislim da je najvrijedniji eksponat F.K. Sarajevo ustvari Djokanovic i da bi njega trebalo "pogurat" al nema veze. Tatar je zasluzio.![]()
Gdje je to pokazao? U Gorici?Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:36Pokazao je golgetersku formu ne samo sad nego godinama, pokazao je da ima mentalitet pobjednicki, pokazao je da takticke i defanzivne zadatke radi bez problema, pokazao je da radi na sebi i ima veliki radijus kretanja jer trci svaku tekmu u top 3 igraca sa najvise pretrcanih km(12 u prosjeku), pokazao je da voli jake tekme i da ga pritisak motivise jer uvijek zabija u njima...Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:27
Pa kao sto sam vec jednom napisao, vrijeme ce pokazati gdje ce Tatar igrati, koliko ce igrati, i koji je njegov realan nivo. Ja mislim da nema kvalitet, ti mislis da ima. Sve te minutaze koje Tatar ima meni licno nisu puno relevantne. Znaci ispade lakse je doci do BiH reprezentacije kad igras u BiHPL nego kad igras u 2. Njemackoj, i to je sustina problema. Nema ni Kvesic ni Tatar mjesto u A reprezentaciji, ni ti je Tatar nesto pokazao da mogu reci da je bolji od Kvesica. Jedini razlog sto se Tatar podrzava jeste sto igra u BiHPL.
Kvesic nema kluba sa 28 g.....dakle bezvrijedan igrac sa nikakvom minutazom i siromasnom statistikom...dakle previsok mu nivo...
feniksptica je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:37Djokanovic nema nikog da ga gura. Pa on u 21 sjedi a igra Cavar koji utakmicu zadnju odigro za klub kad je svinjska gripa bila aktuelna josh1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:32A jeste se raspisali.![]()
Poziv iz PL Bosne i Hercegovine uvijek treba dobiti 1 ili 2 igrača. Pored drugih benefita za igrače i klubove mozda i najvazniji je onaj generalni, a to je da se igrači trude da se istaknu. Daje im se motiv da rade i poboljsavaju svoju igru.
Tako da ta praksa koja se polako ustaljuje kod svakog selektora je dobra i to apsolutno opravdano.
Eh, s tim u vezi, Tatar je zaslužio poziv. Do sada je pokazao najvise u ligi i ne vidim razloga za veliku diskusiju oko toga. Momak je tu zasluženo.
Samo sto ja mislim da je najvrijedniji eksponat F.K. Sarajevo ustvari Djokanovic i da bi njega trebalo "pogurat" al nema veze. Tatar je zasluzio.![]()
Koga ti lažešDenchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:29Firma djevojke je kafic, koji nema sajt, sto znaci da je po tebi neko doxao facebookDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 02:18Eno na pdf Sarajevo, doxali onu firmu djevojke što je postavila sliku i status podrške ekipi Budućnost iz Podgorice.
Pored toga, firma se javno ogradila od komentara, ali divljanje ne prestaje.
Djevojka je imala neukusan post, ali daleko od toga da je trebala dobiti poruke hordaša i potencijalno otkaz.
O nevjerovatnom mentalnom sklopu se radi, čast izuzecima.![]()
Sjedi 1
Droci je strumfeta, koja generalno ko i sve strumfete stavlja anti-Sarajevo postove, nek blokira ili ugasi komentare, ima i ta opcija....
Kafic se nije ogradio niti treba jer ih niko ne napada...
Bas ce otkaz dobit hahahaha
Sto se kurchi ako je pichka
Bas mi je drago da te ova nepravda pogodila u vaginu tj. u herciku![]()
Babi svom to govori...
Avdo Spahic brani u 3 ligu do nekle je branio u 4 ligi gdje se borio za ulazak ligi. U Kaiserslauternu je samo posto jedinica, jer su prodali prvog golmana i u tešku situaciju oni stoji. Pa jbg nemozeš uporedit naj talentovanog golmana naše lige sa golmana koji nece nidje od 3 lige stici. Mario Kvesic kvalitet za 2 Bundesligu je dokazo kada je prešao u 3 ligu kod Magdeburga koja je jedva ostala u ligi. Da je ostao u Aue i da je redovno standardan onda da.Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:41Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.Denchi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:34Kako je pokazao vise?Tristan10 je napisao/la: ↑24 sep 2020, 08:26Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.
Ti si decko izgubljen...