Benjamin Tatar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unknown2
Kontakt:

Re: Benjamin Tatar

Post Postao/la Unknown2 » 24 sep 2020, 08:50

Pa jest on igrao ali sto ne igra sada? sto je otisao iz 2 u 3 ligu ako je dobar igrac? ili otisao sto nije on za 2 ligu.

Cipetic ispao u 4 ligu i igra za Siroki koji nije kod nas u Top 3 ali nema veze. igrac koji igra za sampiona i trenutno najbolji igrac lige ne moze. :tokralju:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 08:51

Zukanovic je napisao/la:
24 sep 2020, 08:50
Pa jest on igrao ali sto ne igra sada? sto je otisao iz 2 u 3 ligu ako je dobar igrac? ili otisao sto nije on za 2 ligu.

Cipetic ispao u 4 ligu i igra za Siroki koji nije kod nas u Top 3 ali nema veze. igrac koji igra za sampiona i trenutno najbolji igrac lige ne moze. :tokralju:
Zato sto Kvesic nema kvalitet kao sto ga nema Tatar.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 sep 2020, 10:36

Konzerva je napisao/la:
22 sep 2020, 11:20
prejak igrac za premijer ligu
Hvala na videu.
...
Tatar je zasluzeno dobio poziv kao igrac PLBiH i tu sva prica treba da zavrsi.
Ako Bajevic na treninzima uvidi da ga moze koristiti onda ce mu i dati priliku. Ako uvidi da nema sta ponuditi onda ce presjediti na klupi isto kao sto su i Menalo i Danilovic presjedili.
Sta se sikirate oko gluposti i bezveze trabunjate.
Momak je zasluzio poziv i to je jedina istina. Ja bih licno vise volio Rahmanovica jer smatram da bi prije dobio priliku i imao mozda sta i ponuditi. Neko bi volio nekoga drugog itd. Cinjenica je da se poziv Tataru ne moze osporiti.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 10:39

hurem je napisao/la:
24 sep 2020, 10:36
Konzerva je napisao/la:
22 sep 2020, 11:20
prejak igrac za premijer ligu
Hvala na videu.
...
Tatar je zasluzeno dobio poziv kao igrac PLBiH i tu sva prica treba da zavrsi.
Ako Bajevic na treninzima uvidi da ga moze koristiti onda ce mu i dati priliku. Ako uvidi da nema sta ponuditi onda ce presjediti na klupi isto kao sto su i Menalo i Danilovic presjedili.
Sta se sikirate oko gluposti i bezveze trabunjate.
Momak je zasluzio poziv i to je jedina istina. Ja bih licno vise volio Rahmanovica jer smatram da bi prije dobio priliku i imao mozda sta i ponuditi. Neko bi volio nekoga drugog itd. Cinjenica je da se poziv Tataru ne moze osporiti.
Bajevic ili Cviko?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 sep 2020, 10:56

Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 07:50
Samozdravlje je napisao/la:
24 sep 2020, 06:37
Maestro je napisao/la:
23 sep 2020, 18:24
Nema sanse da prodate igraca preko repke jer pojma nemate o igranju fudbala. Dzaba vam trud kad ste fudbalske neznalice.

Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(? :rol: ) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH :tokralju: ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam :rol: ? Pozdrav svima koji vole dragu nam :bih:
Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrike :urnebes:
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.

Dobro Pasa moj, znam kako Ti je i mene je nekad boljelo. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 sep 2020, 12:17

Ma ovi sto prate repku i toboze sve znaju o njoj su presmijesni malo je rec. Sve selektor do selektora.

Banalan primjer Cimirot u julu nije za repke igra u Sarajevu a u oktobru je za repku jer igra u PAOKu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 12:20

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:41
Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 08:34
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:26
Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.
Kako je pokazao vise?
On nema kluba!!! A Tatar postaje reprezentativac!
Nema trofeja u karijeri! Nema ucinka na terenu!
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....

Ti si decko izgubljen...
Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.
Govoris o proslosti, trenutno Kvesic nema kluba...
Pitao sam konkretno sta je napravio osim sto igra vani?
Nije nista. Slabo je igrao kad je igrao....toliko slabo da mu trebaju 2 sezone za 3000 minuta a Benjo svake sezone ima preko 4000 minuta na terenu i dominira, igra u prvih 11 konstantno....
Njegov ucinak na terenu je mizeran, bitniji statista u kukuruzu od njega....nikad za nikad on nece biti blizu repke i ne treba to je propao igrac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 12:27

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 12:20
Tristan10 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Kako je pokazao vise?
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....

Ti si decko izgubljen...
Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.
Govoris o proslosti, trenutno Kvesic nema kluba...
Pitao sam konkretno sta je napravio osim sto igra vani?
Nije nista. Slabo je igrao kad je igrao....toliko slabo da mu trebaju 2 sezone za 3000 minuta a Benjo svake sezone ima preko 4000 minuta na terenu i dominira, igra u prvih 11 konstantno....
Njegov ucinak na terenu je mizeran, bitniji statista u kukuruzu od njega....nikad za nikad on nece biti blizu repke i ne treba to je propao igrac...
Pa kao sto sam vec jednom napisao, vrijeme ce pokazati gdje ce Tatar igrati, koliko ce igrati, i koji je njegov realan nivo. Ja mislim da nema kvalitet, ti mislis da ima. Sve te minutaze koje Tatar ima meni licno nisu puno relevantne. Znaci ispade lakse je doci do BiH reprezentacije kad igras u BiHPL nego kad igras u 2. Njemackoj, i to je sustina problema. Nema ni Kvesic ni Tatar mjesto u A reprezentaciji, ni ti je Tatar nesto pokazao da mogu reci da je bolji od Kvesica. Jedini razlog sto se Tatar podrzava jeste sto igra u BiHPL.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 12:29

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 sep 2020, 02:18
Eno na pdf Sarajevo, doxali onu firmu djevojke što je postavila sliku i status podrške ekipi Budućnost iz Podgorice.

Pored toga, firma se javno ogradila od komentara, ali divljanje ne prestaje.

Djevojka je imala neukusan post, ali daleko od toga da je trebala dobiti poruke hordaša i potencijalno otkaz.

O nevjerovatnom mentalnom sklopu se radi, čast izuzecima.
Firma djevojke je kafic, koji nema sajt, sto znaci da je po tebi neko doxao facebook :D
Sjedi 1

Droci je strumfeta, koja generalno ko i sve strumfete stavlja anti-Sarajevo postove, nek blokira ili ugasi komentare, ima i ta opcija....

Kafic se nije ogradio niti treba jer ih niko ne napada...

Bas ce otkaz dobit hahahaha

Sto se kurchi ako je pichka :D

Bas mi je drago da te ova nepravda pogodila u vaginu tj. u herciku :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 sep 2020, 12:32

A jeste se raspisali. :wtf:

Poziv iz PL Bosne i Hercegovine uvijek treba dobiti 1 ili 2 igrača. Pored drugih benefita za igrače i klubove mozda i najvazniji je onaj generalni, a to je da se igrači trude da se istaknu. Daje im se motiv da rade i poboljsavaju svoju igru.
Tako da ta praksa koja se polako ustaljuje kod svakog selektora je dobra i to apsolutno opravdano.

Eh, s tim u vezi :D , Tatar je zaslužio poziv. Do sada je pokazao najvise u ligi i ne vidim razloga za veliku diskusiju oko toga. Momak je tu zasluženo.

Samo sto ja mislim da je najvrijedniji eksponat F.K. Sarajevo ustvari Djokanovic i da bi njega trebalo "pogurat" al nema veze. Tatar je zasluzio. :bih:

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 24 sep 2020, 12:33

nebeskasila je napisao/la:
24 sep 2020, 07:38
Jackk je napisao/la:
24 sep 2020, 07:33
Oj jbm ti zbog čega se ljudi vrijeđaju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tatar zavadio pola Bosne
Tužno ali istinito :mrgreen:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 sep 2020, 12:36

24 sep 2020, 10:56
Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 07:50
24 sep 2020, 06:37

Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(? :rol: ) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH :tokralju: ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam :rol: ? Pozdrav svima koji vole dragu nam :bih:
Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrike :urnebes:
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.

Dobro Pasa moj, znam kako Ti je i mene je nekad boljelo. :thumbup:
Nema tu sta boljeti. Cinjenice dovoljno govore koliko su jadni bh klubovi. Ali sta ocekivati od lika koji se hvali sa smjesnim ciframa od 150000, 300000, 500000 itd. To su jadne cifre i nisu za pohvalu.
Izuzev Cimirota je sve ostalo propalo, a nije sad da je Cimirot napravio veliku karijeru. Hajd valjda jednog dana bude srece i neka ekipa iz BiH ostvari barem nesto slicno kao neki klub iz albanije il luxemburga.

@stroj1946
Izraze kao „levat“ koristi kada pricas sa svojima kod kuce mani se s takvim izrazima po forumu. Nije odma mrznja prema domacem kad se kaze da su fudbalske neznalice. Jedan pogled na rezultate bh ekipa to dovoljno pokazuje.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 24 sep 2020, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 12:36

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 12:27

Pa kao sto sam vec jednom napisao, vrijeme ce pokazati gdje ce Tatar igrati, koliko ce igrati, i koji je njegov realan nivo. Ja mislim da nema kvalitet, ti mislis da ima. Sve te minutaze koje Tatar ima meni licno nisu puno relevantne. Znaci ispade lakse je doci do BiH reprezentacije kad igras u BiHPL nego kad igras u 2. Njemackoj, i to je sustina problema. Nema ni Kvesic ni Tatar mjesto u A reprezentaciji, ni ti je Tatar nesto pokazao da mogu reci da je bolji od Kvesica. Jedini razlog sto se Tatar podrzava jeste sto igra u BiHPL.
Pokazao je golgetersku formu ne samo sad nego godinama, pokazao je da ima mentalitet pobjednicki, pokazao je da takticke i defanzivne zadatke radi bez problema, pokazao je da radi na sebi i ima veliki radijus kretanja jer trci svaku tekmu u top 3 igraca sa najvise pretrcanih km(12 u prosjeku), pokazao je da voli jake tekme i da ga pritisak motivise jer uvijek zabija u njima...

Kvesic nema kluba sa 28 g.....dakle bezvrijedan igrac sa nikakvom minutazom i siromasnom statistikom...dakle previsok mu nivo...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 sep 2020, 12:37

h1a2s3o4 je napisao/la:
24 sep 2020, 12:32

Poziv iz PL Bosne i Hercegovine uvijek treba dobiti 1 ili 2 igrača. Pored drugih benefita za igrače i klubove mozda i najvazniji je onaj generalni, a to je da se igrači trude da se istaknu. Daje im se motiv da rade i poboljsavaju svoju igru.
Tako da ta praksa koja se polako ustaljuje kod svakog selektora je dobra i to apsolutno opravdano.

Eh, s tim u vezi :D , Tatar je zaslužio poziv. Do sada je pokazao najvise u ligi i ne vidim razloga za veliku diskusiju oko toga. Momak je tu zasluženo.

Samo sto ja mislim da je najvrijedniji eksponat F.K. Sarajevo ustvari Djokanovic i da bi njega trebalo "pogurat" al nema veze. Tatar je zasluzio. :bih:
Djokanovic nema nikog da ga gura. Pa on u 21 sjedi a igra Cavar koji utakmicu zadnju odigro za klub kad je svinjska gripa bila aktuelna jos
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 12:38

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 12:36
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 12:27

Pokazao je golgetersku formu ne samo sad nego godinama, pokazao je da ima mentalitet pobjednicki, pokazao je da takticke i defanzivne zadatke radi bez problema, pokazao je da radi na sebi i ima veliki radijus kretanja jer trci svaku tekmu u top 3 igraca sa najvise pretrcanih km(12 u prosjeku), pokazao je da voli jake tekme i da ga pritisak motivise jer uvijek zabija u njima...

Kvesic nema kluba sa 28 g.....dakle bezvrijedan igrac sa nikakvom minutazom i siromasnom statistikom...dakle previsok mu nivo...
Gdje je to pokazao? U Gorici?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 sep 2020, 12:42

feniksptica je napisao/la:
24 sep 2020, 12:37
h1a2s3o4 je napisao/la:
24 sep 2020, 12:32

Djokanovic nema nikog da ga gura. Pa on u 21 sjedi a igra Cavar koji utakmicu zadnju odigro za klub kad je svinjska gripa bila aktuelna jos

Ima Sarajevo više igrača koje nema ko da gura, al ipak uspjevaju nekako. Npr. Resić. Mislim da su zajedno potpisali profi ugovor Djokanovic i on.
Sjećam se prije utakmice sa Atalantom davao skaut njihov interviu i pitali ga ko vam je interesantan u Sarajevu čovjek rekao Resić.
Niđe veze, prosle sezone u Čeliku, sad u Pazaru.
Šteta.
MIslim da je to generacija U-17 koja je isla na Euro.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 sep 2020, 12:43

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 12:29
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 sep 2020, 02:18
Eno na pdf Sarajevo, doxali onu firmu djevojke što je postavila sliku i status podrške ekipi Budućnost iz Podgorice.

Pored toga, firma se javno ogradila od komentara, ali divljanje ne prestaje.

Djevojka je imala neukusan post, ali daleko od toga da je trebala dobiti poruke hordaša i potencijalno otkaz.

O nevjerovatnom mentalnom sklopu se radi, čast izuzecima.
Firma djevojke je kafic, koji nema sajt, sto znaci da je po tebi neko doxao facebook :D
Sjedi 1

Droci je strumfeta, koja generalno ko i sve strumfete stavlja anti-Sarajevo postove, nek blokira ili ugasi komentare, ima i ta opcija....

Kafic se nije ogradio niti treba jer ih niko ne napada...

Bas ce otkaz dobit hahahaha

Sto se kurchi ako je pichka :D

Bas mi je drago da te ova nepravda pogodila u vaginu tj. u herciku :D
Koga ti lažeš :rol:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 sep 2020, 12:44

Stroj1946 je napisao/la:
24 sep 2020, 12:39
Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 12:36

@stroj1946
Izraze kao „levat“ koristi kada pricas sa svojima kod kuce mani se s takvim izrazima po forumu. Nije odma mrznja prema domacem kad se kaze da su fudbalske neznalice. Jedan pogled na rezultate bh ekipa to dovoljno pokazuje.
Nisi ti levat, ti stalarski papak ako ti je lakse, futo hadaljska.... Beskicmenjaci kao ti su najgori na dunjaluku... Fuj uhljupe
Babi svom to govori...
Ja kazem kako je a ne kruzim okolo kao „nije srece bilo“ i takve gluposti koje su u BiH izgovor zadnji dvadeset godina kad neka ekipa podbaci. Fudbalske neznalice!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 24 sep 2020, 12:49

nemoj ga mirza dirat

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 24 sep 2020, 12:49

Tristan10 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:26
Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.
Kako je pokazao vise?

Ti si decko izgubljen...
Avdo Spahic brani u 3 ligu do nekle je branio u 4 ligi gdje se borio za ulazak ligi. U Kaiserslauternu je samo posto jedinica, jer su prodali prvog golmana i u tešku situaciju oni stoji. Pa jbg nemozeš uporedit naj talentovanog golmana naše lige sa golmana koji nece nidje od 3 lige stici. Mario Kvesic kvalitet za 2 Bundesligu je dokazo kada je prešao u 3 ligu kod Magdeburga koja je jedva ostala u ligi. Da je ostao u Aue i da je redovno standardan onda da.

I za svi koji napadaju sarajevo zbog jednog nepismenog navijaca onda neznam dalje. Ja licno kao zeljin navijac, navijo bi više za Sarajevo u evropi i da osvajaju ligu nego Borac i Zrinjski koji nosi na svoj grb u BiH Šahonicu i Srpsku zastavu. Osim toga i to nisu puno od vas nazalost primetili. Igraju u Borac samo jedan Musliman i to je Sandzaklja sve ostalo su Srbe i malo Hrvate. U Zelji, Sarajevo, Tuzla City, Radnik sve ismiješano i ovako je to fino. Sto tice športske strane je Sarajevo jedini klub koji puno ulaga za naši juniori. U evropu imaju neku malu šancu ako prodju Budunost u evropu, ali ipak šancu za iskorak. Iskreno ja bi se stidio nazalost ako se Zrinjski plasira u Grupnu Fazu kao klub iz BiH koji nosi ime "Hrvatski Športski Klub" cjela evropa ce se nas nasmijati...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, myself i 41 gost.