Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Eto jos veceras malo mastajte o tim stvarima, pa da se sutra lagano vratimo realnim imenima. Sto bi Stevie rekao Koumetio, Ojo i tako to. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
I sta onda, da nam napad bude Mane - Brewster - Salah?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ovo je sve

Jedva čekam 19/20

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj Kloppu price, ko da vodi Ipswich.
Spamm
Spamm
Kako bi volio da celzi ili city uzmu tiaga pa da onda pocne kmecat
Paul Gorst je imao poduzi q&a danas i uglavnom svaki igrac kojeg su spominjali u posljednje vrijeme kao metu Liverpoola je zbog korone preskup za nas. Ganjat ce se samo 4ti stoper na fazon Klavana a sve ostalo ide po principu prodaj ako hoces da kupis.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Procitao sam danas na vise mjesta da se sa Wijnaldumom nece produziti.
Spamm
Spamm
Nadam se da ce ga prodati do kraja iduce sedmice i dovesti tiaga
“Liverpool will be behind the likes of Paris Saint-Germain and Manchester City in the running for securing Messi’s signature. But if there’s anything that football has taught us in the last few months, it is that you can’t rule anything out.” [Liverpool Echo]

Spamm
Spamm
Nisam znao da su ovi postali satirični portalmirgerr je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:17“Liverpool will be behind the likes of Paris Saint-Germain and Manchester City in the running for securing Messi’s signature. But if there’s anything that football has taught us in the last few months, it is that you can’t rule anything out.” [Liverpool Echo]![]()
![]()

Kakve su šanse da Pep upari Messia i Thiaga u Cityu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nista od Messija, evo javlja Sky
Otelo, Echo je odavno poceo budalesati.

Otelo, Echo je odavno poceo budalesati.
Spamm
Spamm
Kako je Pearce otišao iz Echa nisu oni više toliko pouzdani.
Pa i Pearce je bio main Liverpool guy, a i dalje je. Tu je još Mellisa

Kako da procitam ovo

Spamm
Spamm
Preskupo za nezaposlenog studenta

Meh ne znam sta reci na sve ovo, digao se prevelik hype oko Thiaga dok puno vece rupe u ekipi niko vise i ne spominje. Vise bih volio da ostane Wijnaldum nego da trosimo novac na jednako starog igraca koji je skroz drugaciji tip veznjaka od onog koji je nama potreban.
Ide im Edouard, bice prvi napadac.Celtic are looking to sign Liverpool forward Taiwo Awoniyi for £9 million.
Rhianova sudbina ce se znati nakon Arsenala.
Ukoliko dodje do pozajmice, nadam se da ce bar ostati u Premu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.