NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Twitter community, NBA igrači i ostali sportisti osudili nepravedno izbacivanje Zingera, a i suđenje
- Gumistucna
- Kontakt:
I zavrsi na 11
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Normala da ce osuditi.Ne ide u prilog LAL da LAC dobijaju.Kobe Bryant je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:25Twitter community, NBA igrači i ostali sportisti osudili nepravedno izbacivanje Zingera, a i suđenje

Prvi se James nasao prokomentarisati.
Nista ja sinoc nisam vidio da je toliko islo na stranu LAC.Cak DAL izveo vise slobodnih bacanja.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jel Sas igraju veceras i s kim?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidi ko proziva? Navijac ekipe koja nije vidjela PO otkako je on imao tlinaest godina!
Kako te bolan nije stid??

Kako te bolan nije stid??

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Niko nista
Navijaci Dallasa kad izgube utakmicu : FUUUUUUUUUUUCK REEEEEEEEEFS
I nakon poraza sa Portlandom isto je bilo
Navijaci Dallasa kad izgube utakmicu : FUUUUUUUUUUUCK REEEEEEEEEFS
I nakon poraza sa Portlandom isto je bilo
- Nail for Real
- Kontakt:
Oni barem igraju u plejofu, najblize sto ce Knicksi osjetiti je Disneyland u Floridi

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobro to namuci dallas clipe, jos bez zinge pola utakmice. Pozitivno iznenadzenje
Glupost zinge totalna, aj nekako se razumijem, ali opet trebali su vec znati da je morris veliko **** od igraca.

Glupost zinge totalna, aj nekako se razumijem, ali opet trebali su vec znati da je morris veliko **** od igraca.
Nisam znao da su Lakersi i James toliko mocni pa upravljaju stavovima ljudi na Twitteru i NBA igraca 

Možda je trebao da reaguje, možda nije, ali jedno je sigurno. Da se desilo isto, samo sa drugim akterima, recimo Kawhi/PG vs Kleber, nikad ne bi bila svirana tehnička. 
Nije ni toliko bitno svakako. Imaju još (makar) 3 tekme mada sam i dalje mišljenja da je ovo metla koliko god navijao za Dallas.

Nije ni toliko bitno svakako. Imaju još (makar) 3 tekme mada sam i dalje mišljenja da je ovo metla koliko god navijao za Dallas.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Morris je trebao dobiti T odmah kad je kreno na Doncica, neznam zasto su sudije dopustile da dodje do sukoba...
Vise mislim na Beverleya,on ce Luku U prolazu da povrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:23Ma jasta nego gledao.![]()
Morris uvijek igra onako, gleda da udari, isprovocira.Meni je ok i reakcija, jer neko mora zastititi 1.zvijezdu ekipe, ali to nije smio biti Porzingis sa vec zaradjenom tehnickom.
.
Btw,danas odmaran,nista necu gledati.
Dallas igra najruzniju kosarku u ligi. Ne bih imao nista protiv da ih Clippersi pometu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, znam da ti pratiš pa zato sam upitao ...Maloprije sam gledao inserte, po meni trebao je Morris dobiti tehničku za povlačenje Luke i da na tome ostane ... Jeste NBA najbolja sportska organizacija na svijetu , igraju najbolje atlete i ovaj mjehur je ekstra urađen ali sudije su užas i džaba ti meni pokušavaš da ih braniš , jednostavno ljudi su katastrofa... Ima situacija kad se traži challenge i kad svi vide da griješe , iz svakog ugla kamere i oni ostaju na odluci da su oni u pravuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:18Ne kontam sta zelis reci? Samo pricam o datoj prilici.U onoj situaciji se daju tehnicke i to su sudije i uradile.To sto je Porzingis vec imao jednu je njegova neozbiljnost.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:11Je li to Klipe trebaju pomoć sudija ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:35
Bilo je kasno, 4.tekma u nizu koju sam gledao, ali ako se dobro sjecam, obojica su dobili po tehnicku, s tim da je Porzingisu bila druga.Ne mozes onako reagovati i krenuti se naguravati, a vec imas tehnicku.Jednostavno glupo i ma koliko soft izgledalo, to je praksa koja je u NBAu vec nekoliko godina.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Samo pitam, nisam nesto pratio NBA u zadnje vrijeme...pa sta se desi?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:58Vidi ko proziva? Navijac ekipe koja nije vidjela PO otkako je on imao tlinaest godina!![]()
![]()
Kako te bolan nije stid??![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Da su Lakersi bili na mjestu Clippa sinoc sad bi citali eseje i romane o tome kako se James i Lakersi guraju u finale
Luka overrated, bolji Musa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sudije kur.cu ne valjaju i one ce odluciti ko ce biti prvak.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2020, 13:00
Nisam gledao utakmicu, znam da ti pratiš pa zato sam upitao ...Maloprije sam gledao inserte, po meni trebao je Morris dobiti tehničku za povlačenje Luke i da na tome ostane ... Jeste NBA najbolja sportska organizacija na svijetu , igraju najbolje atlete i ovaj mjehur je ekstra urađen ali sudije su užas i džaba ti meni pokušavaš da ih braniš , jednostavno ljudi su katastrofa... Ima situacija kad se traži challenge i kad svi vide da griješe , iz svakog ugla kamere i oni ostaju na odluci da su oni u pravu![]()
Ne znam moze li te ovakva konstrukcija zadovoljiti?
Bzv vas 90% sere o sudjenju sinoc, a ironija je da ni 20% nije gledalo tekmu uopste.Da, sudije grijese kao u svakoj ligi i svakom mogucem sportu, ali sinoc UOPSTE nisu uticale na krajnji ishod rezultata.
Kao Porzingis nije trebao biti iskljucen?? A izvinite, sta se to u modernom NBAu sudi kad se 2 igraca poguraju??Jel se sude tehnicke? Da, sude se tehnicke!! Porzingis imao vec jednu i zato je i iskljucen, Morris ostao u igri.Sto bi mi rekli, uzeli su levata na foru, koji je sam ostetio svoju ekipu.
P.S.I gle cuda, gotovo svi koji govore o nekakvoj sudijskoj kradji od sinoc su navijaci LAL i ljubitelji Jamesa.Ne vidim 2 navijaca DAL da se nesto bune, jer su i oni svjesni ko je napravio glupost.Da ironija bude jos veca, sutra ce prvi pisati o nekakvoj objektivnosti.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 18 avg 2020, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Realno sve se je je to moglo rijesiti da je morris dobio T odmah kad je krenuo na luku, zasto nije dobio to samo sudije znaju, a nemoze biti da nije vidio jer je bio kraj njih dvojice, rezultat toga je bio sukob i T za zingu i morrisa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.