Aleksandar Lazić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

231983
Kontakt:

Re: Aleksandar Lazić

Post Postao/la 231983 » 07 sep 2025, 22:41

invincible1921 je napisao/la:
07 sep 2025, 21:12
StevieG8 je napisao/la:
07 sep 2025, 20:59
Drape je napisao/la:
07 sep 2025, 20:49
On i Atić budu junaci protiv Gruzije, dobijaju pohvale sa svih strana i očekuje se da će biti puni vjere u sebe protiv Poljske. Oni su se ponašali kao da se Gruzija nije ni dogodila. Nesigurni na otvorenom šutu, Lazić razmišlja da li potegnuti pa onda šutira, Atić iz dobre pozicije kad smo ih rijetko i imali dodaje loptu dalje.
Promašio je nekoliko baš otvorenih šuteva nakon one prve pogođene trojke i više se nije ni usudio da proba kad je bio slobodan. Jbg pritisak je uradio svoje na kraju kad se utakmica lomila već je bilo kasno. Ne znam da li im je Adis ukazao na timeoutu da ne oklijevaju pa kakav god ishod da bude jer nakon povrede Robersona nismo baš ni imali druge opcije. Rudarilo se za svaku takvu poziciju i šteta što se nije barem probalo umjesto pokušaja driblinga ili jurnjave ka košu u 2-3 igrača Poljske. I ja sam nekako očekivao od njega da danas baš zablista ali ne dade se. Upitno je i da li će on igrati više ako nastavi s ovom basket karijerom :(
Poljaci su ga svjesno pustali i isplatilo im se...nije da je krivac za poraz ali njegova 4 promasaja u "sam u dvorani" situaciji su vjerovatno presudila utakmicu
Isto tako je i pogađao u pravim trenucima. Meni je Kameni bio daleko najgori naš igrač. Nakon dobre sezone i dobrih kvala ocekivalo se puno vise na prvenstvu, on nikakav.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 sep 2025, 22:43

DamirT je napisao/la:
07 sep 2025, 21:03
Ako nista, neka bude glavni zacetnik nase basket reprezentacije. Realno, glupo je da ga se zove, a momak ni ne igra "pravu" kosarku.

Nema se sta prigovoriti igracima i ss. Nakon Muse i Castanede rijetko ko je ocekivao prolaz grupe. Jedino sta se moze prigovoriti je manjak samopouzdanja danas u kljucnom dijelu meca.
Nemamo mi neki izbor da se mozemo odreci ovakvog igraca.
On itekako nama moze biti koristan, druga stvar je sto mi ocekujemo da se svaku utakmicu vrti oko 15 poena.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2025, 22:49

19vendetta87 je napisao/la:
07 sep 2025, 22:43
DamirT je napisao/la:
07 sep 2025, 21:03
Ako nista, neka bude glavni zacetnik nase basket reprezentacije. Realno, glupo je da ga se zove, a momak ni ne igra "pravu" kosarku.

Nema se sta prigovoriti igracima i ss. Nakon Muse i Castanede rijetko ko je ocekivao prolaz grupe. Jedino sta se moze prigovoriti je manjak samopouzdanja danas u kljucnom dijelu meca.
Nemamo mi neki izbor da se mozemo odreci ovakvog igraca.
On itekako nama moze biti koristan, druga stvar je sto mi ocekujemo da se svaku utakmicu vrti oko 15 poena.
Slazem se, samo ako vec hoce da igra 5x5 kosarku, neka nadje klub, pa taman da je to Bosna, Sloboda, Igokea, nebitno. Lijepo je ovo sto igra 3x3, ali nije bas isti sport, sto smo vidjeli za njega i na prvenstvu u nekoliko navrata.

A nije da nema kvalitet za makar nekog solidnog Aba ligasa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.