NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123,gaston
Re: NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
Jeste dobili bonus za 27, da znam kad ce bit nama od 28og.pozz
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Ja sam izvucen 27 al nisam jos donio kontaktiro ih na mail kazu tvoj nick i mail su poslani promotoru sad kad ce lec pitaj boga i da li ce uopste lec ovo je samo navlakusa
Ponovo je napisao/la:Ja sam izvucen 27 al nisam jos donio kontaktiro ih na mail kazu tvoj nick i mail su poslani promotoru sad kad ce lec pitaj boga i da li ce uopste lec ovo je samo navlakusa
Nije navlakusa ja sam vec tri puta dobio, samo je pitanje kad ce isplatit, ako ti je racun ok potvrdjen i tako ne boj se dobit ces bonus....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
-
- Kontakt:
Joj ljudi, ne legne mu bonus dan, dva i odma je navlakusa.. ja ti sad ne bi ni uplatioPonovo je napisao/la:Ja sam izvucen 27 al nisam jos donio kontaktiro ih na mail kazu tvoj nick i mail su poslani promotoru sad kad ce lec pitaj boga i da li ce uopste lec ovo je samo navlakusa
Mnogo glupo pravilo da se moze na tiketu imati bilo koji sport, liga itd. Ako je promocija SP u vezi toga napravljena onda bi bilo posteno da se priznavaju samo tiketi sa parovima sa SP.
bonus za 27. nije ni meni jos uplacen, ne sekirajte se bice i do sad su kasnili 

Željezničar über alles!
-
- Kontakt:
Koja glupost druže. Al et svako ima svoje..Struya je napisao/la:Mnogo glupo pravilo da se moze na tiketu imati bilo koji sport, liga itd. Ako je promocija SP u vezi toga napravljena onda bi bilo posteno da se špriznavaju samo tiketi sa parovima sa SP.
Rivercruise je napisao/la:Koja glupost druže. Al et svako ima svoje..Struya je napisao/la:Mnogo glupo pravilo da se moze na tiketu imati bilo koji sport, liga itd. Ako je promocija SP u vezi toga napravljena onda bi bilo posteno da se špriznavaju samo tiketi sa parovima sa SP.
Sine kao prvo nov si dosao da bi uzeo **** bonus tu, pametujes pricaj besmislice kao sto su da je ovo navlakusa. Ajde pali pun mi je glavica kao ti. Idi tipuj tenis i kosarku za nagradnu igru Svejtsko prvenstvo u fudbalu.
-
- Kontakt:
Stari isprdio si svoje, idi bolje djeci daj da kupe sebi sta nego sto kockas i pametujes ovdje. Dosao sam naravno radi nagradne igre ovdje, ali mi toliko bonus ne znaci za razliku koliko dnevno uplatim. I majke ti nemoj da seres, pun mi je **** vas sto mislite da ste pokupili svu pamet.Struya je napisao/la:Rivercruise je napisao/la:Koja glupost druže. Al et svako ima svoje..Struya je napisao/la:Mnogo glupo pravilo da se moze na tiketu imati bilo koji sport, liga itd. Ako je promocija SP u vezi toga napravljena onda bi bilo posteno da se špriznavaju samo tiketi sa parovima sa SP.
Sine kao prvo nov si dosao da bi uzeo **** bonus tu, pametujes pricaj besmislice kao sto su da je ovo navlakusa. Ajde pali pun mi je glavica kao ti. Idi tipuj tenis i kosarku za nagradnu igru Svejtsko prvenstvo u fudbalu.
Kakvoj djeci? Sta prica ovaj lmao. Da ti ne znaci ne bi pisao i spamovao kad ce bonus i da je navlakusa. Niko te nije pitao za misljenje niti koliko uplacujes. A to sto sudis o nepoznatom pokazuje koliko si plitak. Poenta je da ako je nagradna igra ima naziv svoj i da taj naziv oznacava o cemu se radi kao sto je tema SP RUSIJA 2018, i sta sad aj da kacimo neki tenis tamo ili prijateljske tekme. Znaci nagradna igra je ko moze najvise popiti alkohola i sad neko pokazuje koliko je popio soka ili vode? Aj fof sadi ne citiraj me vise.
-
- Kontakt:
Vidim oslovljavas me sa sine, pa reko vjerovatno si djedo neki. Pa ne spamujem ja za bonus i da je navlakusa, procitaj malo pa pametuj. Idi igraj te tikete po pola eura, eur i objavljuj isti tiket vise puta. Ugodan dan pametni.Struya je napisao/la:Kakvoj djeci? Sta prica ovaj lmao. Da ti ne znaci ne bi pisao i spamovao kad ce bonus i da je navlakusa. Niko te nije pitao za misljenje niti koliko uplacujes. A to sto sudis o nepoznatom pokazuje koliko si plitak. Poenta je da ako je nagradna igra ima naziv svoj i da taj naziv oznacava o cemu se radi kao sto je tema SP RUSIJA 2018, i sta sad aj da kacimo neki tenis tamo ili prijateljske tekme. Znaci nagradna igra je ko moze najvise popiti alkohola i sad neko pokazuje koliko je popio soka ili vode? Aj fof sadi ne citiraj me vise.
Brate ok je da je neko nov, ja sam dosao ovdje kad je bio bonus prije par godina bio sam nov na kraju sam ostao aktivan jedno duze vrijeme. Ovo je promocija foruma koliko i wwina, da bi dobili nove korisnike na obe strane. To sto ovi seru sto je neko nov pusti to kraju samo su ljubomorni i zeljni para. Ali ne podnosim nove tipove koji dodju i odma oni misle da znaju sve i svakom loncu su poklopac kao ovaj gore krele. To ti je kao da sad dobijes poziv za reprezentaciju prvi put i dodjes i pametujes ljudima koji su tu vec 5 10 godina da pricaju gluposti. Usput ja sam na wwinu od kad je nastao ma ne znam ni sam jedno 10 god okvirno pauza mi je najduza bila mozda ali mozda po godine a svaki dan tucem, mislim da bi se objesio kad bi se pitao koliko sam ostavio. A bonusa za tih 10akgod mozda i manje malo, dobio jednom za Bozic dijelili mozda nekad oko 2010 2011 10 evra i dobio ovdje na EURO prosli jednom ja mislim i sad jednom 10e. Eto ti 30e samo, i wwin je realno najgora kladza sto se tice nagrada i promocija nista nemaju od Evra do SP bude promocija ova i to je sve skoro. Dok znam kladzi koje daju povrat dobitka ako padnes jednu, nagradni igara telefon, auto, pa sedmicni jack pot na gubitne tikete bonusi na uplate i svasta. Al nebitno navika je ostala tu sam i dalje imao sam i losih iskustava jako sa podrskom preko maila. Tako da dize se frka bez razloga ja sam kazem da je glupo sto ljudi postavljaju tenis i nesto mimo SP. I moderator od ovoga nema nista realno napdaju ga covjek guvi samo vrijeme svoje njemu ni u dzep ni iz njega. Prvi ja da sam moderator pola toga bi povrsno pregledao da biram najzanimljiviji list od 100 komada svaki dan i ganjam stranice i nikove za dzaba i to sam radis. Retardiran smo narod. Pozdojava113 je napisao/la:Pozdrav svima,
Kao što vidite, ovo mi je tek treći post, prva dva su bila sa dva listića i nakon prvog sam dobio bonus, hvala na tome.
Vidim da se mnogi žale da nisu dobili bonuse, nisam ni ja al nije mi to nešto bitno mada sam se ovdje i registrovao zbog bonusa.
Ono što sam htio reći je to da igram na wwinu oko 4godine i za te 4god sam uplatio oko 50.000eura na wwin račun.
Za te četiri godine i 50.000eura uplačenih na račun znate koliko sam od wwina dobio bonusa?! Manje od 100eura!
Inače sam prije igrao i na bet365 i tamo sam na nekih 5000eura uplate dobio oko 500-600eura bonusa kroz neke promotivne akcije, a da ne govorim da vam tamo svake sedmice stižu poruke o obavjesti da će biti ta i ta akcija za vikend ili sl.
I sad, dobiješ nagradu od 10eura bonusa, i njima treba 3-4 dana da ti uplate bonus, pa sramota!!!
I još ti država nameće da se ne možeš kladiti na stranim kladionicama nego samo na ovim "našim".
Cinjenica je da wwin nema neke bonuse jake,promocije i slicno.
Ali.zbog jednostavne uplate i isplate (u utorak 50e mi odobre za.2 sata) jos dugo cu igrati na wwin.
Tu i tamo udjem na poker s 10e cisto da se ismijem kakvih likova ima.
Najbolja nasa kladionica daleko najbolja, a bet365 ko hoce mislim da i dalje moze preko skrilla, neka me neko ispravi ako grijesim.....
Ali.zbog jednostavne uplate i isplate (u utorak 50e mi odobre za.2 sata) jos dugo cu igrati na wwin.
Najbolja nasa kladionica daleko najbolja, a bet365 ko hoce mislim da i dalje moze preko skrilla, neka me neko ispravi ako grijesim.....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Moja stvar koliko cu ulagati, i koliko cu ih odigrati po po evra. I opet rekoh 0 si covjek ako sudis o nekom koga ne poznajes, uostalom ne daj Boze uloga i baviti se ovim ozbiljno jer je ovo ozbiljna bolest bolje i droga nego ozbiljna kocka. Dosta od mene i previse.Rivercruise je napisao/la:Vidim oslovljavas me sa sine, pa reko vjerovatno si djedo neki. Pa ne spamujem ja za bonus i da je navlakusa, procitaj malo pa pametuj. Idi igraj te tikete po pola eura, eur i objavljuj isti tiket vise puta. Ugodan dan pametni.Struya je napisao/la:Kakvoj djeci? Sta prica ovaj lmao. Da ti ne znaci ne bi pisao i spamovao kad ce bonus i da je navlakusa. Niko te nije pitao za misljenje niti koliko uplacujes. A to sto sudis o nepoznatom pokazuje koliko si plitak. Poenta je da ako je nagradna igra ima naziv svoj i da taj naziv oznacava o cemu se radi kao sto je tema SP RUSIJA 2018, i sta sad aj da kacimo neki tenis tamo ili prijateljske tekme. Znaci nagradna igra je ko moze najvise popiti alkohola i sad neko pokazuje koliko je popio soka ili vode? Aj fof sadi ne citiraj me vise.
Najbolja, sumnjam.Isildur1 je napisao/la:Cinjenica je da wwin nema neke bonuse jake,promocije i slicno.
Svaka kladionica će ti odobriti pare čim listići prodju, npr neki dan su meni odobrili u Premieru 10 listića čim je završen zadnji par, ali sam morao otići u 5 poslovnica da podignem pare jer ni jedna nije imala da mi isplati odmah sve jer ne smiju zbog pljački imati mnogo para kod sebe. Ili sam mogao čekati neka 2h u toj poslovnici da dodje lik sa autom i isplati me.
Zašto sam na wwinu još uvijek, nemam pojma, vjerovatno zato što su mi Inovine preko puta zgrade pa odem uzmem ove bonove i kući kucam.
Ljudi se širom svijeta bore za nove korisnike, ovi naši još i drsko odgovaraju na mail kad im pošalješ, ono kao što me pitaš za promocije kad znaš da to kod nas nema. Mislim fkt smiješno al je tako dok je to na svakoj drugoj online kladionici normalna stvar.
Nisam bas upucen u ovaj bonus toliko, pa me zanima da li se tiketi mogu postavljat koji sadrze bar jedan par sa SP, ili nema veze sta igras na tiketu ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Evo brate pravila a većina ih ovdje nisu pročitali pravila već su samo postali slike, uplate sa bonusom, nezavršeni listići i sl. a sve tako fino piše:Bassha je napisao/la:Nisam bas upucen u ovaj bonus toliko, pa me zanima da li se tiketi mogu postavljat koji sadrze bar jedan par sa SP, ili nema veze sta igras na tiketu ?
PostPostao/la admin » 13 jun 2018, 16:57
Tokom SP 2018 najveća domaća online kladionica WWin nagrađuje forumaše SportSport.ba svaki dan sa po 200 KM bonusa.
Ovdje postavite listiće sa tipovima na SP 2018 i najzanimljiviji listići biće nagrađeni. 10 autora najzanimljivijeg listića dobiće po 20 KM bonusa.
U nagradnoj igri ne mogu ucestvovati listici odigrani bonusom i listici sa uplatom manjom od 1 km. u obzir dolaze samo zavrseni listici.
dojava113 je napisao/la:Evo brate pravila a većina ih ovdje nisu pročitali pravila već su samo postali slike, uplate sa bonusom, nezavršeni listići i sl. a sve tako fino piše:Bassha je napisao/la:Nisam bas upucen u ovaj bonus toliko, pa me zanima da li se tiketi mogu postavljat koji sadrze bar jedan par sa SP, ili nema veze sta igras na tiketu ?
PostPostao/la admin » 13 jun 2018, 16:57
Tokom SP 2018 najveća domaća online kladionica WWin nagrađuje forumaše SportSport.ba svaki dan sa po 200 KM bonusa.
Ovdje postavite listiće sa tipovima na SP 2018 i najzanimljiviji listići biće nagrađeni. 10 autora najzanimljivijeg listića dobiće po 20 KM bonusa.
U nagradnoj igri ne mogu ucestvovati listici odigrani bonusom i listici sa uplatom manjom od 1 km. u obzir dolaze samo zavrseni listici.
hvala

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ma kazem nasa najbolja, gdje ja da se kladim osim njih i premiera, iz okoline tz sam....dojava113 je napisao/la:Najbolja, sumnjam.Isildur1 je napisao/la:Cinjenica je da wwin nema neke bonuse jake,promocije i slicno.
Svaka kladionica će ti odobriti pare čim listići prodju, npr neki dan su meni odobrili u Premieru 10 listića čim je završen zadnji par, ali sam morao otići u 5 poslovnica da podignem pare jer ni jedna nije imala da mi isplati odmah sve jer ne smiju zbog pljački imati mnogo para kod sebe. Ili sam mogao čekati neka 2h u toj poslovnici da dodje lik sa autom i isplati me.
Zašto sam na wwinu još uvijek, nemam pojma, vjerovatno zato što su mi Inovine preko puta zgrade pa odem uzmem ove bonove i kući kucam.
Ljudi se širom svijeta bore za nove korisnike, ovi naši još i drsko odgovaraju na mail kad im pošalješ, ono kao što me pitaš za promocije kad znaš da to kod nas nema. Mislim fkt smiješno al je tako dok je to na svakoj drugoj online kladionici normalna stvar.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.