Pa ta vijest o operaciji je izisla nekad dok je trajalo finale. Nije izmislio ovdje s foruma neko, naravno da se diskutovalo o tome kao sto se diskutuje o svakom vecem rumoru koji izidje.NEZALAGANJE je napisao/la:A stani,molim te,repliciras meni...Kad sam ga ja to pljuvao i mrzio?Clutch je napisao/la: Pa Steph nikad nije ni naveo bilo kakav izgovor, apsolutno svaki put je izbjegao bilo kakvo opravdanje. Zbog toga i najmanje shvatam zasto ga se ovoliko mrzi i pljuje jer covjek nikad nije prihvatio niti trazio bilo kakvo opravdanje za svoj nastup.
Zach Lowe, Epi ili bilo ko kad to napise je cista konstantacija, jer smo svi vidjeli da nije bio ok. Ne vidim problem.
Nije trazio opravdanje i na tome mu svaka cast.Kad pominjem opravdanje mislim na barem 5 forumasa ovdje koji su to cinili i pisali o operacijama proslo finale.E to mi nije jasno,zato sam i postavio onu izjavu i stavi ovaj smajli.
Igrao covjek,nije bio u svom elementu,izgubili nevidjenu prednost i idemo dalje.Jel tesko priznati poraz i pokusati odbraniti nesto neodbranjivo?
Cak koliko se sjecam, u to vrijeme i nije bila nesto skandalozna ili predmet ismijavanja jer se dosta pisalo o tim njegovim povredama i nije bilo toliko neocekivano da se stvarno dogodi. Tek nakon finala kad je on izjavio da nema opravdanja i da je sve ok, se pocelo s tim.
Mada, nema operacije ne znaci automatski i da je s njim sve bilo ok, sto si i sam lijepo priznao da nije.
Ne znam da li ga mrzis, al rijetko cemo te vidjet da nosis neke pozitivne vijesti i misljenja o Stephu. Obicno si na ovoj drugoj strani.