Kenan Kodro

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Re: Kenan Kodro

Post Postao/la nut_shell » 30 apr 2017, 12:00

Nadam se da ce uspijeti dati jos koji gol ove sezone, nas spanski mostarac :bih:
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 apr 2017, 12:19

Jao štete, kako sebi stvori prostor i šta promaši...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 30 apr 2017, 12:24

HankMoody je napisao/la:Jao štete, kako sebi stvori prostor i šta promaši...
Ja sam prvo pomislio da mu je vise zasmetao igrac Deportiva, ali ipak nije. Steta.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 05 maj 2017, 02:12

Imao nezgodu na treningu, doživio lakši potres mozga, najvjerovatnije propusta Valenciu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 05 maj 2017, 05:29

Brz oporavak zelim!

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 13 maj 2017, 17:29

Pocinje danas :bih:
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 13 maj 2017, 20:00

GOL
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 maj 2017, 20:01

Koodrooo.
Vidjet cemo sta ce biti od ovog momka na ljeto.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 13 maj 2017, 20:01

Kenoooooooo :bih:

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 13 maj 2017, 20:18

hurem je napisao/la:Koodrooo.
Vidjet cemo sta ce biti od ovog momka na ljeto.
Mislim da bi moglo biti interesantno ako ode u Athletic Bilbao. Oni nemaju izrazenog napadaca osim Aduriza, koji ima 36 godina. A Kenan je rodjen u Baskiji, pa moze igrati za njih. Ne znam kakve su sanse da se desi nesto tu, ali eto... ima se nadati.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 maj 2017, 20:34

Cestitke keni. Ma tesko da bi bilbao se uzdao u kenu, ipak ce vjerovatno izboriti evropa ligu a ruku na srce ne mozes se kao takav tim i jedan od najboljih uzdati u kenana koji je zabio 7 golova u najlosijoj ekipi lige. Treba napraviti prvo jednu stepenicu izmedju. Ali jedino sto ga moze izvuci jest da ako aduriz se oprosti a inaki williams bude prodan, kenan bi ipak imao ogromne sanse da dodje kao zamjena nekom igracu kojeg ce takodjer dovesti. Jer ce u napadu ostati onda samo muniain koji je vise krilo. Sve ce opet zavisiti od toga kakvo je stanje sa baskijcima na trzistu ali mislim da je tanko
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 13 maj 2017, 20:42

DeeWa je napisao/la:Cestitke keni. Ma tesko da bi bilbao se uzdao u kenu, ipak ce vjerovatno izboriti evropa ligu a ruku na srce ne mozes se kao takav tim i jedan od najboljih uzdati u kenana koji je zabio 7 golova u najlosijoj ekipi lige. Treba napraviti prvo jednu stepenicu izmedju. Ali jedino sto ga moze izvuci jest da ako aduriz se oprosti a inaki williams bude prodan, kenan bi ipak imao ogromne sanse da dodje kao zamjena nekom igracu kojeg ce takodjer dovesti. Jer ce u napadu ostati onda samo muniain koji je vise krilo. Sve ce opet zavisiti od toga kakvo je stanje sa baskijcima na trzistu ali mislim da je tanko
Joj zamisli zaigra Bosanac za Bilbao :D ,to nije ni jednoj drzavi osim Francuske poslo za rukom...Williamsa ne racunam on igra za Spaniju

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 13 maj 2017, 20:45

PrinceofVeresija je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:Cestitke keni. Ma tesko da bi bilbao se uzdao u kenu, ipak ce vjerovatno izboriti evropa ligu a ruku na srce ne mozes se kao takav tim i jedan od najboljih uzdati u kenana koji je zabio 7 golova u najlosijoj ekipi lige. Treba napraviti prvo jednu stepenicu izmedju. Ali jedino sto ga moze izvuci jest da ako aduriz se oprosti a inaki williams bude prodan, kenan bi ipak imao ogromne sanse da dodje kao zamjena nekom igracu kojeg ce takodjer dovesti. Jer ce u napadu ostati onda samo muniain koji je vise krilo. Sve ce opet zavisiti od toga kakvo je stanje sa baskijcima na trzistu ali mislim da je tanko
Joj zamisli zaigra Bosanac za Bilbao :D ,to nije ni jednoj drzavi osim Francuske poslo za rukom...Williamsa ne racunam on igra za Spaniju
Ima i Amorebieta koji je igrao za Venezuelu. Ali ipak bi bio vrh sa bosancen :bih:
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 maj 2017, 20:51

Bravo decko :tokralju: Danas sam gledao neki stari intervju sa Mehom.. Gospodin :salut:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 maj 2017, 21:17

Kenan nemoze igrati za athletic jer nema baskijsku krv...inaki wiliamsova majka je baskijka tako da on moze igrat...amorebietini roditelji su etnicki baski koji su preselili u venezuelu pa je on imao pravo...laporte je etnicki baskijac jer je iz dijela baskije koji je pod francuskom okupacijom...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 maj 2017, 21:22

A šta je Kenanova mama?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 13 maj 2017, 21:23

PrinceofVeresija je napisao/la:
Zar nije cantera jos uvjek prisutna u Athleticu!?
Prvo Williams je rodjen u Bilbau, glavnom gradu autonomne pokrajine Baskija, naravno, država Španija, a to što spominjes Francusku, vjerovatno mislis na Lizarazua, koji je rodjen u Francuskoj, u regiji gdje zivi mnostvo Baskijaca, i koju mnogi smatraju djelom Baskije, tako da koliko je meni poznato i sam Lizarazu je Baskijac. Koliko mi je poznato u Bilbao stranac moze bit samo trener, igraci samo Baskijci, kasnije je to ublazeno, mogu i stranci, koji bi prosli baskijsku skolu nogometa. Athletic do prije par godina nije ni sponzora nosao na dresovima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 maj 2017, 21:24

Ne gledaju više samo krv. Može biti bilo ko rođen u Baskiji, ili neki Baskijac rođen vani. Llorente je npr. Španac više nego Bask, ali je rođen u Baskiji i ima dosta takvih slučajeva danas.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 13 maj 2017, 21:31

Kawhi je napisao/la:Ne gledaju više samo krv. Može biti bilo ko rođen u Baskiji, ili neki Baskijac rođen vani. Llorente je npr. Španac više nego Bask, ali je rođen u Baskiji i ima dosta takvih slučajeva danas.
Pa ne znam sad, mjenjali su neka pravila izgleda, nije to vise ko prije, jos i novi stadion je tu, koji mene neopisivo podsjeca na Arsenalov, dresovi su kao prije, u svakom slucaju, zanimljiva je nogometna historija Baskije tj. njenih klubova, od Athletica, Sociedada, pa Osasune, itd...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 maj 2017, 21:40

Porazom spanije cini mi se u burbonskom ratu cini mi se spanija je morala dati dio teritorija i dali su dio baskije i dio katalonije. Baskija je prije spanske okupacije bila drzava ...za athletic mogu igrati igraci iz historijske baskijske drzave koja je trenutno pod spanskom i francuskom okupacijom....nemoras biti etnicki cist ali moras barem dijelom biti baskijske krvi da bi igrao...pogledati pod ander herrera...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.