krmpotich je napisao/la:Sishar je napisao/la:
Grcka ce se borit za 1 mj upamti mi grcima nismo problem njima je problem Belgija.
Njihovi dueli ce odluciti o 1mj.
Upravo tako, djeca gledaju Grcku na rezultatima i usudjuju se reci 0:3 u Atini

Gledao ih u prijateljskoj kada su ubili Holandiju u svakom segmentu igre, u kvalifikacijama trpaju a ne primaju. Znaci ovakva Grcka, sa beton odbranom, pokretljivim veznim redom i nikada efikasnijim napadom ce napraviti ogromne probleme i Belgiji, kamoli nama. Gledam sinoc Emirate i Saudijsku Arabiju, svaki yebeni igrac trci vise od naseg. Znaci svaki ima 5-7 kilometara u sinocnjem mecu. O cemu mi pricamo kada je radijus kretanja nasih glavnih igraca/radilica 2,3 kilometra u prosjeku. Usudjujem se reci da bi se Grci mogli potuci i za prvo mjesto sa Belgijancima. Mi gore ako uzmemo bod, puna saka brade a ovdje probati dobiti bar 1:0. Sa Medunjaninom u prvih 11 nemamo sta traziti u Atini...
Bem ti luzerski medntalitet i navijace,grcka beton,Gibraltar im zabio gol,prosle kvale najlosiji u grupi,a sad odjednom jaci od Belgije,jesam li ja nesto .
propustio pa su u medzuvremenu njihovi igraci poceli igrati za Real,Barsu,Bajern itd
Ako nasi igraci budu tako razmisljali tesko nama tamo,nema skidanja gaca vise,individualno pa i kolektivno smo jaci od Grka i sa takvim razmisljanjem treba otici gore i donijeti 3 boda,cuj Grci beton,cccccccc