Poprilicno se postarao, priznajem da ga nisam odmah prepoznao, a nisam smio pitati da se ne osramotim.Raonffa je napisao/la:Michael Phelps, jedan od najboljih (ako ne i najbolji jer ne znam tačno historiju) plivača ikada.filip13 je napisao/la:branimir85 je napisao/la:
ko je ovaj lijevo?
RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Općenito
- branimir85
- Kontakt:
ti se sigurno sprdašfilip13 je napisao/la:branimir85 je napisao/la:
ko je ovaj lijevo?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ne,jbg,ne pratim bas plivanje
Koje godine je on bio suspendovan radi vutre??
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- branimir85
- Kontakt:
bio je dvaput meni se čini,jednom prije par godina ,a drugi put 2014samocelik je napisao/la:Koje godine je on bio suspendovan radi vutre??
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
kad smo već kod Phelpsa
https://swimswam.com/phelps-dont-know-i ... ean-sport/
https://swimswam.com/phelps-dont-know-i ... ean-sport/
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad se sjetim za Igre u Londonu kako je bio odlican sajt za prenose, samo izaberes dogadjaj koji zelis i uzivas, vrhunska slika i bez komentatora
London2012live.com, tako nesto
Don't believe the hype.
- branimir85
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Kad se sjetim za Igre u Londonu kako je bio odlican sajt za prenose, samo izaberes dogadjaj koji zelis i uzivas, vrhunska slika i bez komentatora
Joj kako je fenomenalna slika na NBC-u

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
A bice i ove godine nesto slicno, mislim mora da bude
Ne smijem na otvaranju da propustim Archery hahah
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Sumnjam, jedno je Englez, a drugo je Brazilac.Mig_Mig je napisao/la:A bice i ove godine nesto slicno, mislim mora da budeNe smijem na otvaranju da propustim Archery hahah
Ne podcjenjuj Brazilce. Mozda se iznenadis......ASD je napisao/la:Sumnjam, jedno je Englez, a drugo je Brazilac.Mig_Mig je napisao/la:A bice i ove godine nesto slicno, mislim mora da budeNe smijem na otvaranju da propustim Archery hahah
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
Pratim njihovu ligu dugi niz godina, veliki sam fan, a kada je organizacija u pitanju, redovno su me iznenadjivali, samo ne pozitivno.Mig_Mig je napisao/la:Ne podcjenjuj Brazilce. Mozda se iznenadis......ASD je napisao/la:Sumnjam, jedno je Englez, a drugo je Brazilac.Mig_Mig je napisao/la:A bice i ove godine nesto slicno, mislim mora da budeNe smijem na otvaranju da propustim Archery hahah
Mogu ti danima o tome pisati.
Hahaha, mozda ja previse ockeujem. Hajde bas da vidimo, sta ce se desiti.
Max Allegri
- DragonGirl
- Kontakt:
Kakav smještaj samo...Znam da Brazil nije neka extra luksuzna zemlja, ali mislim da smo bolji smještaj imali mi po ekskurzijama prije nekoliko godina, nego što to imaju ovi profesionalni sportisti na jednom toliko značajnom takmičenju kao što su Olimpijske igre. 
- ASD
- Kontakt:
Maloprije ja gledao neku ppress-konferenciju tima Srbije, skoro svi su pohvalili Olimpijsko selo, da odlicno izgleda.DragonGirl je napisao/la:Kakav smještaj samo...Znam da Brazil nije neka extra luksuzna zemlja, ali mislim da smo bolji smještaj imali mi po ekskurzijama prije nekoliko godina, nego što to imaju ovi profesionalni sportisti na jednom toliko značajnom takmičenju kao što su Olimpijske igre.
- DragonGirl
- Kontakt:
Izgleda navodno odlično izvana, eksterijer i to, međutim unutra stvari i nisu baš tako sjajne. Bilo je, ja mislim, dosta članaka o tome. Samo jedan primjer, što je meni bilo zanimljivo, su utičnice za struju koje su drugačije nego u Evropi iz kojih sad valjda stalno ispadaju adapteri pa se laptopi sa slabim baterijama tri puta ugase u roku od sat vremena.ASD je napisao/la:Maloprije ja gledao neku ppress-konferenciju tima Srbije, skoro svi su pohvalili Olimpijsko selo, da odlicno izgleda.DragonGirl je napisao/la:Kakav smještaj samo...Znam da Brazil nije neka extra luksuzna zemlja, ali mislim da smo bolji smještaj imali mi po ekskurzijama prije nekoliko godina, nego što to imaju ovi profesionalni sportisti na jednom toliko značajnom takmičenju kao što su Olimpijske igre.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Oni su možda izuzetak,potrefilo ih to što je dobro
Kako su naše dočekali,sobe prljave naši se žalili kako je sve loše.Australci su se odmah žalili dok su došli i još neke repke,tako da je izgleda Srbiji upala kasika u med.
Kako su naše dočekali,sobe prljave naši se žalili kako je sve loše.Australci su se odmah žalili dok su došli i još neke repke,tako da je izgleda Srbiji upala kasika u med.
- ASD
- Kontakt:
Vec sutra idu prve medalje, i to u jedinom sportu koji je sustra na rasporedu.
Koliko sam shvatio, to ce sutra trajati nekih skoro 9 sati i ide se od osmine finala do finala.
Kod muskaraca, zlato brani Italija, srebro Amerika, a bronzu Korea.
Na ovim igrama SAD i Italija su promijenile jednog strijelca, a Korea sa komplet novim timom dolazi.
Koliko sam shvatio, to ce sutra trajati nekih skoro 9 sati i ide se od osmine finala do finala.
Kod muskaraca, zlato brani Italija, srebro Amerika, a bronzu Korea.
Na ovim igrama SAD i Italija su promijenile jednog strijelca, a Korea sa komplet novim timom dolazi.
- branimir85
- Kontakt:
Ja slušao Ude-a kaže par dana nije bilo tople vode,ali brazilke su ih ugrijale ,nisu đžaba tisuće kondoma podijelili da pušu balone
a danas je raspored
14:00 Streličarstvo, Pojedinačno/ekipno (M), za poredak
18:00 Streličarstvo, Pojedinačno/ekipno (Ž), za poredak
a danas je raspored
14:00 Streličarstvo, Pojedinačno/ekipno (M), za poredak
18:00 Streličarstvo, Pojedinačno/ekipno (Ž), za poredak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.