Prespavala, sinoć gurala Čilića, pa kasnije proslava, i prespava kauboje.SiamoNoi je napisao/la:
Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Prespavala, sinoć gurala Čilića, pa kasnije proslava, i prespava kauboje.SiamoNoi je napisao/la:
Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.![]()
SiamoNoi je napisao/la:Zna se da je u Riju Isus glavni, mater mu tamo nema neki utjecaj.![]()
znaš šta me najviše boli? to što je davno prije jedno 7-8 godina trebao da preuzme srbiju ali pod uslovom da radi sa škrbićem tj da ako ovaj preuzme savez... i naravno ništa nije bilo od njih toga..legenda reala je napisao/la:Prelahko se daju ova isključenja al haj![]()
đe Dantes jel to veliki Rivera i odbranu Katara doveo do savršenstva
Novo pravilo, kada sudac pokaže crveni karton a nije 100% siguran da li je igrač pretjerao, pokaže i plavi karton nakon crvenog da bi komisija dodatno prosudila odluku.. Imaš sva nova pravila na prvoj stranici ove teme.alan_kardec je napisao/la:kakav plavi karton? šta je to?
Najveća glupost koju mogu učiniti.Raonffa je napisao/la:Ma bezveze pravila, bolje je da su promijenili jedno ali vrijedno a to bi bilo vremensko ograničavanje trajanja napada kao u košarci.
DANTES je napisao/la:znaš šta me najviše boli? to što je davno prije jedno 7-8 godina trebao da preuzme srbiju ali pod uslovom da radi sa škrbićem tj da ako ovaj preuzme savez... i naravno ništa nije bilo od njih toga..
a čovjek je TATA ovog sporta
Molders je napisao/la:Novo pravilo, kada sudac pokaže crveni karton a nije 100% siguran da li je igrač pretjerao, pokaže i plavi karton nakon crvenog da bi komisija dodatno prosudila odluku.. Imaš sva nova pravila na prvoj stranici ove teme.alan_kardec je napisao/la:kakav plavi karton? šta je to?
Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.Vijadukt je napisao/la:Najveća glupost koju mogu učiniti.Raonffa je napisao/la:Ma bezveze pravila, bolje je da su promijenili jedno ali vrijedno a to bi bilo vremensko ograničavanje trajanja napada kao u košarci.
I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
O tome ja pričam, a tih šest dodavanja ide u pasivnoj igri a koliko napad može trajati do dizanja ruke tj. pasivnog to haman ne zna niko osim sudije a ne zna ni sudija nego to više ide na osjećaj.Molders je napisao/la:I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
To svako zna, najpravednije je, ali tvrdoglavi su pa drze ta neka kljucna pravila, rasprave oko toga vec dugo traju.Raonffa je napisao/la:O tome ja pričam, a tih šest dodavanja ide u pasivnoj igri a koliko napad može trajati do dizanja ruke tj. pasivnog to haman ne zna niko osim sudije a ne zna ni sudija nego to više ide na osjećaj.Molders je napisao/la:I još koliko su se puta mnoge ekipe znale oštetit zbog predugog napada. To za ograničenje satom kao u košarci bi vjerovatno bilo pun pogodak, ali eto ovako ipak ide na šest dodavanja.Raonffa je napisao/la: Ne znam, meni je ovo pravilo gdje ti sudije određuju trajanje napada preglupo, jeste da je to od kada znam za sebe al' svejedno ne valja.
E zbog toga uvođenje sata kao u košarci (dakle ne identično 24 sekunde kao u košarci nego na taj fazon da ne bi bilo zabune) bi bilo sigurno unaprijeđenje rukometa kao sporta.
A kakve konkretno veze ima uvođenja sata sa sudijskim kriterijem vezanim za faulove i isključenja?Vijadukt je napisao/la:To bi bila potpuna promjena rukometa. Time sve pada u vodu što ima veze sa rukometom. U košarci ne smiješ ružno pogledati protivnika, dok je u rukometu potpuno druga situacija.
Pa mogu ostaviti duze napade, isto bi bilo kao sada, samo pravednije.Vijadukt je napisao/la:To bi bila potpuna promjena rukometa. Time sve pada u vodu što ima veze sa rukometom. U košarci ne smiješ ružno pogledati protivnika, dok je u rukometu potpuno druga situacija.
25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
bacim oko i na to i ono što sam vidio Brazilci fino izgledaju,posebno odbrana 5+1 koju sam vidio da igraju u 1.poluvremenuSiamoNoi je napisao/la:25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
SiamoNoi je napisao/la:25-19 na kraju dobili.Al evo sad su Poljaci na mukama protiv domacina.Gube 19-23 u 43.min.branimir85 je napisao/la:Danci se muče protiv gaučosa ,poluvrijeme 10-10
I sad vidim Angolke dobile Rumunjke 4 razlike.21 bio koeficijent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.