Za sad nemam neko izdefinisano misljenje oko organizacije, ali je ocigledno da imaju neke rupe.Kawhi je napisao/la:Ma velika sportska takmičenja ne treba nikad održavati van Evrope i Junajted Stejts of Ej. Doduše, ne ide ni u Americi rukomet staviti, kao ni odbojku u Engleskoj.Tribalian je napisao/la:Vise gledalaca na prosecnoj utakmici ABA lige.
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Rutinski...
Sada sa Australijom da Spancima recunicu jos vise pobrkamo.
Sada sa Australijom da Spancima recunicu jos vise pobrkamo.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
kakiš... onako snobovski. šta je falilo OI u Pekingu? pa onim u Sidneju?Kawhi je napisao/la:Ma velika sportska takmičenja ne treba nikad održavati van Evrope i Junajted Stejts of Ej. Doduše, ne ide ni u Americi rukomet staviti, kao ni odbojku u Engleskoj.Tribalian je napisao/la:Vise gledalaca na prosecnoj utakmici ABA lige.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Juče Francuzi naletiše na Kengure,a danas(sutra) bi Španci mogli da nalete na Hrvate,koliko god to nekome nerealno zvučalo...jednostavno imam neki osjećaj,a i kvota je dobra
(5.00)
Argentina bi rutinski trebala dobiti Nigeriju,a Brazil "domaćinski" Litvaniju...

Argentina bi rutinski trebala dobiti Nigeriju,a Brazil "domaćinski" Litvaniju...
Mens sana in corpore sano.
Ta će Dirk ima nekoliko boljih od njega iz Europe.Mlad si jos,naucit cesKawhi je napisao/la:Kakva je šteta što i Dirk nije tu. Kako mi je bilo krivo kad popušiše onu od Španaca na Eurobasketu jer sam znao da mu je to zadnja u reprezentaciji.filip13 je napisao/la:http://www.eurohoops.net/featured/29376 ... era-in-rio
Od ove trojice koji se sad spominju srećom su svi u Spursima tako da mi nije krivo što mislim da nekad mrski Pau jedini može povući repku do ozbiljnog rezultata.![]()
Btw tužno je što je od Francuza večeras Parker najviše zabio. Kakvog amatera imaju godinama na klupi sreća pa su uspjeli i ono jedno zlato uzeti.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Australci i Novozelanđani žive za sport, trebaju dobiti i SP u fudbalu, zaslužili su to. U Sydneyu su pokazali kako se organzuje veliko takmičenje. Peking je isto bio odličan.DANTES je napisao/la:kakiš... onako snobovski. šta je falilo OI u Pekingu? pa onim u Sidneju?Kawhi je napisao/la:Ma velika sportska takmičenja ne treba nikad održavati van Evrope i Junajted Stejts of Ej. Doduše, ne ide ni u Americi rukomet staviti, kao ni odbojku u Engleskoj.Tribalian je napisao/la:Vise gledalaca na prosecnoj utakmici ABA lige.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Brazilci ce samo napuniti stadion/dvorana kada igra reprezentacija, eventualno Copa Libertadores, ostalo ih zanim kao nas mlada repkau Sarajevu. 

Koja glupost, pa nigdje ne mozes nac highlights meceva.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Australiju vidim kao dio Evrope. Svakako i na Evroviziji učestvuju. Više su mi oni Evropa od Azerbejdžana, Armenije, Gruzije, Turske i Rusije.DANTES je napisao/la:kakiš... onako snobovski. šta je falilo OI u Pekingu? pa onim u Sidneju?Kawhi je napisao/la:Ma velika sportska takmičenja ne treba nikad održavati van Evrope i Junajted Stejts of Ej. Doduše, ne ide ni u Americi rukomet staviti, kao ni odbojku u Engleskoj.Tribalian je napisao/la:Vise gledalaca na prosecnoj utakmici ABA lige.
Kina, J. Koreja i Japan se mogu ugurati tu jer imaju para.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
naravno što pokazuje da kawhi nije u pravu.rio_Ferdy88 je napisao/la: Australci i Novozelanđani žive za sport, trebaju dobiti i SP u fudbalu, zaslužili su to. U Sydneyu su pokazali kako se organzuje veliko takmičenje. Peking je isto bio odličan.
@kawhi da dio su evrope... po čemu? kulturološki? slično ali ipak ne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Australiju vidim kao dio Evrope. Svakako i na Evroviziji učestvuju. Više su mi oni Evropa od Azerbejdžana, Armenije, Gruzije, Turske i Rusije.
pa i te nabrojane države učestvuju na Evroviziji.

`ta ćemo sad?
ovo što si izjavio mi liči na jedan od onih najnegativnijih -izama koji postoje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Idemo Litavci 

+1SiamoNoi je napisao/la:Idemo Litavci
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Je.bo sebe zar jos igra ovaj Nene Hilario
Edit: vidim u NBA je jos, bas sam davno cuo za njega zato mi cudno bilo
Edit: vidim u NBA je jos, bas sam davno cuo za njega zato mi cudno bilo
Nad tobom sunce najljepše sja
Lijepih +10.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Litva je institucija, uvijek su opasni kakvi god došli na neki turnir
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Mislio sam da je Brazil jaci a ovo ce, kako stoje stvari, izaci na 20 razlike u prvom poluvremenu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Brazil ocekivano prosjecna ekipa.Ne znam kako su razmisljali oni koji su ih u borbi za medalje vidjeli.Jos nasi u intervjuima govore kako su Argentina i Litva uz Nigeriju nase sanse,a Brazil kao klasu iznad...
Seibutis
Seibutis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.