PES 2017
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: PES 2017
Dobar PES, bolji od prošlog, možda i najbolji do sada. Još uvijek igrači ekstremno sporo reaguju u nekim situacijama, izgleda da se tog problema nikada neće riješiti.
sada sam instalirao pes 17 trava je opet ocajan,jel ima neki patch koji to popravlja?
Da li je moguce nastimati nekako da igramo online mode kada downloadamo ovu cpy verziju? Znam da ima onaj error i da je na neki nacin fake verzija ali da li postoji nacin neki da se nesto sredi da se moze igrati my club i ostalo?
Inace nije pes toliko bolji ove godine koliko mi je fifa losija. Tako da mi cak pes vise lici na fifu nego sama fifa sto mi lici na sebe ove godine
Inace nije pes toliko bolji ove godine koliko mi je fifa losija. Tako da mi cak pes vise lici na fifu nego sama fifa sto mi lici na sebe ove godine

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
skino sam igrico,mount,instaliro ,crackovo i kad kliknem na igru ,samo mi bjelo pokaziva ,znate li mozda problem ,koji je uzrok ??
dvi gige rama kompjuter 2.50 ghz
Re: RE: Re: PES 2017
Rezolucija vidi da li ti je okKpbKaka22 je napisao/la:skino sam igrico,mount,instaliro ,crackovo i kad kliknem na igru ,samo mi bjelo pokaziva ,znate li mozda problem ,koji je uzrok ??
Isti problem, kada zelim da udjem u igricu pojavi se samo bijela pozadina i tako stoji? Pomoc??
Skinite crack fix sa skidrowa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- nextterrain
- Kontakt:
Re: RE: Re: PES 2017
Na settings nemoj birati windows mode nego samo full screen i imaš na skidrow stranici crack fixQuinlan je napisao/la:Rezolucija vidi da li ti je okKpbKaka22 je napisao/la:skino sam igrico,mount,instaliro ,crackovo i kad kliknem na igru ,samo mi bjelo pokaziva ,znate li mozda problem ,koji je uzrok ??

Ljudi jeste li skidali preko torenta il nekog direktnog linka? Meni ne moze ovaj torent da prebaci 20kb/s 

Ovaj patch sto je neko postavio, prvo se valjda mora instalirati verzija 1.00 da bi mogla 1.10 se na to nadodati, a sad otvaram sta je ovo majku mu po 500MB svaki part, a ima ih 16 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
http://gamers.ba/forum/43/228957/pes-20 ... 11-update/bodi123 je napisao/la:Ovaj patch sto je neko postavio, prvo se valjda mora instalirati verzija 1.00 da bi mogla 1.10 se na to nadodati, a sad otvaram sta je ovo majku mu po 500MB svaki part, a ima ih 16
6 dijelova po 500mb
1.00(osnovna verzija) je nekih 8gb, tj. 16 partova po 500MB, a onda ide taj 1.10 sa 6 partova po 500MB.VGS je napisao/la:http://gamers.ba/forum/43/228957/pes-20 ... 11-update/bodi123 je napisao/la:Ovaj patch sto je neko postavio, prvo se valjda mora instalirati verzija 1.00 da bi mogla 1.10 se na to nadodati, a sad otvaram sta je ovo majku mu po 500MB svaki part, a ima ih 16
6 dijelova po 500mb

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa sta je to, PES 18 

ja skino pte patch nekih 300mb i sve je sredjeno 

Sto se tice ove bjele pozadine to mi cas hoce,cas nece..evo jutros mi je moglo ,pa mom burazu nije nikako pa je gasio palio kompjuter i onda je tako proradilo
,znaci do cracka je ta pozadina,skinut cu ako opet bude zezalo
rezolucija mi je 1280 puta 720 ,i zasteka mi nekih pet minuta u obadva poluvremena,tako da cu vratit na 1024 puta 768
sto se tice same igra,vrhunska je ,odlican gameplay ,po meni najbolji pes ,iako pes 6 po igranju se nikad nece nadmasit,konacno kad kliknes na top toplayer da se moras pomucit za gol..pes 2016 mi je bio dobar,ali nisam volio ono kad si mogo po tri cetri igraca nanizat,sad su to sredili pa je bolja od 2016
i btw ,ako moze link najboljeg patcha u inbox ili ovdje,hvala

rezolucija mi je 1280 puta 720 ,i zasteka mi nekih pet minuta u obadva poluvremena,tako da cu vratit na 1024 puta 768

sto se tice same igra,vrhunska je ,odlican gameplay ,po meni najbolji pes ,iako pes 6 po igranju se nikad nece nadmasit,konacno kad kliknes na top toplayer da se moras pomucit za gol..pes 2016 mi je bio dobar,ali nisam volio ono kad si mogo po tri cetri igraca nanizat,sad su to sredili pa je bolja od 2016
i btw ,ako moze link najboljeg patcha u inbox ili ovdje,hvala

ne mozete samo skinuti igru i tjt morate skinuti i onaj crack fix da bi vam igrica kako treba radila
meni koci na low imal ko da pomogne a koji je krek moze link
4.0 GB rama
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7600 @ 3.06GHz x 2 (3.06Ghz)
ATI Radeon HD 5450 1gb
4.0 GB rama
ATI Radeon HD 5450 1gb
E jbg ja igram na dual core 2,0, 3gb rama i graficka od 512 na medium sa minimalnim trzanjem, cekam patch za ukidanje publike da bude sve ok, tebi bi trebalo bez problema radit 

Quinlan je napisao/la:E jbg ja igram na dual core 2,0, 3gb rama i graficka od 512 na medium sa minimalnim trzanjem, cekam patch za ukidanje publike da bude sve ok, tebi bi trebalo bez problema radit
imam ja pac ubacen stavim na najmanju rezoluciju i koci
Meni je otprilike isti kompjuter i kocilo mi je na pocetku a onda sam iskljucio sve dok igram (downloadove, druge prozore, browsere i slicno) znaci pogasis sve druge programe i aplikacije i radi mi sasvim normalno. Nekad se zadesi da kod onog replaya kada onaj isjecak ubace "zalagga" ali igra je totalno smoothedvin55 je napisao/la:meni koci na low imal ko da pomogne a koji je krek moze link
4.0 GB rama
ATI Radeon HD 5450 1gb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.