Zakasnili odbrambeni igrači sa blokom , a i Kahrimanova loša reakcija.
Hajde sada , igrač više.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
mnogo bosnjaka danas i nisu normalni..ulinsky je napisao/la: Na ovom forumu su većinom Bošnjaci i sa te strane, apsolutno mi je nenormalno da neko ko je Bošnjak može navijati za CZ. Jel znate vi šta o vama misli prosječan posjetilac sjeverne tribine?
Naravno da nas nema ,kad je Irska za nas Brazil ,i liga im je bolja sigurno nego naša.Mi živimo u zabludama da su nešto naši klubovi dobri kao i igrači,a skoro svake godine u pretkolima se pokaže gdje smo i šta.Jedino Željo i Sarajevo što su uspijeli nešto kao malo više dogurati i to je to.Manuel je napisao/la:Irski Dundalk izbacio Bate i otisao u play off Lige Sampiona a vec su u najgorem slucaju u grupnoj fazi Lige Evrope.
I Irci obezbjedise grupe a nas ni blizu. E tugo
Ne znam sta bih ti rekao.Svi napreduju samo mi ne.Iduce godine bice i definitivno najbolji pokazatelj nase lige jer mozemo reci da ove godine i nismo imali srecu u zrijebu a mnogi klubovi kao i Dundalk su ipak imali srece pa su u drugom pretkolu igrali sa Islandskim sampionom.Kako god svaka im cast i ovo je njima najveci uspjeh a ne smijem pomisliti sta bi se desilo ako i izbore Ligu Sampiona a dok mi slavimo ako nam ekipe dodju do treceg pretkola Lige Evrope.Celtic je napisao/la:Naravno da nas nema ,kad je Irska za nas Brazil ,i liga im je bolja sigurno nego naša.Mi živimo u zabludama da su nešto naši klubovi dobri kao i igrači,a skoro svake godine u pretkolima se pokaže gdje smo i šta.Jedino Željo i Sarajevo što su uspijeli nešto kao malo više dogurati i to je to.Manuel je napisao/la:Irski Dundalk izbacio Bate i otisao u play off Lige Sampiona a vec su u najgorem slucaju u grupnoj fazi Lige Evrope.
I Irci obezbjedise grupe a nas ni blizu. E tugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.