Aktuelno danas u NBA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Aktuelno danas u NBA
Ko je ova budala sto je glasala za Iggya??????
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Curry 16 glasova, klay 0
Objektivno
Objektivno
Premalo se cijeni najboljeg SG u NBAalemsa je napisao/la:Curry 16 glasova, klay 0
Objektivno
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ObjektivnoClutch je napisao/la:Premalo se cijeni najboljeg SG u NBAalemsa je napisao/la:Curry 16 glasova, klay 0
Objektivno
@aleme Sjecas li se nase rasprave prije 2-3 god kad sam pisao da ce Klay biti najbolji SG lige??Jos uvijek nije top kreator ali poentiranje kao i cinjenica da igra oba kraja parketa su na visokom nivou.
Ne sjecam, ne znam ko si, bez uvrede.Manu20 je napisao/la:@aleme Sjecas li se nase rasprave prije 2-3 god kad sam pisao da ce Klay biti najbolji SG lige??Jos uvijek nije top kreator ali poentiranje kao i cinjenica da igra oba kraja parketa su na visokom nivou.
Sjecam se da je @nezalaganje to pisao
Elem nije
Ja sam,banovan mi moj nick na par dana.Ako vec nije,jako je blizu da jeste.Bas je povukao u ovom PO-u i jos uvijek napreduje.alemsa je napisao/la:Ne sjecam, ne znam ko si, bez uvrede.Manu20 je napisao/la:@aleme Sjecas li se nase rasprave prije 2-3 god kad sam pisao da ce Klay biti najbolji SG lige??Jos uvijek nije top kreator ali poentiranje kao i cinjenica da igra oba kraja parketa su na visokom nivou.
Sjecam se da je @nezalaganje to pisao
Elem nije
Nova anketa je stavljena tako da mozete glasati 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Buddy Hield novi Joddie Meeks.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Joddie makar ima onaj brzi izbacaj ko Ray Allen, za ovog nisam siguran koliko moze biti dobar spot up shooter.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Znam da generalno ljudi na forumu nemaju dobro misljenje o igracima koji nakon cetiri godine faksa izlaze na draft.. ali ne znam, meni se ovaj Buddy cini bas kao pristojan igrac koji moze imati fine produktivne minute u NBA. A i prednost za ekipu koja ga uzme jeste da nema nikakvog cekanja, dobijaju skoro pa gotovog igraca..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Takvo misljenje mogu imati samo oni koji nemaju pojma o kosarci.Neki od najboljih igraca NBA ikada su zavrsili 4 god koledza.Druga je stvar sto mnogi gledaju samo potencijal,a ne shvataju da se on moze ostvariti ili ne,ma ko bio u pitanju.U tu zamku cesto upadaju i NBA klubovi.Sa igracem koji ima 4 god koledza iza sebe,tacno znas sta imas.I on je to sto jeste.Dakle,moze se reci da se klubovi cesto kockaju i igraju na veci dobitak ili nista,tako reci.dscile je napisao/la:Znam da generalno ljudi na forumu nemaju dobro misljenje o igracima koji nakon cetiri godine faksa izlaze na draft.. ali ne znam, meni se ovaj Buddy cini bas kao pristojan igrac koji moze imati fine produktivne minute u NBA. A i prednost za ekipu koja ga uzme jeste da nema nikakvog cekanja, dobijaju skoro pa gotovog igraca..
A evo i bas sada gledam da se kotira kao 5./6. pik.. znaci vjerovatno Minny ili Pelicansi. A i jednim i drugim bi legao ko budali samar.. Minnesoti ocajnicki treba suter koji moze biti opasnost van 7.25, a sa druge strane bi u NOP mogao odma zamijeniti Gordona..
Eto anketa za KDa 

Spursi su dzaba u anketi..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- bugojanac1234
- Kontakt:
kliperse je odbio i za sastanak....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa imali su sastanak, i to je kako sam skontao vrlo dobro prosao.bugojanac1234 je napisao/la:kliperse je odbio i za sastanak....
Nije dobro prošao sastanak , pošto ih je odmah prekrižio. Okc , Gsw , Bos i Mia su još u igri.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa svaki sastanak ovih kapitalaca za vrijeme FA unazad par godina je oznacen kao "went well"
Da se sastane Durant sa Sixersima bilo bi went well
Da se sastane Durant sa Sixersima bilo bi went well
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.