Ko će ispasti iz lige 2015/16
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ko će ispasti iz lige 2015/16
Kruze price da ce nasi posuditi nekoliko igraca Zelji, da im pomognu u borbi za opstanak..
Zna li neko nesto vise u vezi toga?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
hahahah juhu ispao si smjesanRinuka je napisao/la:Kruze price da ce nasi posuditi nekoliko igraca Zelji, da im pomognu u borbi za opstanak..

51%--------49%
Nisam smjesan brate..To sam cuo od jednog navijaca Zelje, koji za sbe kaze da zna sve sto se desava u klubu..zeka_tm87 je napisao/la:hahahah juhu ispao si smjesanRinuka je napisao/la:Kruze price da ce nasi posuditi nekoliko igraca Zelji, da im pomognu u borbi za opstanak..
Zna li neko nesto vise u vezi toga?![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Drina(Z) i Velež 90%.
Borac 75%.
Mislim da ova 3 kluba,sigurno napuštaju BH Elitu,iako do kraja još ima pola sezone.
Travniku,Rudaru(P),Vitezu i Mladosti(DK) dajem po 50% šansi da ispadnu.Na kraju mislim da će od ova 4 kandidata,da "opet" na površinu ispliva neuništivi Travnik
,iako bi ,logično,volio da to bude Rudar Prijedor.
Borac 75%.
Mislim da ova 3 kluba,sigurno napuštaju BH Elitu,iako do kraja još ima pola sezone.
Travniku,Rudaru(P),Vitezu i Mladosti(DK) dajem po 50% šansi da ispadnu.Na kraju mislim da će od ova 4 kandidata,da "opet" na površinu ispliva neuništivi Travnik

Mens sana in corpore sano.
Velez zvanicno ovjerio federalku!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Velez, Drina, Rudar, Borac, Olimpic i Slavija aBd.
Ovako je bolje. I istinitije.NYKnicks Fan je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Velez, Drina, Rudar, jos jedan, Olimpic i Slavija aBd.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Al ti smaras, svakom loncu poklopacPiromanBL je napisao/la:Ovako je bolje. I istinitije.NYKnicks Fan je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Velez, Drina, Rudar, jos jedan, Olimpic i Slavija aBd.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nemoj mi ispravljati postove nacionalisto.PiromanBL je napisao/la:Ovako je bolje. I istinitije.NYKnicks Fan je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Velez, Drina, Rudar, jos jedan, Olimpic i Slavija aBd.

Velez, Drina, Rudar, Borac, Olimpic i Slavija cvajta akoBogda.

PS. samo sam se zayebao za Olimpic, umjesto njih moze Travnik

Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 03 apr 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Velež, Drina, Borac, Slavija, Travnik i Rudar.
- FrantoBauzek
@NYKnicks Fan po cemu sam ti ja nacionalista? I znas li ti uopste sta je nacionalizam? Cekam odgovor, u pp ili ovdje, svejedno. Smatram da ne znas ako ne odgovors, mada nisi jedini.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nemam pojmaPiromanBL je napisao/la:@NYKnicks Fan po cemu sam ti ja nacionalista? I znas li ti uopste sta je nacionalizam? Cekam odgovor, u pp ili ovdje, svejedno. Smatram da ne znas ako ne odgovors, mada nisi jedini.

Cvajta

- FrantoBauzek
Patriotizam se razlikuje od nacionalizma i sovinizma, utoliko sto se patriota identifikuje sa svojom domovinom, narodom, nacijom, bez stavljanja i izdizanja svoje nacije iznad drugih, cime ne ugrozava, ne umanjuje, ne nipodastava i ne potcjenjuje slobode i prava drugih naroda i nacija.
U negativnom smislu te rijeci, patriotizam moze prerasti u aroganciju, sovinizam, nacionalizam.
Patriotizam izrazava ljubav prema zemlji, dok nacionalizam izdize vlastitu naciju, kao "visu" u odnosu na druge nacije, a sovinizam je - nacionalizam povezan sa mrznjom. Sovinizmom se izrazava mrznja prema nekom narodu, naciji. Patriotizam je ljubav prema svojima, a nacionalizam - mrznja prema drugima. Cesto ga smatraju, za one koji ga izrazito naglasavaju, zadnjim ostrvom spasa. Pojavljuje se u vise oblika.
U negativnom smislu te rijeci, patriotizam moze prerasti u aroganciju, sovinizam, nacionalizam.
Patriotizam izrazava ljubav prema zemlji, dok nacionalizam izdize vlastitu naciju, kao "visu" u odnosu na druge nacije, a sovinizam je - nacionalizam povezan sa mrznjom. Sovinizmom se izrazava mrznja prema nekom narodu, naciji. Patriotizam je ljubav prema svojima, a nacionalizam - mrznja prema drugima. Cesto ga smatraju, za one koji ga izrazito naglasavaju, zadnjim ostrvom spasa. Pojavljuje se u vise oblika.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Iz sportskih razloga bi volio da borac ostane..
- FrantoBauzek
Drug eto ti gore odgovor na pitanjePiromanBL je napisao/la:@NYKnicks Fan po cemu sam ti ja nacionalista? I znas li ti uopste sta je nacionalizam? Cekam odgovor, u pp ili ovdje, svejedno. Smatram da ne znas ako ne odgovors, mada nisi jedini.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
TITULEE, TROFEJIINYKnicks Fan je napisao/la:Nemam pojmaPiromanBL je napisao/la:@NYKnicks Fan po cemu sam ti ja nacionalista? I znas li ti uopste sta je nacionalizam? Cekam odgovor, u pp ili ovdje, svejedno. Smatram da ne znas ako ne odgovors, mada nisi jedini.![]()
![]()
Cvajta

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
JoPiromanBL je napisao/la:TITULEENYKnicks Fan je napisao/la:Nemam pojmaPiromanBL je napisao/la:@NYKnicks Fan po cemu sam ti ja nacionalista? I znas li ti uopste sta je nacionalizam? Cekam odgovor, u pp ili ovdje, svejedno. Smatram da ne znas ako ne odgovors, mada nisi jedini.![]()
![]()
Cvajta![]()

- FrantoBauzek
Ne odgovori, sta bi. Sta si patriota, nacionalista ili sovinista?PiromanBL je napisao/la: TITULEE, TROFEJII![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Volim svoje, postujem tudje, cak sta vise podrzavam tudje, ukoliko ti tudji ne budu protiv nas nepotrebno. Toliko.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.