Edit. uspio napravit, odigrao dvije tekme, sve nekak cudno

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ma treba malo vremena da se naviknes ali kasnije je sve OK, barem menijopaa7 je napisao/la:Upravo sam instalirao igru i nikako ne mogu namjestit kontrole (joystick). Nekako mi nece prihvatit a nemam pojma sto i kako
Sta ti tocno ne radi kod icon passinga?miki_92 je napisao/la:Ma treba malo vremena da se naviknes ali kasnije je sve OK, barem menijopaa7 je napisao/la:Upravo sam instalirao igru i nikako ne mogu namjestit kontrole (joystick). Nekako mi nece prihvatit a nemam pojma sto i kako
Jos samo da poprave icon pass patchom i odbranu u tranziciji i to je to
hvala rodjakvtdgeca je napisao/la:Skini motioninjoy, instaliraj pa udji u driver manager i ustekaj samo svoj dzojstik u pc i instaliraj sve sto ti ponudi. Onda instaliras better ds3, odaberes svoj dzojstik sa strane i pravis si profil za njega (ne zaboravi stavit xinput kad pravis novi profil). Namjestis tu sta treba i samo pritisnes apply tamo gdje biras profile. Svaka ce ti igra dzojstik prepoznati kao onaj od xboxa...
Evo ti kako je u mene, sliko mobitelom na brzinu pa izvini
Nema na čemu.miki_92 je napisao/la:hvala rodjakvtdgeca je napisao/la:Skini motioninjoy, instaliraj pa udji u driver manager i ustekaj samo svoj dzojstik u pc i instaliraj sve sto ti ponudi. Onda instaliras better ds3, odaberes svoj dzojstik sa strane i pravis si profil za njega (ne zaboravi stavit xinput kad pravis novi profil). Namjestis tu sta treba i samo pritisnes apply tamo gdje biras profile. Svaka ce ti igra dzojstik prepoznati kao onaj od xboxa...
Evo ti kako je u mene, sliko mobitelom na brzinu pa izvini![]()
samo sam morao vratiti datum na 2013. g kad instaliras one drajvere da bi proradilo, doslo valjda do nekog zastarenja, sreca naleti na to u prvom YT klipu koji sam pogledao dole u komentima
Drug jel moguće da mi je ovaj program nekako uspio deinstalirati neke drajvere od miša, jer mi je miš ili crko (valjda laser otišao) ili je ovo nekako uspjelo drajvere obrisat neke.. ugl sad ne mogu miš pomjerit hahaha, a to mi se desilo kad sam klikno install drivere za joystickvtdgeca je napisao/la:Skini motioninjoy, instaliraj pa udji u driver manager i ustekaj samo svoj dzojstik u pc i instaliraj sve sto ti ponudi. Onda instaliras better ds3, odaberes svoj dzojstik sa strane i pravis si profil za njega (ne zaboravi stavit xinput kad pravis novi profil). Namjestis tu sta treba i samo pritisnes apply tamo gdje biras profile. Svaka ce ti igra dzojstik prepoznati kao onaj od xboxa...
Evo ti kako je u mene, sliko mobitelom na brzinu pa izvini
radi, evo sad zavrsio tekmuvtdgeca je napisao/la: Nema na čemu.![]()
Radi li u igri?
kupi djostikirfo je napisao/la:hoce li izlazit kakav update da popravi ovo za kontrole , ne da mi se preko autohotkeya namjestat
Koliko mi napada uništi, ako čuvam duže od 5 sec igrač nastavi ići u tu stranu iako sam pustio tipku i tek kad opet pritisnem stane.irfo je napisao/la:hoce li izlazit kakav update da popravi ovo za kontrole , ne da mi se preko autohotkeya namjestat
Kako mi nedostaju vremena piratiziranja kad su se igrice samo trebale krekovat, a sad moras jedno 20 updatea instalirat da bi isla normalna, dosla nam je glave gejming industrija, cini mi se da ubudcnosti cu samo kupovatUnofficialpage je napisao/la:Koliko mi napada uništi, ako čuvam duže od 5 sec igrač nastavi ići u tu stranu iako sam pustio tipku i tek kad opet pritisnem stane.irfo je napisao/la:hoce li izlazit kakav update da popravi ovo za kontrole , ne da mi se preko autohotkeya namjestat
@miki što moramo, ja lično n mogu a i nemam osječaj šta trebam tačno pritisnuti, uvijek pogrešnu tipkuPokušao sa volanom F1 i u prosjeku budem sporiji za 20 sec
NEEvolution87 je napisao/la:3gb rama
gforce 210 1gb
dual core 3.00ghz
vrijedi li skidati?
Igras my carrer? Koja pozicija, klub, i koliko brzo napredujes?miki_92 je napisao/la:
PG sam 2. sezona, superstar/simulation 9/10 min. cet.jopaa7 je napisao/la:Igras my carrer? Koja pozicija, klub, i koliko brzo napredujes?miki_92 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.