RK Bosna
Re: RK Bosna Sunce Osiguranje
Prenosa nije bilo jel nijedna tv stanica iz Svice nije zeljala da snima utakmicu,dakle samo cetvrtfinale kao i bosna je za njih bez znacaja i zbog toga bht nije imao od koga da preuzme signal...nemorate odma napadati prvo se malo raspitate 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- reds_forever
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Prenosa nije bilo jel nijedna tv stanica iz Svice nije zeljala da snima utakmicu,dakle samo cetvrtfinale kao i bosna je za njih bez znacaja i zbog toga bht nije imao od koga da preuzme signal...nemorate odma napadati prvo se malo raspitate
jel barem bilo na BH Radiju 1, tu im ne treba signal

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Otkud znam jbg ja ti kazem sta ja znam...
to pitaj njih sto nisu radili radio prenos,al ovo za tv su trebali da rade,da bude prenos 1 za 1 oni nama prenos iz Svice mi njima iz Sarajeva,ali eto ocito smo neatraktivan protivnik da bi neka njihova kuca snimala 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kolko završi Bosna?

Steta sto Bosna izgubi sa 5 razlike...Realno tim Schafhausena nije bolji od BH prvaka.
Kapisoda odlican, Jaskic solidan, Nedoveza dobar, Golic moze vise, Sirdjo je potrosio puno lopti, na zalost bez uspeha, u odbrani dobar, Sabanovic-Grahovac solidni, Jankovski, borben...Trener uzima Time Out u pogresno vreme, Kapisodu salje da igra flastera na pogresnom igracu.
Sve u svemu nije lose, placen je danak neiskustva pojedinaca, a i greske starog vuka Edhema Sirce, iskreno i od Djurkovica sam puno vise ocekivao...Realizacija igraca vise je ravna NULI, slicno kao i u repki.., mora se na tom planu jos puno trenirati.
Svajcarci su u 3 navrata sa igracem manje davali gol "vise", pa to je ne dopustivo za ekipu koja hoce polufinale Evrokupa.
Sudijski je dvojac isto jako puno kumovao rezultatu, jednom recju sudjenje je bilo lose za BH prvaka.
Na tribinama oko 350 navijaca Bosne, navijanje za deset, svaka cast.
Minus 5 je nadoknadiv, naravno uz pune tribine na Mojmilu.
Sretno Bosno, vidimo se u polufinalu!
Sto se prenosa tice, Svajcarska je televizija u sportskom programu pustila prilog utakmice drugog CH cetvrtfinaliste, Cirih - Metalurg Skopje, rezultat 31-29..., o mecu Schafhausen - Bosna ni reci.
Kapisoda odlican, Jaskic solidan, Nedoveza dobar, Golic moze vise, Sirdjo je potrosio puno lopti, na zalost bez uspeha, u odbrani dobar, Sabanovic-Grahovac solidni, Jankovski, borben...Trener uzima Time Out u pogresno vreme, Kapisodu salje da igra flastera na pogresnom igracu.
Sve u svemu nije lose, placen je danak neiskustva pojedinaca, a i greske starog vuka Edhema Sirce, iskreno i od Djurkovica sam puno vise ocekivao...Realizacija igraca vise je ravna NULI, slicno kao i u repki.., mora se na tom planu jos puno trenirati.
Svajcarci su u 3 navrata sa igracem manje davali gol "vise", pa to je ne dopustivo za ekipu koja hoce polufinale Evrokupa.
Sudijski je dvojac isto jako puno kumovao rezultatu, jednom recju sudjenje je bilo lose za BH prvaka.
Na tribinama oko 350 navijaca Bosne, navijanje za deset, svaka cast.
Minus 5 je nadoknadiv, naravno uz pune tribine na Mojmilu.
Sretno Bosno, vidimo se u polufinalu!
Sto se prenosa tice, Svajcarska je televizija u sportskom programu pustila prilog utakmice drugog CH cetvrtfinaliste, Cirih - Metalurg Skopje, rezultat 31-29..., o mecu Schafhausen - Bosna ni reci.
Nadoknadiv rezultatski minus Bosne.
Uz maksimalan angažman svih igrača Bosna ne bi trebala imati problema.
Ono što upada u oči jeste loša realizacija sa igračem više, no nadati se da će u revanšu sve biti kako treba..
Također sam načuo da je u Bosni loša situacija kada su plate igračima u pitanju'????
Zna li neko više o tome!!??
Uz maksimalan angažman svih igrača Bosna ne bi trebala imati problema.
Ono što upada u oči jeste loša realizacija sa igračem više, no nadati se da će u revanšu sve biti kako treba..
Također sam načuo da je u Bosni loša situacija kada su plate igračima u pitanju'????
Prema nekim (neprovjerenim) informacijama, pojedinim igracima primanja su redovna, dok neki nisu placeni na vrijeme. Mislim da su ovi prvi internacionalci, a da nasi igraci ne dobijaju redovna primanja.Mister No je napisao/la: Također sam načuo da je u Bosni loša situacija kada su plate igračima u pitanju'????
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Prema nekim (neprovjerenim) informacijama, pojedinim igracima primanja su redovna, dok neki nisu placeni na vrijeme. Mislim da su ovi prvi internacionalci, a da nasi igraci ne dobijaju redovna primanja.Mister No je napisao/la: Također sam načuo da je u Bosni loša situacija kada su plate igračima u pitanju'????
Prijatelj mi je dobar sa Sirćom, pa kad ga je ovaj upitao kakva je situacija u klubu , odgovor je bio : " Sve je dobro, još kad bi platu dobio ".....
Ma da, takav je odprilike i moj izvor informacija. Cudi me da im se to desava, imaju brojne i veoma jake sponzore.Mister No je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Mister No je napisao/la: Prijatelj mi je dobar sa Sirćom, pa kad ga je ovaj upitao kakva je situacija u klubu , odgovor je bio : " Sve je dobro, još kad bi platu dobio ".....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Idemo u polufinale i onda ako dobije pobjednika meca Amicita-Metalurg i u finale,ima bosna dobru ekipu...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Amicitiu (Zurich) sam gledao u Ligi prvaka, kada su igrali nerijeseno protiv austrijskog Bregenza. Solidna ekipa u kojoj igra nas Edin Basic. Igraju veoma brzo i grubo, ponekad vole uci u trku sa svojim protivnikom. Medjutim, mislim da oni nece proci dalje. Makedonci su sjajni, veoma jaki na svom terenu, u Ligi prvaka su imali nekoliko zapazenih rezultata, prije svega ubjedljive pobjede nad Drammenom, a ne treba zaboraviti da su odigrali odlicnu utakmicu protiv Kiela, takodjer na svom terenu.bistrikboy je napisao/la:Idemo u polufinale i onda ako dobije pobjednika meca Amicita-Metalurg i u finale,ima bosna dobru ekipu...![]()
Drugi polufinalni par je skoro izvjestan, veliki derbi izmedju njemackog Nordhorna i spanjolskog Valladolida.
1/4 Finala EHF Kupa
Kadetten Handball 27 : 22 HC Bosna Sarajevo
ZMC Amicitia Zürich 31: 29 HC Metalurg
HSG Nordhorn 34 : 25 Pick Szeged
Pevafersa Valladolid 38 : 23 HCM Constanta
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma bosna ce ih nabiti ovdje 10 razlike 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bosna sigurno ima kvalitet u odnosu na svicarce,mozda me malo i iritira jer smo izgubili i vise nego sto je to trebalo,jer RK Bosna posljednih godina ima dosta dobre rezultate,i naravno da je ''poznatija'' nego prije.Nadam se da ce se susret odigrati u velikoj dvorani,valjda ce biti puna,sto je specificno za ove ''vazne i velike'' utakmice.Jednostavno Bosna mora pobijediti i izaci iz minusa pred svojim navijacima.Sudjenje necu komentarisati jer nisam gledao utakmicu ali se nadam da nece biti problema u Sarajevu i da sudije nece praviti ''probleme'' oko regularnosti,i da Bosna pobijedi naravno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da li neko zna gdje ce se prodavati karte za utakmicu u subotu...imam inf da se karte mogu samo kupiti na dan tekme, pa ako neko zna neka mi kaze...
Sa oficijelnog sajta RK Bosna:nedzad je napisao/la:da li neko zna gdje ce se prodavati karte za utakmicu u subotu...imam inf da se karte mogu samo kupiti na dan tekme, pa ako neko zna neka mi kaze...
"Prodaja ulaznica je u toku, po cijeni od 7 KM, odnosno 10 KM na dan utakmice."
Mislim da ulaznicu možeš uzeti ispred dvorane na Mojmilu, danas, sutra... na dan utakmice. Ne bi trebala biti neka pretjerana posjeta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako izgube od Schaffhausen Amatera, ne treba im dati jesti sedam dana!!!
Ne mogu da verujem da oni vode 5:1 u seher gradu.
Drzim vam palceve i nadam se ipak pobedi vecoj od 5 razlike!
Ne mogu da verujem da oni vode 5:1 u seher gradu.
Drzim vam palceve i nadam se ipak pobedi vecoj od 5 razlike!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma gotovo je ovo
Bruka protiv ovakvih amatera ispasti iz KPK. Oni pojma nemaju a nasi gube 5 razlike na poluvremenu i mislim da nece uspjeti prokrenuti rezultat. Mislim da uprava na kraju sezone treba napraviti cistku i dovesti vrhunska pojacanja (slicno kao Zagreb) jer LP mi vise necemo sa ovakvim igracima vidjeti kad se broj klubova smanji na 24. Za trenera treba pokusati dovesti Irfana Samjlagica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.