FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sjever je brutalan bio 

Ništa od mojih 10 hiljada protiv Sloge.
A kako je hladno bilo danas/večeras, mislio sam da će mi prsti otpasti.
Kako god, neporaženi!
A kako je hladno bilo danas/večeras, mislio sam da će mi prsti otpasti.
Kako god, neporaženi!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sažetak za raju

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:50Sram te biloVanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:41Nema opravdanja, ljudi opravdano kritikuju...H8Z7 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Elhamdulillah, pobjeda nevjerojatno teška. U 13 dana 5 utakmica od čega čak 4 gostovanja. Pogotovo što smo završili zadnju prije nekih cca 70ak sati.
Nema veze Guliashvili svakom se dešava promašen penal nikakva tragedija. Ova pauza nam stiže u pravo vrijeme baš zbog odmora i da se malo redove zbijemo.
Stavrno mi je nevjerojatno šta ste pisali, zar zaboravljajte da nam je ovo 5 utakmica u 13 dana, odnosno 1 156 km.
Nemamo trenera, poceo je sad i sa demagogijom, ko lafo "falio nam je Istok "...
Otjerati ovu neznalicu ili ga posuditi Igmanu...![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Hladno bas hladno ukočio sam se . Igra rutinska nista specijalno al 2-0 nismo im nista dopustili osim onog jednog prekida . Dominirali dobili rutinski idemo dalje .
Ja u ovoj utakmici nisam vidio nista lose..
Turkes dobio sansu 60 min
Durakovic dobio 60 minuta
Mustafic dobio 20 minuta
Lulic 45 minuta
Pavicic 45 minuta
Keremah 30 minuta
Gulashvili djirdjevic renan nisu igrali 90 minuta
Poprilicno Zekic ispostovao sve igrace takodje svina njina odgovorio sto on rece za UPITNIKE, koje oni imaju, svaki igrac je uvidio zasto nije i zasto jest igrao manje
Ipored toga dobili smo 2:0 i imali promase. Jedanesterac koji je bio cist 100%
Takodje Sloga, je naj jaca ekipa od ovih tako reci drugorazredni ekipa ( mozda posusje da je jace), njih ce borac pobjedit samo radi Vice a ako budu igrali posteno nebi me zacudilo da bude x
Sad bi se vratio na utakmicu sa zrinjskim i da to povezem sa utakmicama koje su oni i mi igrali sa slobodom/slogom..
Ako pazljivo uzmemo i pregledamo utakmicu zrinjski Sarajevo, uvidicemo da je FK SARAJEVO fizicki spremnija ekipa, od prve minute zrinjski je sjeckao igru govorim i kod rezultata 0;0 i kod 1:1, svaki napad kad bi zrinjski zavrsavao il bi nabili loptu il bi legli zalili se na povredu ili bi vezali kopacke.. takodje cinimi se da su im dva igraca se zalili na povrede jednog su morali i zamjenit.. takodje ako uporedimo igru zrinjskog protiv slobode gdje sudija sprijecio 100% sansu (trebao pustit prednost) da je sloga u zadnjih 20 minuta stisnula zrinjski i da je zrinjski u zadnje 4 utakmice 5 golova primo 2 a mi 15 tak golova i to 4 utakmice uzastopno na strani
Ja sam uvjeren da cemo pobjedit sve utakmice do kraja ako rogic bude na ovom nivou ko u zadnje 4 utakmice
Celik zasluzuje da bude pozvan u A REPKU
Turkes dobio sansu 60 min
Durakovic dobio 60 minuta
Mustafic dobio 20 minuta
Lulic 45 minuta
Pavicic 45 minuta
Keremah 30 minuta
Gulashvili djirdjevic renan nisu igrali 90 minuta
Poprilicno Zekic ispostovao sve igrace takodje svina njina odgovorio sto on rece za UPITNIKE, koje oni imaju, svaki igrac je uvidio zasto nije i zasto jest igrao manje
Ipored toga dobili smo 2:0 i imali promase. Jedanesterac koji je bio cist 100%
Takodje Sloga, je naj jaca ekipa od ovih tako reci drugorazredni ekipa ( mozda posusje da je jace), njih ce borac pobjedit samo radi Vice a ako budu igrali posteno nebi me zacudilo da bude x
Sad bi se vratio na utakmicu sa zrinjskim i da to povezem sa utakmicama koje su oni i mi igrali sa slobodom/slogom..
Ako pazljivo uzmemo i pregledamo utakmicu zrinjski Sarajevo, uvidicemo da je FK SARAJEVO fizicki spremnija ekipa, od prve minute zrinjski je sjeckao igru govorim i kod rezultata 0;0 i kod 1:1, svaki napad kad bi zrinjski zavrsavao il bi nabili loptu il bi legli zalili se na povredu ili bi vezali kopacke.. takodje cinimi se da su im dva igraca se zalili na povrede jednog su morali i zamjenit.. takodje ako uporedimo igru zrinjskog protiv slobode gdje sudija sprijecio 100% sansu (trebao pustit prednost) da je sloga u zadnjih 20 minuta stisnula zrinjski i da je zrinjski u zadnje 4 utakmice 5 golova primo 2 a mi 15 tak golova i to 4 utakmice uzastopno na strani
Ja sam uvjeren da cemo pobjedit sve utakmice do kraja ako rogic bude na ovom nivou ko u zadnje 4 utakmice
Celik zasluzuje da bude pozvan u A REPKU
Jest, kad frajer vrisnu ja kontam nogu mu otkinuo.Pendulum je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:19I ja sam se iznenadio kada sam vidio da reaguje na sudijske lakrdije. Valjda ni njemu ne može više pod kožu.AVNOJ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:14Pregleda ovaj sažetak sa arene, kakva dominacija svih 90 minuta i to samo nakon 60 sati od posljednje utakmice.
Čestike igračima i SŠ na pobjedi i naravno raji koja ke bila na stadionu, nevjerovatno hladno lak je i po kiši ugodnije gledati.
Od kad je Zekić trener nisam bio samo na jednoj utakmci na Koševu i nikad ama baš nikad ga nisam vidio da onako direktno protestvuje prema sudiji i to u dva navrata popizdio je pravo. Frajer je svirao, ne samo kontakt nego i pokušaj kontakta naših igrača i to sve na 35-40 metara, veći hinjavac odavno nije sudio na Koševu kad je Zekiča uspio toliko iznervirati onda je sve jasno.
Svaki put kad su igraći Sloge "vrisnuli" nakon nekog kontakta, ona ćelava ubleha je svirao faul.
NIDAL ĆELIK![]()
![]()
Zasluženo!![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Al daleko najjaca situacija je bila poslije naseg kornera, ja mislim, lopta kod nas van kaznenog 25 metara onaj zajauka, svira mu faul, nit je gledao sta se desava nit je pratio iza sebeAVNOJ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:31Jest, kad frajer vrisnu ja kontam nogu mu otkinuo.Pendulum je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:19I ja sam se iznenadio kada sam vidio da reaguje na sudijske lakrdije. Valjda ni njemu ne može više pod kožu.AVNOJ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:14Pregleda ovaj sažetak sa arene, kakva dominacija svih 90 minuta i to samo nakon 60 sati od posljednje utakmice.
Čestike igračima i SŠ na pobjedi i naravno raji koja ke bila na stadionu, nevjerovatno hladno lak je i po kiši ugodnije gledati.
Od kad je Zekić trener nisam bio samo na jednoj utakmci na Koševu i nikad ama baš nikad ga nisam vidio da onako direktno protestvuje prema sudiji i to u dva navrata popizdio je pravo. Frajer je svirao, ne samo kontakt nego i pokušaj kontakta naših igrača i to sve na 35-40 metara, veći hinjavac odavno nije sudio na Koševu kad je Zekiča uspio toliko iznervirati onda je sve jasno.
Svaki put kad su igraći Sloge "vrisnuli" nakon nekog kontakta, ona ćelava ubleha je svirao faul.
NIDAL ĆELIK![]()
![]()
Zasluženo!![]()
![]()
Sram te bilo kako se to obracas kolegi navijacuVanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:22Jarane, ocale na nos i gledaj sto te interesuje, sve sto te ne zanima preskoci, a sta ce neko drugi pisati na forumu niti mozes , a niti ces ti odredjivati...
Zato, da li u skokovima ili polagano...Samo nastavi dalje
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Koliko neprijatelja imamo počevši od komšinica koje prednjače u tom i njihov smisao postojanja je da nas nešto oštete zajebu , nikakav drugi nemaju, do ovih Vicinih a vidim i ostali ovi seoski klubovi koliko zapinju svim silama vala red bi bio da se mi ne krvimo između nas. Ne znam šta će nam to. Fkt osvrnite se malo ne prestaju pričati o nama da je sve pošteno mi bi bili prvaci i onda slijedećih 5-10 godina teško da bi ko ispratio ,njih je toga strah što je Sarajevo zauzelo pravi kurs, znaju da nema ništa za nji narednih boga pitaj koliko godina. Mislim za ove nema svakako njima je jedino bitno da mi ne uzmemo. Moramo malo jače stajati uz klub sad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zasluzena pobjeda. Sarajevo igralo koliko je trebalo.ne znam zasto se ignorise Kupresak, najbolji lijevi bek lige prosle sezone.. valjda traje jos period adaptacije. Generalno, pauza ce nam dobro doci. Do kraja polusezine odigrati ozbiljno pa vidjeti sta nam treba u januaru..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Buni nam se Elvir sto ne igra a onda kad protiv mrtve Sloge ne sastavi se s loptom,kad ga citava tribina izvizdi i trazi od Zekica da ga vadi nakon 25 minuta,ide u tunel neko mu kriv.bosnas_ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:54Zasluzena pobjeda. Sarajevo igralo koliko je trebalo.ne znam zasto se ignorise Kupresak, najbolji lijevi bek lige prosle sezone.. valjda traje jos period adaptacije. Generalno, pauza ce nam dobro doci. Do kraja polusezine odigrati ozbiljno pa vidjeti sta nam treba u januaru..
Ja ne znam ljudi moji kakva je ono krampa i zasto je jos uvijek clan kluba a narocito zasto igra pored najboljeg lijevog beka lige.Mene lik iznervira kad udje na 5-0 za nas.
Generalno dobra utakmica.Uzeli smo 3 boda,nismo primili gol.To je sve sto je bilo bitno.Ne treba zaboraviti koliko smo utakmica odigrali u 15-20 dana,izmedju ostalog Zrinjski u Mostaru prije 2.5 dana.Jasno je sto je neke odmarao.Bravo momci bravo Zekicu,idemo dalje!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zapad do sjevera, uvijek sam tu iznad izlaza

Prvi vidim jel pređe lopta liniju ili ne hahaha
Zadnja izmjena: avalkaB, dana/u 09 nov 2024, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Season 2022/2023 goals:
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Season 2023/2024 goals:
Season 2024/2025 goals:
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Momci idu na zasluženu pauzu.
U naredne 4 utakmice imperativ je 10 bodova, bez obzira što igramo cak 3 u gostima (GOSK, Radnik, Posušje) a kod kuće protiv Zrinjskog.
12 bi bilo premija.
U naredne 4 utakmice imperativ je 10 bodova, bez obzira što igramo cak 3 u gostima (GOSK, Radnik, Posušje) a kod kuće protiv Zrinjskog.
12 bi bilo premija.
Na svaku stranicu ovo treba postaviti...jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:49Koliko neprijatelja imamo počevši od komšinica koje prednjače u tom i njihov smisao postojanja je da nas nešto oštete zajebu , nikakav drugi nemaju, do ovih Vicinih a vidim i ostali ovi seoski klubovi koliko zapinju svim silama vala red bi bio da se mi ne krvimo između nas. Ne znam šta će nam to. Fkt osvrnite se malo ne prestaju pričati o nama da je sve pošteno mi bi bili prvaci i onda slijedećih 5-10 godina teško da bi ko ispratio ,njih je toga strah što je Sarajevo zauzelo pravi kurs, znaju da nema ništa za nji narednih boga pitaj koliko godina. Mislim za ove nema svakako njima je jedino bitno da mi ne uzmemo. Moramo malo jače stajati uz klub sad.

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
E nisam ni sumnjao, sada si dokazao da si dobro poglupVanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 20:22Jarane, ocale na nos i gledaj sto te interesuje, sve sto te ne zanima preskoci, a sta ce neko drugi pisati na forumu niti mozes , a niti ces ti odredjivati...
Zato, da li u skokovima ili polagano...Samo nastavi dalje
-
- Kontakt:
Od Elvira je jedino Kuprešak gori.Čovjek u opšte ne liči na fudbalera.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:06Buni nam se Elvir sto ne igra a onda kad protiv mrtve Sloge ne sastavi se s loptom,kad ga citava tribina izvizdi i trazi od Zekica da ga vadi nakon 25 minuta,ide u tunel neko mu kriv.bosnas_ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:54Zasluzena pobjeda. Sarajevo igralo koliko je trebalo.ne znam zasto se ignorise Kupresak, najbolji lijevi bek lige prosle sezone.. valjda traje jos period adaptacije. Generalno, pauza ce nam dobro doci. Do kraja polusezine odigrati ozbiljno pa vidjeti sta nam treba u januaru..
Ja ne znam ljudi moji kakva je ono krampa i zasto je jos uvijek clan kluba a narocito zasto igra pored najboljeg lijevog beka lige.Mene lik iznervira kad udje na 5-0 za nas.
Generalno dobra utakmica.Uzeli smo 3 boda,nismo primili gol.To je sve sto je bilo bitno.Ne treba zaboraviti koliko smo utakmica odigrali u 15-20 dana,izmedju ostalog Zrinjski u Mostaru prije 2.5 dana.Jasno je sto je neke odmarao.Bravo momci bravo Zekicu,idemo dalje!!!
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i jednoj sigurnoj utakmici.
Nastavljamo dalje nasu misiju.
Sretno.
Nastavljamo dalje nasu misiju.
Sretno.

-
- Kontakt:
Na osnovu cega to zakljuci?A od Elvira ja nisam gori kad bi sad obukao kopacke i opremuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:26Od Elvira je jedino Kuprešak gori.Čovjek u opšte ne liči na fudbalera.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 nov 2024, 22:06Buni nam se Elvir sto ne igra a onda kad protiv mrtve Sloge ne sastavi se s loptom,kad ga citava tribina izvizdi i trazi od Zekica da ga vadi nakon 25 minuta,ide u tunel neko mu kriv.bosnas_ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 21:54Zasluzena pobjeda. Sarajevo igralo koliko je trebalo.ne znam zasto se ignorise Kupresak, najbolji lijevi bek lige prosle sezone.. valjda traje jos period adaptacije. Generalno, pauza ce nam dobro doci. Do kraja polusezine odigrati ozbiljno pa vidjeti sta nam treba u januaru..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!