MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
Cestitke momku i da se sto bolje prodas![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
![]()
TacdaunMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
![]()
Opušteno ljudi, šta vam je ba?
I ovo go.vno napise nema gorih navijaca od nas, a jednog od najboljih trenera poslije rata naziva pi.ckomMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
![]()
Znaš li ti išta drugo osim gluposti napisati? Onako pitam.
Nema opravdanja, ljudi opravdano kritikuju...H8Z7 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Elhamdulillah, pobjeda nevjerojatno teška. U 13 dana 5 utakmica od čega čak 4 gostovanja. Pogotovo što smo završili zadnju prije nekih cca 70ak sati.
Nema veze Guliashvili svakom se dešava promašen penal nikakva tragedija. Ova pauza nam stiže u pravo vrijeme baš zbog odmora i da se malo redove zbijemo.
Stavrno mi je nevjerojatno šta ste pisali, zar zaboravljajte da nam je ovo 5 utakmica u 13 dana, odnosno 1 156 km.
Pa nije ni Jovića doveo. Jović je u prvom kontingentu stigao kao jedan od "polovnjaka iz Srbije" (kako sam i sam pisao)collector je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:13Da danas nismo igrali ne bi pobjedili![]()
Koliko plitko se stvari ovdje gledaju, samo govore komentari oko odbrane... A to je jedini dio u kojem Zekić nije dovodio igrače, osim Jovića... Čovjek izvodi magiju sa Soldom koji je prošlu godinu presjedio, Đuričkovićem koji ja pogubljen i Čelikom koji je dijete...
Nije jedini koji je tako pisao za vrijeme utakmice sa svinjama.Osttribine je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:06I ovo go.vno napise nema gorih navijaca od nas, a jednog od najboljih trenera poslije rata naziva pi.ckomMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Jest, u pravu siEastMadness je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:49Koliko ljudi sere za celika. Nema gorih navijaca od nas.
![]()
![]()
Sram te biloVanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:41Nema opravdanja, ljudi opravdano kritikuju...H8Z7 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Elhamdulillah, pobjeda nevjerojatno teška. U 13 dana 5 utakmica od čega čak 4 gostovanja. Pogotovo što smo završili zadnju prije nekih cca 70ak sati.
Nema veze Guliashvili svakom se dešava promašen penal nikakva tragedija. Ova pauza nam stiže u pravo vrijeme baš zbog odmora i da se malo redove zbijemo.
Stavrno mi je nevjerojatno šta ste pisali, zar zaboravljajte da nam je ovo 5 utakmica u 13 dana, odnosno 1 156 km.
Nemamo trenera, poceo je sad i sa demagogijom, ko lafo "falio nam je Istok "...
Otjerati ovu neznalicu ili ga posuditi Igmanu...![]()
Zoran postao trener 13.06.2024.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:46Pa nije ni Jovića doveo. Jović je u prvom kontingentu stigao kao jedan od "polovnjaka iz Srbije" (kako sam i sam pisao)collector je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:13Da danas nismo igrali ne bi pobjedili![]()
Koliko plitko se stvari ovdje gledaju, samo govore komentari oko odbrane... A to je jedini dio u kojem Zekić nije dovodio igrače, osim Jovića... Čovjek izvodi magiju sa Soldom koji je prošlu godinu presjedio, Đuričkovićem koji ja pogubljen i Čelikom koji je dijete...
ZZ je došao za trenera nakon njih.
Hvala na pitanju, povećaju se šanse za izlječenje. Bit će to dobro abd, ja nikada ne gubim nadu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:36Nevjerovatno kakav pad forme. Od nagrade Ismir Pintol do panjine samo takve.
Btw, kako ide kod tebe buraz? Je li najgore prošlo?
Što mi nisi i edit quot'ocollector je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:52Zoran postao trener 13.06.2024.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:46Pa nije ni Jovića doveo. Jović je u prvom kontingentu stigao kao jedan od "polovnjaka iz Srbije" (kako sam i sam pisao)collector je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:13Da danas nismo igrali ne bi pobjedili![]()
ZZ je došao za trenera nakon njih.
Jović potpisao 19.06.2024.
Mene nije sramota, sto ce me biti...fera je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:50Sram te biloVanja8 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 19:41Nema opravdanja, ljudi opravdano kritikuju...H8Z7 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 18:57Elhamdulillah, pobjeda nevjerojatno teška. U 13 dana 5 utakmica od čega čak 4 gostovanja. Pogotovo što smo završili zadnju prije nekih cca 70ak sati.
Nemamo trenera, poceo je sad i sa demagogijom, ko lafo "falio nam je Istok "...
Otjerati ovu neznalicu ili ga posuditi Igmanu...![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Fudo, kogmagie46, MSOZ101, napoleon72, OzmoodPinglewood, SAMO BORDO i 55 gostiju.