FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Duraković dobar
Tanko, mora ovo uvjerljivije, ocigledno da je Mostar ostavio traga
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Loša igra,tanko...,

Ljudi igraju dupli blok, nisu presli dva puta centar, ne znam sta ocekujete, imali smo priliku zabit za 2:0.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo se mora rijesiti do 60 minute inace cemo primit gol iz nekog bunarenja u nas sesnesterac. Slazem se sa ovim bratom sto napisa za gulija, kako se proculo za Bolonju vec je umislio da je igracina.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nemamo nesto sansi, sudija dosad sudi odlicno.. i ovi igraci koji su blizu prvih 11 a neigraju moraju dobit neku minutazu. Takodje kako sam upratio sloga ima dosta povrijdjeni igraca i sigurno da ce Olveira keremeh jovic unuzovic lulic dobit neku minutazu ovisice od rezultatata. Guli nek uvjek puca penal kad ga sam izbori i mesi fuli penal
Ako budemo igrali ovako sloga moze dat go samo nekom frljokom
Ako budemo igrali ovako sloga moze dat go samo nekom frljokom
Sloga igra dupli blok, ukoliko zeli bilo sta na Kosevu da mapravi mora izaci ofanzivnije u 2 poluvremenu, sto svakako mi zelimo. Morate znati i da je ovo 5 utakmica u 14 dana: Igman, Sloboda, Sloboda, Zrinjski i Sloga. OCito ima malo i umora. Ide ovde jos jedan za sigurna 3 boda.
-
- Kontakt:
On ne odustaje od 5 pozadi
Neke se stvari nikad nece promijeniti kao npr faul igraca sarajeva oko 16 m 

1946-1987
Evo cekamo da Sloga da gol, Sloga puna bolja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Turkeš se neće naigrati kod nas.
Ova trojica što su izašla uz Bubanju najlošiji.
Ova trojica što su izašla uz Bubanju najlošiji.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 09 nov 2024, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ako ubrzo ne postignemo drugi, ovo će završiti neriješeno.
Def ako ne damo do 70 min, slijedi lakrdija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Koji nam je **** vcs hoces titulu jel?, ne ide ovo moras trpati vec u prvih 45min, a ne strahovati i to na Kosevu !!!!
A tamo ih ubili hladno 0-3
A tamo ih ubili hladno 0-3

04.10.2009 !
A jes zino pakas oni bi da odmah zavrse utakmicu u prvih 45minuta, pa nije vam ovo FIFA.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Lavcina, ledesma, pitarcenga i 75 gostiju.