FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kakvih glupana ima u ovom Bayernu, pa za to neko treba krivično da odgovara. Šenico.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nisam znao da i ovo ima u sebi 
Glavom, s distance, tap in, dribling kroz citavu odbranu, lijevom, desnom...sta sve nema ovaj momak u svom arsenalu

Glavom, s distance, tap in, dribling kroz citavu odbranu, lijevom, desnom...sta sve nema ovaj momak u svom arsenalu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas brutalan udarac i jos brutalniji pogodak.
Iskreno se nadam da je ovo skola koja ce ih nauciti da se ovakve odbrane probijaju udarcima sa distance.
Iskreno se nadam da je ovo skola koja ce ih nauciti da se ovakve odbrane probijaju udarcima sa distance.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Stvarno odavno mi odvratniji igrač nije igrao u Bayernu od Goretzke.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidi se da ima malo utakmica u nogama. Izgleda bas drveno i nepokretljivo.Bundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:23Stvarno odavno mi odvratniji igrač nije igrao u Bayernu od Goretzke.
Svaki loptu je vratio Kimi ili Kimmichu.
Slicno se moze reci i za Sanea, opet skoro nista od njega.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ima tu doprinosa i od ove forumske dosadeBundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:23Stvarno odavno mi odvratniji igrač nije igrao u Bayernu od Goretzke.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Ma Sane je već spakovao kofere, odlazi iduće ljeto sigurno. A ovaj gurbet Goretzka nije htio otići i nakon što mu je jasno dato do znanja da se na njega ne računa.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:25Slicno se moze reci i za Sanea, opet skoro nista od njega.
Svih 6 golova Bambija Zizua u prvenstvu su postignuti na strani.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
On i Kroos su najodvratniji igraci Bayerna u zadnjih 20 godina.Bundesliga je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:23Stvarno odavno mi odvratniji igrač nije igrao u Bayernu od Goretzke.
Ali nije mi ni Vincent jasan sto ga uopste stavlja u prvih 11...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde Kompa, mijenjaj.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Rezultat i kontrola utakmice dobra ali nogomet negledljiv i užasan.
Igraju kao u rukometu, milijun puta kruže sa jedne strane na drugu i tako cijelo vrijeme. Katastrofa.
Broj okomitih pasova kroz sredinu je ovu utakmicu valjda 2.
Ovo je brutalno loše kakav nogomet igramo. Više je takvih utakmica bilo ove sezone.
Zato mi nije jasno zbog čega ove sezone niti jedan klinac nije dobio priliku da redovno igra i to je veliki minus za upravu i trenera.
Daleko, daleko, daleko najbolji igrač u ovoj utakmici je Jamal Musiala. Ovu tekmu imam dojam da nema s kim igrati a on gori od želje.
Želimo li ga zadržati, moramo dovoditi igrače koji njegovog nivoa ili blizu toga.
Krila užas, sredina užas.
Remont je bio nužan već odavno i nažalost ništa nema od nas u Ligi prvaka niti ove godine.
Igraju kao u rukometu, milijun puta kruže sa jedne strane na drugu i tako cijelo vrijeme. Katastrofa.
Broj okomitih pasova kroz sredinu je ovu utakmicu valjda 2.
Ovo je brutalno loše kakav nogomet igramo. Više je takvih utakmica bilo ove sezone.
Zato mi nije jasno zbog čega ove sezone niti jedan klinac nije dobio priliku da redovno igra i to je veliki minus za upravu i trenera.
Daleko, daleko, daleko najbolji igrač u ovoj utakmici je Jamal Musiala. Ovu tekmu imam dojam da nema s kim igrati a on gori od želje.
Želimo li ga zadržati, moramo dovoditi igrače koji njegovog nivoa ili blizu toga.
Krila užas, sredina užas.
Remont je bio nužan već odavno i nažalost ništa nema od nas u Ligi prvaka niti ove godine.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 09 nov 2024, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ziheraški fudbal bez rizika. Mrzim ove utakmice, a sve ih je više.
Nervira me ovaj build-up play Kompanya. Dvije su varijante. 2-3-5 gdje su Kim i Upa sami i 3-2-5 gdje se Kimmich uvuče između njih. Ostali su svi gore, a gol smo zabili šutem s distance i može se igrat do sabaha ne bi drugačije
Daje nam neku lažnu sigurnost protiv ekipa tipa St.Pauli i Benfika, ne vidim način kako ćemo dobit nekog favorita. Kako ćemo s nekim ko odluči ne pristat bit kuja kad mi držimo loptu... Nedostaje mi reaktivan fudbal.
Danas najdosadniji meč u godini.
Nervira me ovaj build-up play Kompanya. Dvije su varijante. 2-3-5 gdje su Kim i Upa sami i 3-2-5 gdje se Kimmich uvuče između njih. Ostali su svi gore, a gol smo zabili šutem s distance i može se igrat do sabaha ne bi drugačije

Daje nam neku lažnu sigurnost protiv ekipa tipa St.Pauli i Benfika, ne vidim način kako ćemo dobit nekog favorita. Kako ćemo s nekim ko odluči ne pristat bit kuja kad mi držimo loptu... Nedostaje mi reaktivan fudbal.
Ustvari vidjeli smo protiv Barcelone kako ćemo završit kad dođe neko kome se igra lopte
Jedni te isti igraju stalno, kako će zamijeniti Kanea kad krepa na kraju sezone?
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Tako igraju svaku tekmu. Rukomet.coelho41 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:17Ziheraški fudbal bez rizika.
Daje nam neku lažnu sigurnost protiv ekipa tipa St.Pauli i Benfika, ne vidim način kako ćemo dobit nekog favorita. Nedostaje mi reaktivan fudbal.
To što se Kimmich povlači nazad da pod navodnicima "organizira" igru je promašaj iz godine u godinu. Usporava igru, svaka lopta mu je u stranu ili stoperima, uvijek ziheraški, frajer ima 25 dodira sa loptom svaki put kad je primi. Užas.
Broj naših igrača u protivničkom 16-cu je kod naših napada točno 0. Nitko ne utrčava u prostor, uopće nemaju okomitosti. Protiv slabijih to može proći, protiv jačih nikako.
-
- Kontakt:
Slažem se. Zato se i jest uklopio tako dobro u Real sa svojim peksinlukom.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nadam se da je wirtz uvidio ko je Bayern. i da je ono prosle sezone bilo one-season-wonder.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Upravo ovo. Znači protiv niskog bloka se mora poraditi na kretanju igrača bez lopte u zadnjoj trećini. Ja nisam vidio predvidljiviju ekipu od nas, protivnik tačno zna naš sljedeći potez. Ukoliko bi se slučajno i provukla neka lopta onda to naša krila s platama 20mil€ vrlo brzo vrate Kimmichu. Mnijem da bi i Sloboda odigrala dobar dupli blok protiv nas.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:24Tako igraju svaku tekmu. Rukomet.coelho41 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:17Ziheraški fudbal bez rizika.
Daje nam neku lažnu sigurnost protiv ekipa tipa St.Pauli i Benfika, ne vidim način kako ćemo dobit nekog favorita. Nedostaje mi reaktivan fudbal.
To što se Kimmich povlači nazad da pod navodnicima "organizira" igru je promašaj iz godine u godinu. Usporava igru, svaka lopta mu je u stranu ili stoperima, uvijek ziheraški, frajer ima 25 dodira sa loptom svaki put kad je primi. Užas.
Broj naših igrača u protivničkom 16-cu je kod naših napada točno 0. Nitko ne utrčava u prostor, uopće nemaju okomitosti. Protiv slabijih to može proći, protiv jačih nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.