FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istok na Sjever
Hoćemo Istok na Sjever
Istok na Sjeeeeeever
Hoćemo Istok na Sjeeever
Hoćemo Istok na Sjever
Istok na Sjeeeeeever
Hoćemo Istok na Sjeeever
AJDEEEEEEEEEE !!!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
NA SJEVERU UVIJEK ŠPICA
-
- Kontakt:
Istok poludi! Svi na sjever!
Kad se sjetim da su raja ovdje pljuvala pojačanja iz Srbije…
Niko ne priča o tome kad se dobro odradi prelazni rok, samo kad ide dole pljuvači izadju.
Ovo je mozda jedan od najboljih poslijeratnih prelaznih rokova, učinak pojačanja ispod sve govori. Nose tim. Samo kad bi se Renan probudio za jos 20-30%, niko ne bi mogao primirsati…
A na listi 7 najboljih, 6 su novi igrači od ove sezone.
Samo treba uživati u ovome što Zoran Zekć radi, da što duže potraje iako smo naučili da kod nas ništa nije strpljenje i dugoročno.

Niko ne priča o tome kad se dobro odradi prelazni rok, samo kad ide dole pljuvači izadju.
Ovo je mozda jedan od najboljih poslijeratnih prelaznih rokova, učinak pojačanja ispod sve govori. Nose tim. Samo kad bi se Renan probudio za jos 20-30%, niko ne bi mogao primirsati…
Samo treba uživati u ovome što Zoran Zekć radi, da što duže potraje iako smo naučili da kod nas ništa nije strpljenje i dugoročno.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
SVI NA SJEVER
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rogic
Celik soldo jovic
Beganovic lulic bubanja dordevic kerim
Gulas renan
Celik soldo jovic
Beganovic lulic bubanja dordevic kerim
Gulas renan
-
- Kontakt:
Kad sa SJEVERA
Pjesmu cujes ti
Dole na terenu srce ostavii
Necu nijednom od vas halaliti ko ne ode na tekmu a u mogucnosti je.
Nesto mi govori da ce biti spektakl, kako na tribinama tako i na terenu.
Pjesmu cujes ti
Dole na terenu srce ostavii
Necu nijednom od vas halaliti ko ne ode na tekmu a u mogucnosti je.

Nesto mi govori da ce biti spektakl, kako na tribinama tako i na terenu.
Djordjevic ima 3 gola. Tu su jos i Soldo i Hamza sa po 2_weella_ je napisao/la: ↑09 nov 2024, 10:16Kad se sjetim da su raja ovdje pljuvala pojačanja iz Srbije…
![]()
Ja i dalje vjerujem u Kupresaka i smatram da je ovakva utakmica idealna da odigra 90 minuta i podigne svoju formu, ali i samopouzdanje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Djordjevic je super kad gledas ligu. 9 utakimca 3 gola i 5 asistencija.
-
- Kontakt:
Mislim da je ovdje pravo pitanje koliko je on spreman nas čekatiAVNOJ je napisao/la: ↑07 nov 2024, 19:59Kad već spominješ Fergusona, kada je on došao u Mančester rekao je da ne mogu čekati još pet godina da bi osvojili prvenstvo a osvojili su ga tek nakon sedam.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:46Sir Alex Ferguson je napadao uvijek svim silama i ima pregršt osvojenih bodova u 90+ a i trofeja.
Zašto dva su razloga :
Prvi, dovoljno je da 2 puta u 6 utakmica postigneš gol i imat ćeš isto bodova kao da si svih 6 x odigr. Dakle 2 pobjede i 4 poraza ili 6 nerješenih je isto
Drugo, kad ekipa uveže nekoliko utakmica sa takvim ishodom dobija dodatno na samopouzdanju i te minute gledaju sa 80% šansom da će doći do gola.
Matematika je tu jasna.
Protiv Zrinjskog i Borca na strani to svakako ne treba raditi. Jer primljen gol ti je njima dodatna 2 boda tebi jedan manje. Ali protiv svih ostalih da. Kući pogotovo.
Imali smo lošu utakmicu u Mostaru gdje gotovo ništa nije išlo i dobili smo bod. Nadam se da Zekić polako uviđa ofanzivni kvalitet ove ekipe. Moje mišljenje zašto nije krenuo još ofanzivnije jer nam je odbrana toliko diskutabilna pogotovo kad igra Đuričković, kad on ne igra mi ne primamo golove kad igra idu golovi. To je najlošiji štoper Sarajeva unazad 20 godina, Hilmo Gutić i on. Mislim uvidjela je to i struka.
Koliko smo mi spremni čekati svog "Fergusona" toliko čemo biti i uspješni.
Kad kažem nas mislim na društvo da budemo dovoljno zreli da prepoznamo da je npr X protiv Posušja i Širokog pljačka i da bi on sad imao X derbi i X Zrinjski da je suđenje korektno a ostalo pobjede i da bi bio prvi (jer i Zrinjskom su poklonjeni bodovi)
Pitanje je koliko je on spreman da trpi nepravde iz kola u kolo i da na papiru izgleda kao da je treći a igrom i svim ostalim njegov ekipa prva. Mislim da nema ništa od tog nekog dugodišnjeg zadržavanja ukoliko se takve stvari radikalno ne promjene ili ukoliko ne osvojimo trofeje bez obzira na to što je ravno čudu a on nas je hajmo reći natjerao da vjerujemo da možemo i uprkos tome. Uzeti bodove u BL i nemati poraz uz ovakvo suđenje je titula u svakoj drugoj ligi igrom.
Ja mislim da on neće to dovijeka moći podnijeti prije svega zbog svog karaktera. I da ga nikad nećemo prežaliti kad digne sidro. A mi njega nemamo šta trpiti jer ne trpimo , pod njegovim vodstvom postajemo ozbiljan klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Da išta valja igrao bi barem u TSC-u.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
SVAKE DRUGE SUBOTE SE RANO BUDIM JA !!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2024, 11:34Mislim da je ovdje pravo pitanje koliko je on spreman nas čekatiAVNOJ je napisao/la: ↑07 nov 2024, 19:59Kad već spominješ Fergusona, kada je on došao u Mančester rekao je da ne mogu čekati još pet godina da bi osvojili prvenstvo a osvojili su ga tek nakon sedam.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:46Sir Alex Ferguson je napadao uvijek svim silama i ima pregršt osvojenih bodova u 90+ a i trofeja.
Zašto dva su razloga :
Prvi, dovoljno je da 2 puta u 6 utakmica postigneš gol i imat ćeš isto bodova kao da si svih 6 x odigr. Dakle 2 pobjede i 4 poraza ili 6 nerješenih je isto
Drugo, kad ekipa uveže nekoliko utakmica sa takvim ishodom dobija dodatno na samopouzdanju i te minute gledaju sa 80% šansom da će doći do gola.
Matematika je tu jasna.
Protiv Zrinjskog i Borca na strani to svakako ne treba raditi. Jer primljen gol ti je njima dodatna 2 boda tebi jedan manje. Ali protiv svih ostalih da. Kući pogotovo.
Imali smo lošu utakmicu u Mostaru gdje gotovo ništa nije išlo i dobili smo bod. Nadam se da Zekić polako uviđa ofanzivni kvalitet ove ekipe. Moje mišljenje zašto nije krenuo još ofanzivnije jer nam je odbrana toliko diskutabilna pogotovo kad igra Đuričković, kad on ne igra mi ne primamo golove kad igra idu golovi. To je najlošiji štoper Sarajeva unazad 20 godina, Hilmo Gutić i on. Mislim uvidjela je to i struka.
Koliko smo mi spremni čekati svog "Fergusona" toliko čemo biti i uspješni.
Kad kažem nas mislim na društvo da budemo dovoljno zreli da prepoznamo da je npr X protiv Posušja i Širokog pljačka i da bi on sad imao X derbi i X Zrinjski da je suđenje korektno a ostalo pobjede i da bi bio prvi (jer i Zrinjskom su poklonjeni bodovi)
Pitanje je koliko je on spreman da trpi nepravde iz kola u kolo i da na papiru izgleda kao da je treći a igrom i svim ostalim njegov ekipa prva. Mislim da nema ništa od tog nekog dugodišnjeg zadržavanja ukoliko se takve stvari radikalno ne promjene ili ukoliko ne osvojimo trofeje bez obzira na to što je ravno čudu a on nas je hajmo reći natjerao da vjerujemo da možemo i uprkos tome. Uzeti bodove u BL i nemati poraz uz ovakvo suđenje je titula u svakoj drugoj ligi igrom.
Ja mislim da on neće to dovijeka moći podnijeti prije svega zbog svog karaktera. I da ga nikad nećemo prežaliti kad digne sidro. A mi njega nemamo šta trpiti jer ne trpimo , pod njegovim vodstvom postajemo ozbiljan klub.

Nije on bez veze 1.0 Mio na TM 

Ma bježi, to si mu ti napuhao cijenu. Ne vrijedi više od 200 hiljada.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Ovo je tacno da ovakav tip i strucnjak sebe ne vidi dugorocno u ovoj hrkljus ligi.
Mislim da ce svakako odraditi ugovor i da nece produziti ako ne bude trofeja,prije svega titule.
Nije on taj karakter da trpi ovaj kriminal i pljacku,i da mu se otimaju rezultati rada.
Drugim rijecima ne moze napredovati na ovaj nacin jer sigurno ima ambiciju puno vecu od ove lige,sto je i normalno za ovakvog strucnjaka.
Ovim nakazama to i jeste cilj,i ne samo to,treba bilo kome ko ima viziju i plan zgaditi rad ovdje i na taj nacin dominirati.
Mislim da ce svakako odraditi ugovor i da nece produziti ako ne bude trofeja,prije svega titule.
Nije on taj karakter da trpi ovaj kriminal i pljacku,i da mu se otimaju rezultati rada.
Drugim rijecima ne moze napredovati na ovaj nacin jer sigurno ima ambiciju puno vecu od ove lige,sto je i normalno za ovakvog strucnjaka.
Ovim nakazama to i jeste cilj,i ne samo to,treba bilo kome ko ima viziju i plan zgaditi rad ovdje i na taj nacin dominirati.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!