Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 10 jun 2009, 16:13

Umjesto da pricamo o transferima ,ghledaj sta nam jenki rade uPM :D ,
Steven GERRARD

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 jun 2009, 16:16

jel neko zna stranicu liverpoola na jednom od nasih jezaika (bosanski,hrvatski,srpski)
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jun 2009, 16:26

reds je napisao/la:jel neko zna stranicu liverpoola na jednom od nasih jezaika (bosanski,hrvatski,srpski)
http://www.lfccro.com/index.php
http://www.lfcserbia.com/main/
http://lfcbih.tk/
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jun 2009, 16:56

reds_forever je napisao/la:eh da fino ustedim zivce i vama i sebi ...evo rekao mascherano ode brzim vozom u barcu :lol:

Walter Tamer, Mascheranov agent je rekao da je cast sto se Javier povezuje sa Barcom koja je u protekloj sezoni osvojila sve i svasta. I navijaci su se zabrinuli zbog toga.
I Benitez je bio zabrinut, i zbog toga se vratio sa porodicnih praznika kako bi odbio Barcu u zelji da kupe Mascherana. "Pricao sam sa Javierom dva, tri puta ovog ljeta, zadnji put prosle sedmice i rekao mi je da je jako sretan ovdje. Dao mi je privatni broj svog agenta Walter Tamera. Walter mi je rekao da Mascherana traze 2 velika kluba- ja sam mu rekao da ih zaboravi."
"I zbog toga sam iznenađen da je Walter izneo u javnost da Javier zali van iz kluba"
"Mascherano ima dug ugovor i ostali klubovi ga mogu zaboraviti. Mogu ponuditi i $40m ili $50m, mi ga necemo prodati" rekao je Rafa Benitez.

ipak benitez nekad razmislja kao i ja :D :lol:
ocekivano, ni jednog trenutka nisma ni pomislio da ce masch preci u barselonu
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 jun 2009, 16:59

ja stvarno ne znam zasto amerikanci imaju toliki lobi kod tih banki :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 10 jun 2009, 20:13

the scouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:eh da fino ustedim zivce i vama i sebi ...evo rekao mascherano ode brzim vozom u barcu :lol:

Walter Tamer, Mascheranov agent je rekao da je cast sto se Javier povezuje sa Barcom koja je u protekloj sezoni osvojila sve i svasta. I navijaci su se zabrinuli zbog toga.
I Benitez je bio zabrinut, i zbog toga se vratio sa porodicnih praznika kako bi odbio Barcu u zelji da kupe Mascherana. "Pricao sam sa Javierom dva, tri puta ovog ljeta, zadnji put prosle sedmice i rekao mi je da je jako sretan ovdje. Dao mi je privatni broj svog agenta Walter Tamera. Walter mi je rekao da Mascherana traze 2 velika kluba- ja sam mu rekao da ih zaboravi."
"I zbog toga sam iznenađen da je Walter izneo u javnost da Javier zali van iz kluba"
"Mascherano ima dug ugovor i ostali klubovi ga mogu zaboraviti. Mogu ponuditi i $40m ili $50m, mi ga necemo prodati" rekao je Rafa Benitez.

Hvala Bogu.NEMA zamjene za Mascha.Ako vec hoce defanzivnog veznog nke uzmu Essiena,da nama malo olaksaju posao za sljedecu sezonu :D
Mali pripazi na jezik
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jun 2009, 21:35

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
the scouser je napisao/la:

Hvala Bogu.NEMA zamjene za Mascha.Ako vec hoce defanzivnog veznog nke uzmu Essiena,da nama malo olaksaju posao za sljedecu sezonu :D
Mali pripazi na jezik
Jel' to prijetnja 8-)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jun 2009, 22:36

Neće Mascherano otići sigurno. Pa čovjek je pod dugim ugovorom sa Liverpolom, a i Benitez je rekao da ga neće pustiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 11 jun 2009, 12:34

Ako je istina da ce robben prodati za 7 milion (cisto sumnjam) to treba iskoristiti.Samo kad bi doveli johsona,silvu,robben extra bi bilo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jun 2009, 13:04

Gerrard je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Ako je istina da ce robben prodati za 7 milion (cisto sumnjam) to treba iskoristiti.Samo kad bi doveli johsona,silvu,robben extra bi bilo.
Robben je za mene predobar igrac , a kada bi ga kupili za tako male pare to bi za mene bilo najbolje poslovanje Liverpoola u zadnje vrijeme!
I ja bih volio da dođe, ali će to teško ići jer čovjek nije Španac. Mislim da Robben igra na poziciji na kojoj igra Riera u Liverpoolu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 jun 2009, 13:31

el-fighter je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
Robben je za mene predobar igrac , a kada bi ga kupili za tako male pare to bi za mene bilo najbolje poslovanje Liverpoola u zadnje vrijeme!
I ja bih volio da dođe, ali će to teško ići jer čovjek nije Španac. Mislim da Robben igra na poziciji na kojoj igra Riera u Liverpoolu.
On je desno krilo cini mi se....Nama trebaju napdac i bek,a za ofanzivne vezne cemo kasnije.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2009, 13:43

Za Robbena se Mancester interesuje,a sad kako su Ronalda prodali,Real ce ga njima prije pustiti...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 11 jun 2009, 17:58

Ma kakav Robben ...nije on za Engleske ja nebi volio da dodje , mene licno nije odusevio dok je igrao u celziju .Da se meni jedno jutro propudit i viditi da je Glen potpiso za nas i Owen to su mi trenutno najvece zelje vezane za fudbaL :)
Steven GERRARD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jun 2009, 00:05

u realu prodaju uveliko...snizenja i do 70% ...sudeci po svemu mi cemo ipak cekati poskupljenje a ne snizenje :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 jun 2009, 00:14

Ryan Babel's agent insists the Netherlands international sees his long-term future as being with Liverpool.

The 22-year-old has struggled for consistency since moving to Anfield from Ajax two years ago and spent most of last season on the substitute's bench.

Reports had suggested that Reds boss Rafa Benitez would be willing to let Babel leave the club this summer, but the player's agent, Winnie Haatrecht, told the Liverpool Echo: "Ryan is very happy at Liverpool and clearly doesn't want to leave. He still has a three-year contract."

Benitez though remains lukewarm in his praise for the winger, saying recently: "Ryan has done well as an impact player, which is not easy when you are young, but we think he can do more than that.

"Our view of Ryan is that he is a player who can start games and have an impact from the beginning. But first of all he has to improve tactically.

"Hopefully Fernando Torres and Steven Gerrard will play together more next season - and we also have good young players like David Ngog, Nabil El Zhar, Ryan Babel and Emiliano Insua coming through.

"We have a very good squad but we can still improve a little bit. How much - enough to win the title? I'm sure it will be enough to compete."

Hvala ti Boze .... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2009, 00:22

Iskreno, ili je lud ili je imao informativni razgovor sa Benitezom. Dečko ima mjesta u prvoj postavi i stvarno mi je žao što takav talenat dobija malo šanse za igru. Kompletan igrač, prošao Ajaksovu školu fudbala, prošao sve selekcije Holandije, od 16 godina pa do seniorske...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jun 2009, 11:30

odlicna je vijest da babel ostaje, spominje se da ce dossena u juve, te da barsa trazi benayouna :shock:
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jun 2009, 11:42

YNWA je napisao/la:odlicna je vijest da babel ostaje, spominje se da ce dossena u juve, te da barsa trazi benayouna :shock:
to za židova mi je nevjerovatno. pominjala se razmjena dossena i novac za de cegliea to bi bilo dobro za nas jer bi imali na lijevoj strani dva extra talentovana lijeva beka plus aurelia kojeg bi ja stavio vec u ovoj sezoni u drugi plan.
You are someone else I am still right here

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 jun 2009, 13:10

Sta je sa silvom imamo li sansi da ga dovedemo

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jun 2009, 15:33

reds_forever je napisao/la:u realu prodaju uveliko...snizenja i do 70% ...sudeci po svemu mi cemo ipak cekati poskupljenje a ne snizenje :!:

totalna rasprodaja,što se kaže. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.