Zato sto na sve gledaju kroz religiju.JayCatwright je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:36Smoriše sa Izraelom i Palestinom, reko bi čovjek prijateljska nam zemlja lol
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zato i kažem, nije da je neka vrlina štediti pare na roleksima ili nabrijanim autima ako ces iste te pare poslati kao donaciju za još koju bombu na glavu necijeg djeteta.
Jevreji su majstori svog zanata a zove se kamatarenje, oni su i skontali novac kao sredstvo za razmjenu dobara. Osmislili novac, uzimali zlato od ljudi za isti i onda samo oborili vrijednost tog istog novca da bi profitirali na zlatu.
Šizofrenik je zaslužio da krepa dan pred drugo poluvrijeme.FACE je poslao upit Američkoj ambasadi u Bosni i Hercegovini s pitanjem da li se politika Sjedinjenih Američkih Država prema BiH mijenja nakon odabira republikanskog kandidata za predsjednika.

Face je poslao upit američkoj ambasadi da upita ima li ikakvih šansi da se zarati inshallah

Senad u glavi osto u '95, sto si trudi kako mentalno tako i izgledom
U zadnjih 20 godina sam barem 30 puta cuo od njeg "ovo je rat"
pa se razocara kad nije 
U zadnjih 20 godina sam barem 30 puta cuo od njeg "ovo je rat"

Slazem se

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U

-
- Kontakt:
Ajde bolan **** i sa Izraelom i Palestinon, boli me uvo i za jedne i za druge...jednostavno ste dosadili s njima. Ratuje citav svijet pate i Ukrajinci, Haicani, Kenijci....nisu samo palestincifeniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:28Odgovori ti čovjek odmah ispod. Sto si se usutio pickice.
Tvoji ih trijebili ko miševe sad nesto glumis.
Meni je najjače koliko hajpa svoju ulogu drugog maja. 

Zeljan paznje i klikova ko tinejdzerke tiktoka.

Gledaj ti njemu frizurice, botox je tu lagano, mladji od mog starog 2 godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:13Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U![]()

@CA
Ma haj bio je, izvjestavo je citavo vrijeme.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma kretenčina, sjećam se kad je SOS bio popularan, a on cuga s gazdom Mustafom. Pa mu raja dobacuje, valja li to tako hadžijaalemsa je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:24Gledaj ti njemu frizurice, botox je tu lagano, mladji od mog starog 2 godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:13Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U![]()
. Mentalni rob svog tijela, zaspo u 33oj godini zivota
@CA
Ma haj bio je, izvjestavo je citavo vrijeme.

- numanumaye22
- Kontakt:
Sta kaze Senco hocel bit ratata? Ovdje konzerve rio mare haman dzaba pa vi izvolite 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesil postao babo?
Koliko je Jasmila Zbanic visocija od svog muza, jedno 10cm brat bratu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Stiže pomoć za porodice iz poplavljenih područja, dobit će vaučere u vrijednosti do 500 KM

Koji je ovo bolesnik.

Njega i Face treba ugasiti lik jednostavno zapeo u 92' i vrti istu mantru 30 godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Naslovi mu na nivou naziva klipova iz zadruge
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎