19vendetta87 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 18:27
fanatik19 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 18:09
19vendetta87 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 18:03
Tom logikom je i Barbarez neprijatelj reprezentacije...
Nije me dosad ni on ubijedio da je bog zna kakav prijatelj zbog konstantnog dovodjenja ovog hrvatskog otpada ali za razliku od smrada Milosevica je na vrijeme zakucao Mujakica na klupu dok je Savo gurao Mujakica u 1. Postavu ispred Zolotića i Dennisa uz pricu kako zasluzuje biti tu a u Partizanu ga klupirao nakon 2 utakmice bez da trepnuo nije. Yebem li mu mrtve jos jednom
Pa klupiran je i kod nas u barazu, igrao jedino protiv Lux i Slovacke gdje su rezervisti vecinom igrali.
I Sergej zove Mujakica zbog "borbenosti" dok na Dennisa i Zolotica uopste i ne racuna
Klupiran je, ali vjerovatno ga ovaj ćelavi idiot nikad ne bi ni zovnuo da ga Savo nije uvalio u reprezentaciju na osnovu nicega.
Brate, vjeruj mi najiskrenije da meni a i svakome ko ima gram mozga ta "borbenost" ne znaci apsolutno nista nego nas zanimaju kvalitetni igraci a mislim da se kompletan forum slaze da on nema kvalitet da bude i na rezervnom spisku reprezentacije a kamoli da pocinje neke utakmice kao sto je bio slucaj.
Primjer: Svaki navijac Sarajeva ce ti reci da je Julardzija bio strasno borben i timski igrac, ali ce ti isto tako reci da Bubanji ne moze kopacke cistit i da je to razlog zbog kojeg je otisao iz Sarajeva. Jednostavno, kvalitet presudi svugdje. Mujakica u Partizanu nikad ne bi otpisali zbog toga sto ima ponajevcu platu da im donosi potreban kvalitet, ali obzirom da to nije slucaj normalno da ce ga nabit nogom. Jel neko stvarno misli da igrac koji nije uspio da pravi razliku u krševima od liga kakve su HNL i SLS moze da pomogne jednoj reprezentaciji koja zeli plasman na veliko takmicenje uzimajuci u obzir cinjenicu da i 5 puta kvalitetniji igraci od Mujakica kod ovog strucnog staba izgledaju blago receno prosjecno, a sta tek ocekivat od prekrizenog covjeka iz uzasne lige i kluba?