Kralju prestani pratit fudbal.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Nismo Brazil istina, ali draže mi je da dovede nekog iz naše lige na tu poziciju ko makar igra standardno, neg da Benji oživljava karijeru kroz reprezentaciju. Lik nema utakmica u nogama, i onda dođe u reprezentaciji da se igra, a mi, što Damir reče svršavamo na upućen dalji pas. To samo kod nas ima.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:55Ljudi porede nas i Brazil.![]()
Pa Brazil može napraviti minimalno 3 postave koje su jače od naše.![]()
Barbarezu se ima šta prigovoriti, ali ovo sa Benjom je jedan od njegovih boljih i hrabrijih poteza. Vidjelo se u zadnjoj utakmici gdje je Benjo bio jedan od najboljih naših igrača. Važno je samo da na zimskoj pauzi nadje klub i počne redovno igrati, samo to će ga napraviti dosta korisnijim ra repku.
Kad proigra u klubu, bujrum i u reprezentaciju.
Vazda su mi ovakvi komentari bili najgluplji. Ne brini se, posto si mi ti rekao prestacu. Jedan dan od ponedeljka, kad ti paše?
Benji je cvajta max. Zato i nije zelio ici jer zna da ovakav kes vise nece za zivota vidjet. Al gori sam ja sto raspravljam sa likom koji podrzava Mirsinog malog.
- PasodelMar
- Kontakt:
Sinko, u amaterima znaš da mogu igrati samo oni koji su u formi i koji su spremni za utakmicu po pitanju psihe, fizike, duel-igre itd. Forsiranje ovog momka u prvi line-up nije hrabar potez, nego glup.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 18:55Ljudi porede nas i Brazil.![]()
Pa Brazil može napraviti minimalno 3 postave koje su jače od naše.![]()
Barbarezu se ima šta prigovoriti, ali ovo sa Benjom je jedan od njegovih boljih i hrabrijih poteza. Vidjelo se u zadnjoj utakmici gdje je Benjo bio jedan od najboljih naših igrača. Važno je samo da na zimskoj pauzi nadje klub i počne redovno igrati, samo to će ga napraviti dosta korisnijim ra repku.
Veceras je trener odlucio da mu pruzi veliku ugodnost. Stolicu s tribina zamijenit ce puno udobnijom, onom sa klupe za rezerve! Samo naprijed Barba, znamo da ce Benjo kad tad biti nas Busquets
Pa ne mogu vjerovati da u ovakvoj utakmici ne moze dobiti 25-30 minuta i da mrtvi Henderson ulazi u igru na 5:0.
majko mila, pa ovog levata ne uvode ni kod 5-0:-)
kako planiraju utusiti ga negdje u januaru..
kako planiraju utusiti ga negdje u januaru..
A yebo mrtve Savi kad ga je na tribine poslao i smarao o tome ko sto sad smara kako je los igrac
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kao sto sam yebo mrtve Savi sto ga je poslao na tribine isto sam tako barem 10 puta ovdje napisao kako je covjek bio u pravu za njega i predvidio sta ce mu se desit u karijeri a svakako da ga nije smio slat na tribine kad igra standardno u klubu. Inace, yebem ja Savi opet mrtve radi situacije Mujakic gdje je jasno pokazao da je on bio samo jos 1 neprijatelj ove reprezentacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam poprilicno siguran da od njega nece biti nekog ozbiljnog igraca, ali smatram ipak da je ispravno sto ga Barbarez poziva zasad. Ima 21 godinu, i ima jos sansu da "spasi" karijeru uz neki drugi klub/trenera gdje ce moci raditi na nekim deficitima da ipak bude igrac za reprezentaciju u buducnosti.
Svakako se sad nalazimo u tom procesu stvaranje ekipe za buducnost, i zato je i korektno da Benjo ima nesto povlasteniju ulogu u ovome svemu i da se forsira uprkos tome sto je zavrsio svoje u Ajaxu.
Svakako se sad nalazimo u tom procesu stvaranje ekipe za buducnost, i zato je i korektno da Benjo ima nesto povlasteniju ulogu u ovome svemu i da se forsira uprkos tome sto je zavrsio svoje u Ajaxu.
Ja pisem da je prevara i prenahajpan dok to jos nije bilo popularno ali je korektno da ga pozivamo i guramo jer ako uspije u karijeri, a nije da nema sanse za to, to bi u mnogome i pomoglo reprezentaciji u buducnosti.Goalgetter je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:12Ja sam poprilicno siguran da od njega nece biti nekog ozbiljnog igraca, ali smatram ipak da je ispravno sto ga Barbarez poziva zasad. Ima 21 godinu, i ima jos sansu da "spasi" karijeru uz neki drugi klub/trenera gdje ce moci raditi na nekim deficitima da ipak bude igrac za reprezentaciju u buducnosti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ne dobija priliku ni tada jer mu zele jasno dati znak da nece igrati ako ne pristane da ode. Sad je na njemu. Da li mu je bitniji novac ili karijera.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tom logikom je i Barbarez neprijatelj reprezentacije...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nije me dosad ni on ubijedio da je bog zna kakav prijatelj zbog konstantnog dovodjenja ovog hrvatskog otpada ali za razliku od smrada Milosevica je na vrijeme zakucao Mujakica na klupu dok je Savo gurao Mujakica u 1. Postavu ispred Zolotića i Dennisa uz pricu kako zasluzuje biti tu a u Partizanu ga klupirao nakon 2 utakmice bez da trepnuo nije. Yebem li mu mrtve jos jednom19vendetta87 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 18:03Tom logikom je i Barbarez neprijatelj reprezentacije...
Ne znam sto se ne ugleda na Demirovica. Igrao po cvajtasima, svica i dogurao do BL.
Nego lik Roma pa Ajax. Trebao je otici u neki cvajtaski tim, pa svica, belgija pa onda u ligu petici. Nije jos kasno
Nego lik Roma pa Ajax. Trebao je otici u neki cvajtaski tim, pa svica, belgija pa onda u ligu petici. Nije jos kasno
Ziva istina. Umjesto da ode u neki klub bez pritiska on izabrao najveci klub u Holandiji kao pocetak u seniorskom fudbalu i naravno ugasio se nakon godinu dana. Coventry kojeg je navodno odbio mu je trenutno klub po mjeri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.