a znaci da bi ga na zimu mogao prodati tj da otkupe njegov ugovor
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo je ovaj viveros bas ozbiljan napadac, gledam ove sazetke, brz, jak, lijeva, desna
Viveros 5 citavih utakmica odigranih 4 gola
-
- Kontakt:
Renana prodati Viverosa vratiti na zimu
Ma kakav Viveros, nećete valjda opet pratit let pa onda 6 mjeseci jeb.at sve po spisku jer je plačipička. Ako izvučemo sve što se u njega uložilo bilo bi super pa te pare gurnut u nekog pismenog igrača s našeg govornog područja. Kakvi latinosi **** materine...
Dat' mu pare i od Renana i Viverosa i namirit od Gulija još. Napravio bi od njega Zekić Miereza Vol2
Dat' mu pare i od Renana i Viverosa i namirit od Gulija još. Napravio bi od njega Zekić Miereza Vol2
-
- Kontakt:
Mojih 11 za sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Jovic
Guliashvili Renan
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guliashvili Renan
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- feniksptica
- Kontakt:
Nema mi nekog smislat igrat 3-5-2 kuci protiv Sloge, al budemo vidjeli.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:53Mojih 11 za sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guliashvili Renan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rogić
Čelik Soldo Jović
Unušić Đorđević Bubanja Kuprešak
Lulić Guliashvili
Turkeš
Ovako bih izašao protiv Sloge. Mislim da ćemo imati posjed te da će nam pokušati zaprijetiti iz kontri. Kroz pas igru ili bilo šta nemaju šanse. Iz tog razloga bih izašao 3421 gdje bi bekove igrali Kuprešak i Unušić koji ruku na srce su daleko bolji u centaršutevima od Beganovića i Kyeremeha. U napad bih stavio Turkeša jer je dosta opasniji od Renana. Na SS Lulić i Guliashvili koji mogu šutevima itekako ugroziti gol Sloge, a tu je uvijek opasni Đorđević koji se može ubaciti iz drugog plana. Postoji varijanta da Lulić i Đorđević budu iza Turkeša a sa Bubanjom nazad Pavičić. Sumnjam u to ali možemo i tako. Mislim da smo dosta opasniji u ovoj formaciji pogotovo jer će se Sloga vrlo vjerovatno braniti, a relano Beganović i Kyeremeh nisu za tih utakmica.
Čelik Soldo Jović
Unušić Đorđević Bubanja Kuprešak
Lulić Guliashvili
Turkeš
Ovako bih izašao protiv Sloge. Mislim da ćemo imati posjed te da će nam pokušati zaprijetiti iz kontri. Kroz pas igru ili bilo šta nemaju šanse. Iz tog razloga bih izašao 3421 gdje bi bekove igrali Kuprešak i Unušić koji ruku na srce su daleko bolji u centaršutevima od Beganovića i Kyeremeha. U napad bih stavio Turkeša jer je dosta opasniji od Renana. Na SS Lulić i Guliashvili koji mogu šutevima itekako ugroziti gol Sloge, a tu je uvijek opasni Đorđević koji se može ubaciti iz drugog plana. Postoji varijanta da Lulić i Đorđević budu iza Turkeša a sa Bubanjom nazad Pavičić. Sumnjam u to ali možemo i tako. Mislim da smo dosta opasniji u ovoj formaciji pogotovo jer će se Sloga vrlo vjerovatno braniti, a relano Beganović i Kyeremeh nisu za tih utakmica.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Daj nam Raula da izginemo! Kakvu lijevicu ima, šta je ovo?hazarder je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:37Ma kakav Viveros, nećete valjda opet pratit let pa onda 6 mjeseci jeb.at sve po spisku jer je plačipička. Ako izvučemo sve što se u njega uložilo bilo bi super pa te pare gurnut u nekog pismenog igrača s našeg govornog područja. Kakvi latinosi **** materine...

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prije da cemo igrati 4-2-3-1. To ocekujem kao u dosta prethodnih utakmica. Moramo biti pravi svaku utakmicu.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:05Nema mi nekog smislat igrat 3-5-2 kuci protiv Sloge, al budemo vidjeli.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:53Mojih 11 za sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guliashvili Renan
Kad smo vec kod 3-5-2, i Dogan i Rozman se odlucise za tu formaciju protiv Vlade Jagode prosle sezone i dobise po guzici.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
Nema vise Jagode da samara.vedinjo98 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:52Prije da cemo igrati 4-2-3-1. To ocekujem kao u dosta prethodnih utakmica. Moramo biti pravi svaku utakmicu.feniksptica je napisao/la: ↑08 nov 2024, 12:05Nema mi nekog smislat igrat 3-5-2 kuci protiv Sloge, al budemo vidjeli.pjankesarajevo je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:53Mojih 11 za sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guliashvili Renan
Kad smo vec kod 3-5-2, i Dogan i Rozman se odlucise za tu formaciju protiv Vlade Jagode prosle sezone i dobise po guzici.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Bodri ga da dobro odigra i da ga ovi otkupe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
za vrijeme dzume se pisu sastavi
nece na dobro
nece na dobro
- egocentrik
- Kontakt:
Samo da hoce neko objektivan sjesti na celo saveza pa na svaki povik protiv drzave BiH maksimalnu kaznu i prazan stadion.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- FKSDoGroba
- Kontakt:
E da mi je i to dočekati.egocentrik je napisao/la: ↑08 nov 2024, 14:01Samo da hoce neko objektivan sjesti na celo saveza pa na svaki povik protiv drzave BiH maksimalnu kaznu i prazan stadion.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Rogićpjankesarajevo je napisao/la: ↑08 nov 2024, 11:53Mojih 11 za sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guliashvili Renan
Čelik - Soldo - Jović
Beganović - Bubanja - Đorđević - Kyeremeh
Lulić
Guliashvili - Renan
#KARLOostani
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Proximic, Varijantas8 i 43 gosta.