Da pratim sve utakmice Teplica i zbog tog bi mi on igrao krilnog napadaca ,u dosta utakmica Mahmutovic upravo igra ovo gdje bi ga ja i urepki postaviogiannini je napisao/la:znas li ti uopste sta Mahmutovic igra, jesi li ikad gledao makar pregled sa neke utakmice u kojoj je on igrao ?Za_raju je napisao/la:------------------Begovic-----------------
Mujdza Zukanovic Spahic Papac
-----------------Rahimic------------------
Mahmutovic Pjanic Misimovic Lulic
--------------------Dzeko------------------
Po mom vidjenju situacije i mana nase repke mislim da bi ovo bilo "the best" u ovom momentu!!!!
Sa Mujdzom i Mahmutovicem bi imali na desnoj a Papcem i Lulicem lijevoj strani defanzivu/brzinu/probojnost kao nikad do sada a u sredini dva virtuoza i madjonicara u Pjani i Misketu,Rahima bi pokrivao njihove ofanzivne sklonosti i bio osigurac u slucaju nevracanja njih dvojice ako krene kontra.
A stoperi bi mi bili neprikosnoveni Spaha i ovaj momak koji je pokazao znanje u zadnje vrijeme(Zukanovic),u napadu bi naravno sa ovakvom postavom bio dovoljan Dzeko jer Mahmutovic i Lulic imaju napadacke sklonosti a za Misketa i Pjanu je nepotrebno trositi rijeci...
Znam da mnogi ne prate Mahmutovica ali oni koji prate znaju zasto bi on trebao biti pozvan u repku![]()
Mislim da bi ova postava iz Rumunije donijela 3 boda bez vecih problema...
covjek je napadac ziv bio, napadac-spic-centarfor, nazovi kako hoces, a ne krilo-ofanzivni vezni !
Lucidan je,brz kao zvrk,hoce se i vratiti u defanzivu ili ti zaganjati igraca sto mu zbog fizickih predispozicija veoma dobro ide.
Sa ovakvim brzim krilima i majstorima u sredini plus Rahima mi bi sigurno rijesili ovu neifikasnost a da pri tom nebi izgubili na defanzivi...
Ali eto iznapadase me pojedini koji bi igrali sa 5 najsporijih igraca u sredini ka da se igraju kvalifikacije za EP 1972 i onda naravno ona prica poslije tekme "igrali smo dobro ali nece u gol,nemamo mi srece" ...
Ali svako ima svoje misljenje zbog toga i postoje forumi da se iznosi