FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa taj bus je svakako prvo bio nas ako se ne varam?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo Azmir na RTV TK rekao da ce zimski prijelazni rok biti puno ozbiljniji u vezi pojacanja.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pitaju ga u studiju kakve su sanse za ostanak, kaze Azmir, pa vidite sanse postoje. U igri je jos 60 i nesto bodova, teoretski gledano mozemo biti i prvaci

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da nemamo sanse za opstanak,samo iz razloga sto 4 kluba ispadaju.Da je kao i dosad dva,vjerovao bi u opstanak.Mislim da ne bi trebao trositi puno na ovu sezonu,vec polako pripremati tim za sledecu.
-
- Kontakt:
Pa teoretski gledano sve je još moguće, ali da je i ostavrivo, teško. Sad da bi opstali dobro drugi dio sezone se pojačano napravimo ekipu Azmir to složi uvede red i neku svoju zapisao i cilj postavi, ali nama je za opstanak siguran i osmo mjesto potrebno minimalno 40 bodova. Nije to nemoguće osvojiti bar još danas. Ali da bi osvojili toliko bodove bar prvu polusezonu moramo završiti sa dvocifrenim broje bodova (10-12), a jel to realno? Pa ja bi reko da baš i nije jer još 6 utakmica do polusezone mi imamo znači na bi uzeli još deset bodova 2 moramo pobijediti i 4 remizirat, a ja ne vjerujem da su naši igrači sposobni igrački za to.
Možda je iluzija, ali koliko je realno da se Husref dovede da trenira ove balerine iz sjene, bez zvanicnog angažmana, zbog suspenzije, a da ih Nalic vodi samo tokom utakmice
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Realno koliko i da se neko ozeni i dovede jarana da mu keca zenu a on gleda, ima ih i takvih al jako mali broj

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Pa nama 10-ti bjezi 10 bodova koji bi ostao da ispadaju 2 i 11 bodova koji po ovim sistemu ostaje, tako da nije neka nam razlika, moze se zaganjati opstanak al za pocetak bar bod iz Posusja...Bosanac1997 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 20:34Ja iskreno mislim da nemamo sanse za opstanak,samo iz razloga sto 4 kluba ispadaju.Da je kao i dosad dva,vjerovao bi u opstanak.Mislim da ne bi trebao trositi puno na ovu sezonu,vec polako pripremati tim za sledecu.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
crvenocrnitz je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:43Realno koliko i da se neko ozeni i dovede jarana da mu keca zenu a on gleda, ima ih i takvih al jako mali broj![]()

Nije baš da je tako, ali dobra fora.
Samo je Sloboda iz Tuzle
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast na pozitivnosti, ali ja sam se vec pomirio sa ispadanjem. Ne treba ni od njega ocekivati nesto nemoguce, niti ga kriviti za ispadanje.DamirT je napisao/la: ↑08 nov 2024, 00:00https://www.facebook.com/share/v/1DTpprvo2g/
Evo ko hoce nek pogleda intervju sa Azmirom.
Jedino ako na polusezoni dovede 5-6 igraca klase, pa zaredamo 6-7 pobjeda u nizu ali to je vec naucna fantastika.
Treba to viditi, napraviti presjek pa polako vracati dugove i stabilizovat klub koliko se moze.
-
- Kontakt:
Odgledao sinoc i najjace je kad kaze za Nalica da trener ne treba da daje takve izjave (u fazonu,odakle su ovi igraci dovodjeni),vec da trener mora biti uz igrace i da sa takvim izjavama ne donosi nista dobro.DamirT je napisao/la: ↑08 nov 2024, 00:00https://www.facebook.com/share/v/1DTpprvo2g/
Treba sacekati zimski prelazni rok da vidimo koga ce to dovesti jer se jos nije pomirio sa ispadanjem.
Danas prva pobjeda ,vrijeme je da prokinu vise.
Poraz zaboli,sreca utihne,al vjera u tebe nikad ne prestaje.
- Beduin
- Kontakt:
Ako onako jako Posusje pobijede ja odmah kupujes sezonsku i dolazim na Tusanj, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vala i upravu je ovi nasi jesu hadalji, ali trenerovo nije da onakoBosanac1997 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 08:39Odgledao sinoc i najjace je kad kaze za Nalica da trener ne treba da daje takve izjave (u fazonu,odakle su ovi igraci dovodjeni),vec da trener mora biti uz igrace i da sa takvim izjavama ne donosi nista dobro.DamirT je napisao/la: ↑08 nov 2024, 00:00https://www.facebook.com/share/v/1DTpprvo2g/
Treba sacekati zimski prelazni rok da vidimo koga ce to dovesti jer se jos nije pomirio sa ispadanjem.
Danas prva pobjeda ,vrijeme je da prokinu vise.
Poraz zaboli,sreca utihne,al vjera u tebe nikad ne prestaje.
prica
Sloboda je moja nacija
Sto je najgore, Nalic je te igrace doveo dok je jos bio trener. Eto izuzmimo ovih par kad je Azmir dosao, Janketic, Delimedjac i Cajic koliko se sjecam. Ostali su bukvalno dovedeni od strane Nale demagoga...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovako svaki predsjednik radi. Jbt zamisli predsjednika koji kaze ispadamo sigurno, dzaba igramo. Doduse bio je Acika, samo sto je to rekao da drugi nacin. Imamo najjeftiniji tim u istoriji PL i slicnoFKBilder je napisao/la: ↑08 nov 2024, 00:35Svaka cast na pozitivnosti, ali ja sam se vec pomirio sa ispadanjem. Ne treba ni od njega ocekivati nesto nemoguce, niti ga kriviti za ispadanje.DamirT je napisao/la: ↑08 nov 2024, 00:00https://www.facebook.com/share/v/1DTpprvo2g/
Jedino ako na polusezoni dovede 5-6 igraca klase, pa zaredamo 6-7 pobjeda u nizu ali to je vec naucna fantastika.
Treba to viditi, napraviti presjek pa polako vracati dugove i stabilizovat klub koliko se moze.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je ovo, kaze Azmir da je unazad nekoliko godina isplaceno nekoliko miliona osobama koji neznaju ni gdje se nalazi Tusanj.....izgleda onaj dijabetis i acika nisu sjedili skrstenih ruku.....pa to je pljacka stoljeca....
🔴⚫️
Neka nam je Bog na pomoci ljudi. Valja isplivat iz ovog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.