Barba je očigledno veliki "stručnjak" ravan tebi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Barba je očigledno veliki "stručnjak" ravan tebi.
Sto se tice nekih stvari, nisam zadovoljan i nervira me strasno iz okupljanja u okupljanje
De sastavi formaciju za ove tekme da i to Pokeras prepise.
3-5-2 je najteza formacija za uigrati. Kek je sa SlovenijomCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:27Ljudi moji, nama ne odgovara nijedna formacija, ako ćemo realno. Nazad i u sredini propuh kako god da ih postaviš.
Ne može upaliti nikako 3:0, jer ti za to treba uigrana tranzicija i ofanzivni vezni red, tj. moraš doći u priliku za gol. Iz tog razloga većina repstacija prelazi na 3-4-2-1, tj. 3-6-1 umjesto 3-5-2. Za naše skromne uslove je to sve naučna fantastika, mi smo stoga morali krenuti uigravanje u 4-3-2-1 ili 4-3-1-2 sistemu, ovisno o protivniku.fanatik19 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:23Formacija 3-5-2 u nasoj reprezentaciji je nesto slicno kao sto je Bruno Akrapovic probao 3-4-3 dok je bio trener Zelje. Moze se desit da upali kao kada je pobijedio derbi 3 0 ili kada smo mi Island 3-0, ali na duze staze sa njom uglavnom pusimo qrac. Uz sve to, nju treba da sprovedu pokeras i njegov nestrucni stab.
Mislim da je ono protiv Madjarske bilo 4-2-3-1 sa Burnicem na lijevom kriluMadal je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:124 3 1 2 bi nam mogla lezati ako pronadjemo normalnog defanzivnog veznog. Bez njega ni u ludilu ne smijemo ponoviti utakmicu protiv Madjarske gdje smo bez pravog defanzivnog veznog izasli i ne samo da nismo imali nekoga da prekida igru i obavlja prljavi dio posla vec su i ostali vezni igraci grijesili i otvarali kontre na nasa 2 stopera
Ima tu svega pa i Burnica na lijevom krilu.PasodelMar je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:27Mislim da je ono protiv Madjarske bilo 4-2-3-1 sa Burnicem na lijevom kriluMadal je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:124 3 1 2 bi nam mogla lezati ako pronadjemo normalnog defanzivnog veznog. Bez njega ni u ludilu ne smijemo ponoviti utakmicu protiv Madjarske gdje smo bez pravog defanzivnog veznog izasli i ne samo da nismo imali nekoga da prekida igru i obavlja prljavi dio posla vec su i ostali vezni igraci grijesili i otvarali kontre na nasa 2 stopera.
Formacija sa 4 pozadi je školska brate, repstacije poput naše tu formaciju mogu najjednostavnije implementirati. To ne znači da imaš garanciju za bilo šta, jer moraš stvoriti kolektiv i znati kako izvući maksimum iz igrača, tako što će svaki igrač imati jasan zadatak na poziciji koja mu najviše odgovara. Daleko smo mi od svega toga, prošlo je šest utakmica, nemamo nikakav sistem i nemamo odgovor na najslabiji tačku, tj. odbrana + odabir glavnih igrača u veznom redu.
Neda mi se traziti streamove ali sudeci po statistici dobarCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 19:35Prati li ko Šunjića protiv Astane, da nam javi ima li kakvog hajra od njega![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.