Barem mi koji pratimo la ligu znamo koliko je to cest slucaj u Atleticovim pobjedama.
Naravno,ali prije su bili autsajderi,bez para,sad vise nisu,sad su samo odvratni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Barem mi koji pratimo la ligu znamo koliko je to cest slucaj u Atleticovim pobjedama.
Najbolji napadac Od 2000tih pa na ovamo.Neutral je napisao/la: ↑07 nov 2024, 04:34Robert Lewandowski je sa dva nova gola stigao do impresivnih 99 golova u Ligi prvaka u samo 124 utakmice, igrajuci za tri tima, BvB, Bayern i Barcelonu. Za to mu je bilo potrebno 10.471 minuta. Trenutno se nalazi na trećem mjestu na vječnoj listi najboljih strijelaca Lige prvaka. Uz to ima i 26 asistencije.
Za usporedu, Lionel Messi je drugi, 163 utakmice, 129 gola, 13.577 minuta.
Cristiano Ronaldo je prvi, 183 utakmice, 140 golova, 15.758 minuta.
Ja priznajem samo trpače golova. Sve ovo ostalo je prolazno
ne kontam
Ne znas ko je onaj golman, ali kao pomno pratis fudbal. Pa jel te stiddenimen99 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:01Vini je i sinoć pokazao da mu nema niko ravan trenutno na planeti. Nije do njega što su ostali talašike. Biće to dobro sada opet kada se Rodrygo vrati od prve minute.
Kakva Panenka, ne znam ko je onaj golman Milana, ali Vini ga je vratio u juniore sinoć, još mu je debil i izišao bar metar sa gola, non stop nešto pričao, ali nije imao šanse. Iako je Sergio Ramos vlasnik i jedini polaže pravo na Panenku, Vini je to dobro odradio.
a šta napisa retardimen99Beduin je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:29Ne znas ko je onaj golman, ali kao pomno pratis fudbal. Pa jel te stiddenimen99 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:01Vini je i sinoć pokazao da mu nema niko ravan trenutno na planeti. Nije do njega što su ostali talašike. Biće to dobro sada opet kada se Rodrygo vrati od prve minute.
Kakva Panenka, ne znam ko je onaj golman Milana, ali Vini ga je vratio u juniore sinoć, još mu je debil i izišao bar metar sa gola, non stop nešto pričao, ali nije imao šanse. Iako je Sergio Ramos vlasnik i jedini polaže pravo na Panenku, Vini je to dobro odradio.
I to vratio ga u juniore, a proglasen igracem utakmice jer je vrhunski branio.
Pa bili su simpaticni sa ovom igrom kad je Simeone tek dosao. Sad nakon toliko godina i toliko potrosenog novca da su ostali na istom jeste zalosno.L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 00:28Barem mi koji pratimo la ligu znamo koliko je to cest slucaj u Atleticovim pobjedama.
Naravno,ali prije su bili autsajderi,bez para,sad vise nisu,sad su samo odvratnidoduse u onim svojim najboljim danima slabo su kome dopustali 20 udaraca na gol.
Suarez je boljiSport90 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 07:05Najbolji napadac Od 2000tih pa na ovamo.Neutral je napisao/la: ↑07 nov 2024, 04:34Robert Lewandowski je sa dva nova gola stigao do impresivnih 99 golova u Ligi prvaka u samo 124 utakmice, igrajuci za tri tima, BvB, Bayern i Barcelonu. Za to mu je bilo potrebno 10.471 minuta. Trenutno se nalazi na trećem mjestu na vječnoj listi najboljih strijelaca Lige prvaka. Uz to ima i 26 asistencije.
Za usporedu, Lionel Messi je drugi, 163 utakmice, 129 gola, 13.577 minuta.
Cristiano Ronaldo je prvi, 183 utakmice, 140 golova, 15.758 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.