Ide ideee, evo bombe Đorđevića za one što nisu vidjeli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide ideee, evo bombe Đorđevića za one što nisu vidjeli
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
U subotu vala moramo makar na 10k nagurat
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi do kraja polusezone imamo kuci jos 2 utakmice Sloga i Zrinjski momci su apsolutno zasluzili da bude po 10 000 na te dvije tekme . Onda do februara pauza ,svi bi trebali isplanirati obaveze unaprijed i ove tekme doci na kosevo .
Ocigledno treba imati za ove utakmice i mentalitet.
Zrinjski ima 3 jako dobre sezone, mi imamo 3 hororra...
Ekipi trebaju pobjede, da se dobije taj pobjednicki mentalitet, i onda ce i ovakve utakmice se dobijati.
Ono sto je meni nepojmljivo, ne znam kako da objasnim, a evo neka mi neko objasni.
Imas igraca vise, protivnik jak u skoku, uvodis mrtvaca oliveiru, a na klupi srzis Turkesa za kojeg svi znamo i vidimo da je Maradona licno za ovoga. Em zna glavom, em zna spustiti loptu... Znaci, nemoguće da ubacuje brazilskog influensera koji meda ne moze
Ekipi trebaju pobjede, da se dobije taj pobjednicki mentalitet, i onda ce i ovakve utakmice se dobijati.
Ono sto je meni nepojmljivo, ne znam kako da objasnim, a evo neka mi neko objasni.
Imas igraca vise, protivnik jak u skoku, uvodis mrtvaca oliveiru, a na klupi srzis Turkesa za kojeg svi znamo i vidimo da je Maradona licno za ovoga. Em zna glavom, em zna spustiti loptu... Znaci, nemoguće da ubacuje brazilskog influensera koji meda ne moze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da mi bi samo jednom dozivjeti, gdje mi iskoristimo crveni karton protivnika.
Najbitnije da se nije izgubilo i da smo tu, da im pusemo za vrat. 3 sezone unazad smo se u ovo doba vec oprastali od titule i ciljali samo da izborimo Evropu.
Najbitnije da se nije izgubilo i da smo tu, da im pusemo za vrat. 3 sezone unazad smo se u ovo doba vec oprastali od titule i ciljali samo da izborimo Evropu.
Da nije bilo mrtvaca ne bi bilo igrača više.Pantelija je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:48Ocigledno treba imati za ove utakmice i mentalitet.
Da je trebao ranije ubaciti Turkeša, dalo bi se pričati.
Stvarno šta se dešava sa Turkešom? Ne moguće da igrač iz Švicarske lige nema kvalitet ovdje. Moj mišljenje da hoće Renana prodati na zimu pa zato ga i guraju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Zadnji ligaski poraz 24.4. ove godine, onih 4:3 od Zrinjskog. Znaci da smo u domacim takmicenjima 18 utakmica neporazeni. U zadnjih 8 mjeseci u domacim takmicenjima samo tri poraza - Zeljo 3:0, Borac ona prekinuta utakmica i taj od Zrinje 4:3. Tako se i stvara mentalitet. 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Vec sada treba krenuti sa hajcanjem raje za te 2 tekmebordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:43Mi do kraja polusezone imamo kuci jos 2 utakmice Sloga i Zrinjski momci su apsolutno zasluzili da bude po 10 000 na te dvije tekme . Onda do februara pauza ,svi bi trebali isplanirati obaveze unaprijed i ove tekme doci na kosevo .
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja prezadovoljan bodom, a vi kako hoćete. A što se tiče ubacivanja u veću brzinu nakon crvenog kod svinja, pa trebali bi znati da i zvijer kad namiriše krv itekako zna ostati gladna.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Komentari kod Nardina
Nece mu bit bas prijatan docek za par sedmica
Nece mu bit bas prijatan docek za par sedmica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Za sve ovo sto pisemo nadam se da je zekic imao cvrsto obrazlozenje sto se/nije desilo i da cemo ih natamburati na kosevu.
Ako gledamo idividualno, samo na 3 pozicije imaju kvalitetnije igrace.
Ako gledamo idividualno, samo na 3 pozicije imaju kvalitetnije igrace.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Borac ima bas lagan radoored do polusezone ,najteza utakmica Zrinjski u Bl . Dok zrinjdki bas tezak raspored u gostima Sarajevo ,Borac,Posušje, Radnik i samo gosk kuci . Dok mi imamo Zrinjski, Sloga kuci u gostima Posušje, Gosk ,Radnik. Ja se nekako vise bojim borca nego zrinjskog.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.
Samo trpaj jel,e yebace vam istok majcinu majku vrlo brzo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma lik ima 18 godina i sve predispozicije,odlican igrac,da bi dobio igraca moras da ga istrpis,sa 18 godina se nosi sa igracima koji imaju brdo iskustva od evrope do nase ligeOsttribine je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:01Prije utakmice svi bi smo bod potpisali, ovako nakon tekme ostaje zal sto ih nismo uspjeli nokautirati jer bili su na konpocima. Nema veze, igramo dobro drzimo prikljucak, mada na sve nacine nas nastoje ove sezone izbaciti iz utrke, prethodnih sezona su znali pogrijesiti i u nasu korist, ove niti jednom, sve kontra nas, to su cinjenice. Ovo sa greskama ovog malog Celika postaje frustrirajuce i jos mu pritisak nabacise sa ovom kapitenskom trakom, los potez po meni bgm. Nista, Koševo subota i tribina Istok na Zapadu pa da svi zajedno grmimo i aBd upisemo tri boda.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Taj mali vanago je i Velez isto prozivao,oametna odluka sto su ga sutnuli ko kera za boljeg i nije mamu mu natrpamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()
Mi moramo uzeti i jedne i druge na Kosevu i to je 80% posla do titule, malo je nezgodan Radnik u gostima zbog njive ostalo ne bi trebalo biti prolembordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:04Borac ima bas lagan radoored do polusezone ,najteza utakmica Zrinjski u Bl . Dok zrinjdki bas tezak raspored u gostima Sarajevo ,Borac,Posušje, Radnik i samo gosk kuci . Dok mi imamo Zrinjski, Sloga kuci u gostima Posušje, Gosk ,Radnik. Ja se nekako vise bojim borca nego zrinjskog.
Sta je uradio Ramic?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()
Ramicu, istok te čeka.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Napiso ispod objave Nardina "samo ih trpaj" nesto takobvsic je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:09Mi moramo uzeti i jedne i druge na Kosevu i to je 80% posla do titule, malo je nezgodan Radnik u gostima zbog njive ostalo ne bi trebalo biti prolembordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:04Borac ima bas lagan radoored do polusezone ,najteza utakmica Zrinjski u Bl . Dok zrinjdki bas tezak raspored u gostima Sarajevo ,Borac,Posušje, Radnik i samo gosk kuci . Dok mi imamo Zrinjski, Sloga kuci u gostima Posušje, Gosk ,Radnik. Ja se nekako vise bojim borca nego zrinjskog.
Sta je uradio Ramic?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()
Nardin wana be Bilbiju glumi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, hansbosna, napoleon72 i 21 gost.