Ide ideee, evo bombe Đorđevića za one što nisu vidjeli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nije bilo mrtvaca ne bi bilo igrača više.Pantelija je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:48Ocigledno treba imati za ove utakmice i mentalitet.
Zrinjski ima 3 jako dobre sezone, mi imamo 3 hororra...
Ekipi trebaju pobjede, da se dobije taj pobjednicki mentalitet, i onda ce i ovakve utakmice se dobijati.
Ono sto je meni nepojmljivo, ne znam kako da objasnim, a evo neka mi neko objasni.
Imas igraca vise, protivnik jak u skoku, uvodis mrtvaca oliveiru, a na klupi srzis Turkesa za kojeg svi znamo i vidimo da je Maradona licno za ovoga. Em zna glavom, em zna spustiti loptu... Znaci, nemoguće da ubacuje brazilskog influensera koji meda ne moze
Vec sada treba krenuti sa hajcanjem raje za te 2 tekmebordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:43Mi do kraja polusezone imamo kuci jos 2 utakmice Sloga i Zrinjski momci su apsolutno zasluzili da bude po 10 000 na te dvije tekme . Onda do februara pauza ,svi bi trebali isplanirati obaveze unaprijed i ove tekme doci na kosevo .
Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.
Ma lik ima 18 godina i sve predispozicije,odlican igrac,da bi dobio igraca moras da ga istrpis,sa 18 godina se nosi sa igracima koji imaju brdo iskustva od evrope do nase ligeOsttribine je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:01Prije utakmice svi bi smo bod potpisali, ovako nakon tekme ostaje zal sto ih nismo uspjeli nokautirati jer bili su na konpocima. Nema veze, igramo dobro drzimo prikljucak, mada na sve nacine nas nastoje ove sezone izbaciti iz utrke, prethodnih sezona su znali pogrijesiti i u nasu korist, ove niti jednom, sve kontra nas, to su cinjenice. Ovo sa greskama ovog malog Celika postaje frustrirajuce i jos mu pritisak nabacise sa ovom kapitenskom trakom, los potez po meni bgm. Nista, Koševo subota i tribina Istok na Zapadu pa da svi zajedno grmimo i aBd upisemo tri boda.
Taj mali vanago je i Velez isto prozivao,oametna odluka sto su ga sutnuli ko kera za boljeg i nije mamu mu natrpamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()
Samo trpaj jel,e yebace vam istok majcinu majku vrlo brzo
Mi moramo uzeti i jedne i druge na Kosevu i to je 80% posla do titule, malo je nezgodan Radnik u gostima zbog njive ostalo ne bi trebalo biti prolembordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:04Borac ima bas lagan radoored do polusezone ,najteza utakmica Zrinjski u Bl . Dok zrinjdki bas tezak raspored u gostima Sarajevo ,Borac,Posušje, Radnik i samo gosk kuci . Dok mi imamo Zrinjski, Sloga kuci u gostima Posušje, Gosk ,Radnik. Ja se nekako vise bojim borca nego zrinjskog.
Sta je uradio Ramic?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()
Napiso ispod objave Nardina "samo ih trpaj" nesto takobvsic je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:09Mi moramo uzeti i jedne i druge na Kosevu i to je 80% posla do titule, malo je nezgodan Radnik u gostima zbog njive ostalo ne bi trebalo biti prolembordobijeli je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:04Borac ima bas lagan radoored do polusezone ,najteza utakmica Zrinjski u Bl . Dok zrinjdki bas tezak raspored u gostima Sarajevo ,Borac,Posušje, Radnik i samo gosk kuci . Dok mi imamo Zrinjski, Sloga kuci u gostima Posušje, Gosk ,Radnik. Ja se nekako vise bojim borca nego zrinjskog.
Sta je uradio Ramic?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:06Ja tek sad vidim ovog prvogskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:01Tarik Ramic i Nardin ce biti propisno docekani a ovaj prvi pogotovo, fuj.![]()