Pa to se zove igranje istih 11 dok ih u grob ne utjeras. Covjek ne mijenja apsulutno nikad ako ne mora.
Tuzno je da losije vodi tim ove sezone nego prosle. Pravi greske koje je pravio u prvoj sezoni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa to se zove igranje istih 11 dok ih u grob ne utjeras. Covjek ne mijenja apsulutno nikad ako ne mora.
Ma mislim da ne bi. Mi smo zapeli sa istim problemom i protiv najjacih i najslabijih.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:03Treba napomenuti i da je Inter odmarao 3 od 4 najbolja igrača večeras.
Dobiše nas sa kombinovanim sastavom, da su igrali od početka Bastoni, Barrella i Thuram bilo bi 2-3 razlike.
Bila bi dva tri qrca ,mi jesmoo **** ali je Inter gola qarina,pa usli su ti igraci odmah na pocetku drugog pol ,pa je Inter imao 24% posjed lopte u drugom i samo jedan sut van okvira gola,nemoj da jedes ****.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:03Treba napomenuti i da je Inter odmarao 3 od 4 najbolja igrača večeras.
Dobiše nas sa kombinovanim sastavom, da su igrali od početka Bastoni, Barrella i Thuram bilo bi 2-3 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.