Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

drH
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la drH » 07 apr 2011, 00:51

U centru grada United ima vise navijaca od City-a, ima milion dokaza, otidjite na bluemoon forum pa ce vam to potvrditi i cityevi navijaci!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 apr 2011, 00:53

Joj lijepog osjecaja prije spavanja,kad znas da je Mancho uzeo Ruse usred Moskve (2008 i danas) :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 apr 2011, 00:55

Hawking je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Šta sad, ti tzv. urbani su pravi navijači, a ovi tzv. brđani smrde... ako ćemo gledat mahalu oko Cityjevog stadiona logično da tamo imaju više navijača, ali evo ako gledamo u Greater Manchesteru ja glavu dajem da United ima više navijača...
Gdje vidis da ocjenjujem kakav je ko navijac!?

Uvijek je vazno za koga je centralni dio grada, jer je to dusa svakog grada. Mnogi periferiju koja ide pod opstinu i ne smatraju kao dio grada. Pariz ima dva miliona stanovnika, a metropolitan area 12 miliona. Centar Mancestera nigdje ne ide, on je tu stotinama godina, a metropolitan area se prosiorio do Liverpula (i popunio dosljacima) :mrgreen: . Ti dosljaci logicno nece navijati za Siti, a ljudi u centru navijaju uvijek za isti klub.
Eto ti kao vrli poznavalac svega i svačega definiši nam koji je to centralni dio grada i od koje tačno zgrade prestaje sveta centralnost... mislim stvarno...
Hahahaha,..

Pa gradovi se dijele na urban i metro area. Poznatno je sta je grad, a sta periferija. Dakle, dobro se zna sta cemu pripada i u koju grupu se svrstava.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 apr 2011, 01:02

Samo okolišaš i ne odgovaraš konkretno na pitanja. Urban i Metro oblast se može definisati samo približno, a za definisanje broja navijača koji navijaju za jedan ili drugi klub treba nam tačna podjela. Ovo nam govori o tome da niko ko ne napravi najopsežniju i najprecizniju anketu ne može definisati ni ofrlje koliko ljudi i u kojem radijusu od strogog centra navija za United ili City. Naravno, ti po starom nastavljaš da dezavuišeš raju, prosipaš šuplju i konstantno smaraš. Tvoj potcjenjivački odnos prema većini forumaša je odavno prokužen i tvoje "dubokoumne" postove odavno više niko ne haje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 apr 2011, 01:17

Hawking je napisao/la:Samo okolišaš i ne odgovaraš konkretno na pitanja. Urban i Metro oblast se može definisati samo približno, a za definisanje broja navijača koji navijaju za jedan ili drugi klub treba nam tačna podjela. Ovo nam govori o tome da niko ko ne napravi najopsežniju i najprecizniju anketu ne može definisati ni ofrlje koliko ljudi i u kojem radijusu od strogog centra navija za United ili City. Naravno, ti po starom nastavljaš da dezavuišeš raju, prosipaš šuplju i konstantno smaraš. Tvoj potcjenjivački odnos prema većini forumaša je odavno prokužen i tvoje "dubokoumne" postove odavno više niko ne haje...
:mrgreen: :mrgreen:

Ne poznajes materiju. Ilidza je predgradje Sarajeva, Zapresic je predgradje Zagreba, Beli Potok je predgradje Beograda,... Kristalno je jasno sta je grad, a sta predgradje,.. Kinjgu u sake, pa uci :mrgreen: .

Nemam pojma ko ima vise navijaca, istrazivanja licno nisam vodio,.. Al' sam gled'o nekoliko dokumentaraca u kojim se tvrdi da Siti ima vecu podrsku u Mancesteru.

Necu te vise podcjenjivati, od sada te uzimam za ozbiljno :mrgreen: .

'Aj zdra'o, cujemo se do narednog supljiranja, smaranja i podcjenjivanja :mrgreen: :twisted: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 apr 2011, 01:20

Valencia je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Samo okolišaš i ne odgovaraš konkretno na pitanja. Urban i Metro oblast se može definisati samo približno, a za definisanje broja navijača koji navijaju za jedan ili drugi klub treba nam tačna podjela. Ovo nam govori o tome da niko ko ne napravi najopsežniju i najprecizniju anketu ne može definisati ni ofrlje koliko ljudi i u kojem radijusu od strogog centra navija za United ili City. Naravno, ti po starom nastavljaš da dezavuišeš raju, prosipaš šuplju i konstantno smaraš. Tvoj potcjenjivački odnos prema većini forumaša je odavno prokužen i tvoje "dubokoumne" postove odavno više niko ne haje...
:mrgreen: :mrgreen:

Ne poznajes materiju. Ilidza je predgradje Sarajeva, Zapresic je predgradje Zagreba, Beli Potok je predgradje Beograda,... Kristalno je jasno sta je grad, a sta predgradje,.. Kinjgu u sake, pa uci :mrgreen: .

Nemam pojma ko ima vise navijaca, istrazivanja licno nisam vodio,.. Al' sam gled'o nekoliko dokumentaraca u kojim se tvrdi da Siti ima vecu podrsku u Mancesteru.

Necu te vise podcjenjivati, od sada te uzimam za ozbiljno :mrgreen: .

'Aj zdra'o, cujemo se do narednog supljiranja, smaranja i podcjenjivanja :mrgreen: :twisted: .
Šta su Alipašino, Nedžarići, Buća Potok, Otoka, Stup... vjerujem da ti je nešto predgrađe a nešto grad... a sve u pet deka... nemoj se truditi da odgovaraš, biće opet okolo-naokolo
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 apr 2011, 02:03

Evo i mene sada kuci dosao sjedio sa rajom malo mezeta i pica, gledali tekmu ne znam kao sam sjedio od 20:45 do 22:36 :D
Veceras pobjeda koja je konacno dosla nakon posta od 9 godina, sjajno takticki poslozeno. Svaka cast momcima Giggs posebno zbog onog prolaza, Rooney se vratio svi su ga bili otpisali da nema od njega nista on vraca golovima i to vaznim, nije suspenzija slucajna! :D Volim ovaj klub!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 07 apr 2011, 02:29

ah taj gadni United :D :D ...opet lomi sve pred sobom....ccccc.. :lol: :lol: ...pa j.e.b.e.m mu misa gdje je ta konkurencija 8-) 8-) ....eejjjj trrrooofejna salo...crna li si i ove godine :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 apr 2011, 06:32

E ovako samo da obavijestim sve moje drage forumase,bez obzira za koga oni navijali ili koga mrzili da je "Newton_Heath_LYR" dana,07.Aprila 2011. u 01 sat poslije ponoci po prvi put postao Tata.Sta da vam kazem ,nikada vece neizvjesnosti i uzbudjenja.Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta,ako i sebi samom naravno.I dalje navijajte,"sportski" mrzite i postujte jedni druge.
Mala Adna je dosla na ovaj surovi "real" svijet,ali ce Tajo dati sve od sebe da sto vise uziva u njemu.
EDIT:
Nagradna igra koju sam organizovao je zavrsena sinoc tacno u ponoc.Ukupno se na PM javilo 21 forumas i svi su dali tacan odgovor na postavljeno pitanje.Ime dobitnika glavne nagrade objavicu u toku dana tako da svi oni koji su se javl;jali u prethodnih 7 dana i slali odgovore znaju svoje redne brojeve i mogu da se nadaju da su bas oni sretnici koji ce svoju privrzenost Manchester Unitedu "okruniti" jednim prekrasnim dresom koji je aktuelan u tekucoj sezoni.

Neka ste mi zivi i zdravi.
BosnaE

The_Viper
Kontakt:

Post Postao/la The_Viper » 07 apr 2011, 06:52

[quote="newton_heath_lyr"]E ovako samo da obavijestim sve moje drage forumase,bez obzira za koga oni navijali ili koga mrzili da je "Newton_Heath_LYR" dana,07.Aprila 2011. u 01 sat poslije ponoci po prvi put postao Tata.Sta da vam kazem ,nikada vece neizvjesnosti i uzbudjenja.Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta,ako i sebi samom naravno.I dalje navijajte,"sportski" mrzite i postujte jedni druge.
Mala Adna je dosla na ovaj surovi "real" svijet,ali ce Tajo dati sve od sebe da sto vise uziva u njemu.
EDIT:
Nagradna igra koju sam organizovao je zavrsena sinoc tacno u ponoc.Ukupno se na PM javilo 21 forumas i svi su dali tacan odgovor na postavljeno pitanje.Ime dobitnika glavne nagrade objavicu u toku dana tako da svi oni koji su se javl;jali u prethodnih 7 dana i slali odgovore znaju svoje redne brojeve i mogu da se nadaju da su bas oni sretnici koji ce svoju privrzenost Manchester Unitedu "okruniti" jednim prekrasnim dresom koji je aktuelan u tekucoj sezoni.

Neka ste mi zivi i zdravi.[quote]
masallah da bude hairli :D

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 apr 2011, 07:11

newton_heath_lyr je napisao/la:E ovako samo da obavijestim sve moje drage forumase,bez obzira za koga oni navijali ili koga mrzili da je "Newton_Heath_LYR" dana,07.Aprila 2011. u 01 sat poslije ponoci po prvi put postao Tata.Sta da vam kazem ,nikada vece neizvjesnosti i uzbudjenja.Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta,ako i sebi samom naravno.I dalje navijajte,"sportski" mrzite i postujte jedni druge.
EDIT:

Čestitke za prinovu u porodici ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 apr 2011, 07:45

newton_heath_lyr je napisao/la:E ovako samo da obavijestim sve moje drage forumase,bez obzira za koga oni navijali ili koga mrzili da je "Newton_Heath_LYR" dana,07.Aprila 2011. u 01 sat poslije ponoci po prvi put postao Tata.Sta da vam kazem ,nikada vece neizvjesnosti i uzbudjenja.Zelim vam svima svu srecu ovog svijeta,ako i sebi samom naravno.I dalje navijajte,"sportski" mrzite i postujte jedni druge.
EDIT:

Od srca ti cestitam jarane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 apr 2011, 08:59

EDIT:

Neka je sa srecom, sve ti se sinoc poklopilo pogotovo iza ponoci! ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 09:19

Prije svega da čestitam @Newtonu na prinovi.

Manchester je sinoć pokaz'o koliko je opasna ekipa. Nevjerovatna akcija kod postignutog gola Rooneya (Carrick za Giggsa koji u primanju lopte izbacuje Bosingwu i šalje odličan pas za Rooneya). Wayne je pucački raspoložen; prošle sezone je bio nezaustavljiv do četvrtfinala, dok će ove, kako sada stvari stoje, to biti obrnut slučaj. Nakon 3 pogotka West Hamu, sada je zabio i Chelseau.

Iskreno, Plavci su zaslužili da postignu jedan pogodak, no VdS je pokaz'o da je jedan od najboljih golmana, te je skin'o sve živo. Što se tiče prekršaja nad Ramiresom, isti je postojao, al' s obzirom da su Chealsijevi igrači padali i kad treba i kad ne treba, nije im dosuđen penal. Torres je namjerno zakačio nogu Evre i pao. Jasno se vidi simuliranje, tako da...A ona situacija u 1. poluvremenu i nije simuliranje penala. Odmah je pokaz'o da nije želio to uraditi, samo što su Rio i Vidić požurili da ga napadnu.

Naravno, ne mislim da je ovo završeno, al' Uniter ima kapitalnu prednost koju mora zadržati u uzvratu. Chelsea na tom meču neće imati šta da izgubi, tako da bismo mogli prisustvovati jednoj pravoj golijadi.

Btw, kol'ko tekmi nije Torres zabio?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 09:22

Čestitke i od mene za prinovu u obitelji, neka je sa srećom Newton! ;)

@Monolog
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

pletto
Kontakt:

Post Postao/la pletto » 07 apr 2011, 09:34

Newton_Heath_LYR cestitam i neka je ziva i zdrava... Zelim vam sve najbolje od srca...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 07 apr 2011, 09:51

Newton_Heath_LYR sve najbolje od srca ;) .
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 apr 2011, 10:08

_karabaja_ je napisao/la:Newton_Heath_LYR sve najbolje od srca ;) .
Kralj :twisted:
slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 apr 2011, 10:28

opet u duelu uniteda i celzija sudija u glavnoj ulozi, ove utakmice engleskih ekipa postale su vise i nezanimljive, sve nesto ziheraski, sa malo lijepih poteza i puno nabijanja i udaranja, i ceka se kome ce sudija navuci

penal je bio cisto kao suza, ali isto tako i united je tesko ostecen prije nekoliko sedmica u ligaskoj utakmici

cestitke unitedu na pobjedi, nije jos nista rijeseno, al imate dobru sansu sad, dobar rezultat, a jos idete u polufinalu na salke, tako da opet mozemo ocekivati finale united barca, a obje ekipe to i zasluzuju s obzirom da pokazujemo najvecu konstantnost u igrama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 apr 2011, 10:45

Romariooo je napisao/la:opet u duelu uniteda i celzija sudija u glavnoj ulozi, ove utakmice engleskih ekipa postale su vise i nezanimljive, sve nesto ziheraski, sa malo lijepih poteza i puno nabijanja i udaranja, i ceka se kome ce sudija navuci

penal je bio cisto kao suza, ali isto tako i united je tesko ostecen prije nekoliko sedmica u ligaskoj utakmici

cestitke unitedu na pobjedi, nije jos nista rijeseno, al imate dobru sansu sad, dobar rezultat, a jos idete u polufinalu na salke, tako da opet mozemo ocekivati finale united barca, a obje ekipe to i zasluzuju s obzirom da pokazujemo najvecu konstantnost u igrama
To je duel u zadnje vrijeme koji najvise ima pritisak na sudije vazda neke greske..
United i Barca jesu proslo desetljece zavrsili kao prva dva kluba dobro pocinju ovo.. ;)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.