FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedina losa stvar u svemu ovome je to da ovaj Zrinjski, pa i Borac bodove mogu izgubit samo u medjusobnoj i kontra nas.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- napoleon72
- Kontakt:
Ma pomiri se s tim da smo u globalu qrcine od navijaca. Protiv Sloge ni 4k nece bit. Al i dalje cemo se tjesit da nekom drugom savez navlaci posjetu a nasih 15k navijaca nekako zanemare i upisu samo 3k.Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:34Sve ja to znam ali .. da smo kao što nismo - bilo bi!FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:31Novembar, Sloga Doboj i 10 hiljada ne idu zajedno moj bratePendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:26Šta ste se upalili jer su imali crveni karton 25 minuta?
Da smo krenuli "svi u napad jedan je Hase" a sjevne jedna kontra, primiš go i gubiš i ovaj jedan bod - bil' tad bili sretni?
Ili bi ovdje sve yebavali Zekiću i ekipi? Ko vam drma kavez ba?
Recite mi, osim nas, ko je to u zadnjih 5 godina (npr) natjerao kamenjare na bunker u Mostaru?
Umjesto što serete, dođite protiv Sloge na Koševo da nas bude barem 10 hiljada.
Čestitke Zekiću i ekipi!![]()
![]()
![]()
![]()
Pa evo samo pogledaj komentare poslije remija sa kamenjarima u Mostaru.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma 5 milja standardnih bolesnika i tjtPendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:34Sve ja to znam ali .. da smo kao što nismo - bilo bi!FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:31Novembar, Sloga Doboj i 10 hiljada ne idu zajedno moj bratePendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:26Šta ste se upalili jer su imali crveni karton 25 minuta?
Da smo krenuli "svi u napad jedan je Hase" a sjevne jedna kontra, primiš go i gubiš i ovaj jedan bod - bil' tad bili sretni?
Ili bi ovdje sve yebavali Zekiću i ekipi? Ko vam drma kavez ba?
Recite mi, osim nas, ko je to u zadnjih 5 godina (npr) natjerao kamenjare na bunker u Mostaru?
Umjesto što serete, dođite protiv Sloge na Koševo da nas bude barem 10 hiljada.
Čestitke Zekiću i ekipi!![]()
![]()
![]()
![]()
Pa evo samo pogledaj komentare poslije remija sa kamenjarima u Mostaru.
-
- Kontakt:
Nama su ukrali bodove protiv Sirokog i Posusja ovdje ljudi pišu kao da smo kiksali igrom ili nečim drugim.
Nismo izgubili ni jedan meč, poraz ce doći a ima i Zrinski još gostovanja Borcu, ima Velež i ima Željezničar ima Posusje negdje ce se okliznut
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Priorite ove zime mora biti desni bek jer Beganovic je prosijek teski, danas je imao prostora da probije ali covjek nema napadacke karkteristike ( a ni defanzivno nije jak) zbog njega Renan i Turkeš nisu ni imali nikakve sanse jer nema neki centarsut da ide na njih. Mislim da moramo tu poziciju rijesiti i mogli bi nam to puno unaprijediti igru.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Neporaženi!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nije los ni bod, ali ne mogu se oteti dojmu da nam je oteta pobjeda (jos jedna).
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zasto je tesko shvatiti da se i protivnik nesto pita? Nisam ni ja zadovoljan igrom, pogotovo nisam zadovoljan sta (ni)smo uradili nakon crvenog, ali bod kao bod u Mostaru protiv Zrinjskog nije los rezultat. Pogotovo nije los rezultat kad uzmemo u obzir da su najjaci klub lige godinama. Da im se navlaci navlaci, ali imaju odlicnu ekipu, tu su negdje sa nama. Necemo mi nikad trpati Zrinjski, Borac, kone kao Slobodu i slicne klubove, zaboravite na to, nije igirca.
Realno nismo nigdje kiksali, ali smo imali sad i derbi prilike da dobijemo a nismo. Vjerovatno do mentaliteta, igrači kao da su se prepali pobjede.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:37Nama su ukrali bodove protiv Sirokog i Posusja ovdje ljudi pišu kao da smo kiksali igrom ili nečim drugim.
Nismo izgubili ni jedan meč, poraz ce doći a ima i Zrinski još gostovanja Borcu, ima Velež i ima Željezničar ima Posusje negdje ce se okliznut
Te dvije utakmice ne treba spominjati, pokradeni i nikako naš kiks. Ili će to spominjati oni koji ne poznaju fudbal ili oni koji nisu naši navijači.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Možda bude i 8 hiljada. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nije se niko prepao, jednostavno ljudi se dobro branili i tjt. Kružilo je se i pokušavalo naći neku rupu ali nije moglo više od boda.H8Z7 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:42Realno nismo nigdje kiksali, ali smo imali sad i derbi prilike da dobijemo a nismo. Vjerovatno do mentaliteta, igrači kao da su se prepali pobjede.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:37Nama su ukrali bodove protiv Sirokog i Posusja ovdje ljudi pišu kao da smo kiksali igrom ili nečim drugim.
Te dvije utakmice ne treba spominjati, pokradeni i nikako naš kiks. Ili će to spominjati oni koji ne poznaju fudbal ili oni koji nisu naši navijači.
- muhamedhulk
- Kontakt:
steta nocas sto nije usla jos jedna ali nije los ni remi. mene vise brine ako kiksamo vs uslovno receno manjih ekipa, tipa ovi do sada remiji.
sudjenje nocas dobro osim tog eventualnog penala nad jovicem...tesko i sad reci jel ili nije po pravilima penal?
hajmo da sad vs sloge ne bude kiks jer se titula osvaja na malim utakmicama a ne u derbijima.
sudjenje nocas dobro osim tog eventualnog penala nad jovicem...tesko i sad reci jel ili nije po pravilima penal?
hajmo da sad vs sloge ne bude kiks jer se titula osvaja na malim utakmicama a ne u derbijima.
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 06 nov 2024, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Vracam stranice i ne vjerujem sta se pise hahahaha
Okej ostaje zal sto nismo dobili a mogli smo ali bod smo svi ovdje potpisivali bez razmisljanja prije utakmice.Nismo igrali protiv **** Igmana,bod i vise nego dobar bitnije da ih uzmemo za nekoliko sedmica na Kosevu.
Puno veci belaj su Posusje i mrtvi Siroki nego sto nismo danas dobili.
Okej ostaje zal sto nismo dobili a mogli smo ali bod smo svi ovdje potpisivali bez razmisljanja prije utakmice.Nismo igrali protiv **** Igmana,bod i vise nego dobar bitnije da ih uzmemo za nekoliko sedmica na Kosevu.
Puno veci belaj su Posusje i mrtvi Siroki nego sto nismo danas dobili.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 nov 2024, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hajmo pozitive **** misa!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Manje serite vise dolazite na stadion.Gledajte da nam se u subotu svi ne smiju ponovo kad nas bude jedva 4k a lafo borimo se za titulu.Smijesni smo
Bravo ekipa bravo Zekicu!Idemo dalje
Bravo ekipa bravo Zekicu!Idemo dalje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jednostavno ne vidim gdje ce borac ili zrinjski prosuti bodove osim protiv nas
Bog Bosna i Bošnjaci
Hajde sad povedite staro, mlado sviju u subotu u 16:00.
Ne treba biti skroman i treba reći kako jeste, a to je da je penal bio. Zavaljeni smo opet, zavaljeni protiv širokog, zavaljeni protiv Posušja, teško je reći gdje nismo zavaljeni ali spominjem zavale gdje smo gubili bodove i isključivo smo izgubili bodove radi zavale.muhamedhulk je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:45steta nocas sto nije usla jos jedna ali nije los ni remi. mene vise brine ako kiksamo vs uslovno receno manjih ekipa, tipa ovi do sada remiji.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.