Ok je reci ali ti odma vrijeđas trenera jesi realan bod u Mostaru su svi govorili da je top nije nista gotovo tek 12 utakmica odigrano dobijemo na Koševu i eto nas. Ne bi ni mi osvojili titulu nakon ove utakmice a ni oni. Kod nas nikad nema neke sredine ili se psuje trener ili je GuardiolaEastMadness je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:20Ovdje izgleda zabranjeno nekad reci da je nesto lose bilo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Treba tužiti onoga ko je skontao da Francis ima bilo kakve defanzivne karakteristike, i da od njega iole ima koristi daleko od gola.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne možeš ti balvanima objasniti da je razlika između -4 i -7 jedna kontra ili poguranac sudija, kontra nas...
Ovako ih čekaš na Koševu i ganjaš minus jedan i eto ga egal...
Ali obzirom da ima ubačenih elemenata koji jedva čekaju da talasaju i ne čudim se komentarima...
Ovako ih čekaš na Koševu i ganjaš minus jedan i eto ga egal...
Ali obzirom da ima ubačenih elemenata koji jedva čekaju da talasaju i ne čudim se komentarima...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Dobar bod. Igra solidna. Idemo dalje..

Nece husro doci, nece nikada, nek tvoja suzaaaa zaluuuud ne padaaaa...
Tn tn tn
P.S. Jesul oČerali Zekica, zna l' se sta ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Protiv Zekića ne mogu ništa ružno reći niti želim. Ali mi nije jedna stvar jasna, zašto idemo na centaršuteve kad nam je jedini viši igrač Renan koji prosto ne može ništa uraditi sam. Gotovo svo vrijeme to radimo, što mi je gore par puta gađamo Beganovića da oni i Lulić nešto pokušaju uraditi a jedna do dvije je možda prošla.nokee je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:21Kakav ba poraz o čemu vi ovdje meljete.
E sta sve pročita i kakvi moroni ovdje pišu, tebi replicirao jer te ne smatram jednom od tih. Kakav poraz.?
Igrali protiv ekipe koja igra najbolji fudbal zadnjih 5 godina u BiH i koja se gradi godinama. Čemu mi težimo da budemo već dugo i tu smo negdje s njima.. Kakav poraz? . Bod uzeti protiv takve ekipe..? Sta je vama ljudi ba.? Bože SACUVAJ. Ljudi s igračem manje stali u totalnu defanzivu, dobro se branili 20 min i sta sad poraz jel? Bod, malo? Hahaha e svasta
IMAMO NAJBOLJEG TRENERA OD NASTANKA OVE LIGE PLBIH!
Šta je odbrani Zrinjskog čuvati Renana samog? Guliashvila zatvorili ništa nije mogao, Kyeremeh se prepao. Zašto Turkeš nije ranije ušao umjesto Kyeremeha, imaš Jovića kao LCB pa nek on igra malo više, teško da bi oni išta iskoristili iz kontre jer su nisko stojali.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Idite umijte se malo ba, sad će vam Liga Šampiona.
Ostavite Sarajevo na miru.
Ostavite Sarajevo na miru.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Da ne pricamo o posušju
**** nas ovo u21 pravilo baš otkako nema Buljubašića, svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:18Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno. Sutra i da dodje neka klasa nazad, zrtva ce bit Soldo u formaciji sa 4 nazad/Jovic u formaciji sa 3 nazad, obojica su za Celika Barzagli i Chielini. Jer ne moze kapiten na klupu.![]()
Imaš igrača više, štoperi ti moraju brže distribuisati loptu, iznositi je i praviti višak da se protivnik više troši, al jok oni se dodaju međusobno, puštaju Zrinjskom da se odmori i sabere, čiste lopte nabijaju u bunar... Jović ima odličnu dugu loptu, nekoliko puta je ubrzao ritam i slao Beganoviću precizne poprečne pasove, on nam je jedini kvalitetan i moderan štoper, barem za ove formacije sa 3 nazad.
Bod kao bod je ok i ja bih ga prvi potpisao prije utakmice, al splet okolnosti je bio takav da si morao dobiti ovo kad ti se već ukazala prilika, baš sam razočaran. Igračima i Zekiću naravno puna podrška, na greškama se uči.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa vidi , Zrinjski je truba obicna kao prvo. Kao drugo Zekic je fulio formaciju skroz i na kraju je igrao sa 3 stopera kao sto je rozman na derbiju uradio. Pickasto da ne moze gore. Da smo ih uzeli mnogo bi dobili vise od ta 3 boda. Zrinjski koji je izdrzao je sad jos jaci psihicki za nastavak. Da se nama desilo ovo nama bi tricu dali na Kosevu.James1987 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:27Ok je reci ali ti odma vrijeđas trenera jesi realan bod u Mostaru su svi govorili da je top nije nista gotovo tek 12 utakmica odigrano dobijemo na Koševu i eto nas. Ne bi ni mi osvojili titulu nakon ove utakmice a ni oni. Kod nas nikad nema neke sredine ili se psuje trener ili je GuardiolaEastMadness je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:20Ovdje izgleda zabranjeno nekad reci da je nesto lose bilo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Novembar, Sloga Doboj i 10 hiljada ne idu zajedno moj bratePendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:26Šta ste se upalili jer su imali crveni karton 25 minuta?
Da smo krenuli "svi u napad jedan je Hase" a sjevne jedna kontra, primiš go i gubiš i ovaj jedan bod - bil' tad bili sretni?
Ili bi ovdje sve yebavali Zekiću i ekipi? Ko vam drma kavez ba?
Recite mi, osim nas, ko je to u zadnjih 5 godina (npr) natjerao kamenjare na bunker u Mostaru?
Umjesto što serete, dođite protiv Sloge na Koševo da nas bude barem 10 hiljada.
Čestitke Zekiću i ekipi!![]()
![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jedan je Milicevic, njega bismo veceras vidjeli 15 puta u napadu bez pristanka Zekicabodi123 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:29**** nas ovo u21 pravilo baš otkako nema Buljubašića, svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:18Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno. Sutra i da dodje neka klasa nazad, zrtva ce bit Soldo u formaciji sa 4 nazad/Jovic u formaciji sa 3 nazad, obojica su za Celika Barzagli i Chielini. Jer ne moze kapiten na klupu.![]()
Imaš igrača više, štoperi ti moraju brže distribuisati loptu, iznositi je i praviti višak da se protivnik više troši, al jok oni se dodaju međusobno, puštaju Zrinjskom da se odmori i sabere, čiste lopte nabijaju u bunar... Jović ima odličnu dugu loptu, nekoliko puta je ubrzao ritam i slao Beganoviću precizne poprečne pasove, on nam je jedini kvalitetan i moderan štoper, barem za ove formacije sa 3 nazad.
Bod kao bod je ok i ja bih ga prvi potpisao prije utakmice, al splet okolnosti je bio takav da si morao dobiti ovo kad ti se već ukazala prilika, baš sam razočaran. Igračima i Zekiću naravno puna podrška, na greškama se uči.

Joj ne kiksaju a skoro svaku utakmicu su pogurani i zasticeni. Nama je protiv sirokog oteta pobjeda kao I veceras kao I jos nekoliko utakmica.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:27Upravo to,Zrinjski ko i Borac prosle sezone ne kiksaju uopste,i ovakvu priliku propustit da ih dobijes
Golman treba biti U21 pogotovo jer su oba "iskusna" golmana pokazala koliko znaju i mogu. Čelik 9 penala i 3 crvena dobio zasad i takvoj osobi ti das da vodi ekipu gdje ima 10 igraca i boljih i iskusnijih od njega.bodi123 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:29**** nas ovo u21 pravilo baš otkako nema Buljubašića, svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:18Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno. Sutra i da dodje neka klasa nazad, zrtva ce bit Soldo u formaciji sa 4 nazad/Jovic u formaciji sa 3 nazad, obojica su za Celika Barzagli i Chielini. Jer ne moze kapiten na klupu.![]()
Pa ne možemo ni mi svaku dobiti,i odigrati svsku utskmicu extra dajte ba ljudi šta vam je
Sve ja to znam ali .. da smo kao što nismo - bilo bi!FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:31Novembar, Sloga Doboj i 10 hiljada ne idu zajedno moj bratePendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:26Šta ste se upalili jer su imali crveni karton 25 minuta?
Da smo krenuli "svi u napad jedan je Hase" a sjevne jedna kontra, primiš go i gubiš i ovaj jedan bod - bil' tad bili sretni?
Ili bi ovdje sve yebavali Zekiću i ekipi? Ko vam drma kavez ba?
Recite mi, osim nas, ko je to u zadnjih 5 godina (npr) natjerao kamenjare na bunker u Mostaru?
Umjesto što serete, dođite protiv Sloge na Koševo da nas bude barem 10 hiljada.
Čestitke Zekiću i ekipi!![]()
![]()
![]()

Pa evo samo pogledaj komentare poslije remija sa kamenjarima u Mostaru.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo ljudima koji nece da kazu kad je nesto dobro bilo. A ima nekolicina takvih, koji dodju i oprastaju se sad od titule i tako.EastMadness je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:20Ovdje izgleda zabranjeno nekad reci da je nesto lose bilo
Ja sam se nadao pobjedi ali ovi znaju igrati na rezultat a nakon crvenog kartona su se zadovoljili bodom i to je to. Nista idemo oh ganjati do kraja sezone u svakom slucaju ima jos dosta da se igra i sve je otvoreno.
You are someone else I am still right here
E da, i meni je Miličević pao na pamet. To je definicija igrača kojeg mi trebamo. Ako već hoćeš da furaš formacije s 3 nazad jednostavno moraš imati tehnički mnogo dobre štopere, inače imaš igrača manje, i to se baš fino vidjelo u zadnjih pola sata, gdje ti Čelik i Soldu nisu služili ni za šta, i igrao si defakto 9 na 10, umjesto da igraš 11 na 10.ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:32Jedan je Milicevic, njega bismo veceras vidjeli 15 puta u napadu bez pristanka Zekicabodi123 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:29**** nas ovo u21 pravilo baš otkako nema Buljubašića, svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 20:18Nismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno. Sutra i da dodje neka klasa nazad, zrtva ce bit Soldo u formaciji sa 4 nazad/Jovic u formaciji sa 3 nazad, obojica su za Celika Barzagli i Chielini. Jer ne moze kapiten na klupu.![]()
Bod kao bod je ok i ja bih ga prvi potpisao prije utakmice, al splet okolnosti je bio takav da si morao dobiti ovo kad ti se već ukazala prilika, baš sam razočaran. Igračima i Zekiću naravno puna podrška, na greškama se uči.![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na Koševu ne smijemo izgubiti ni od njih ni od Borca. Ako te dvije dobijemo biti će veselo do kraja, ali ako ih zijanimo.
Zato sad svi kao jedan, zbiti redove pa ako Bog da prvo u subotu pa onda idemo dalje.
Dole na terenu srce ostavi.

Zato sad svi kao jedan, zbiti redove pa ako Bog da prvo u subotu pa onda idemo dalje.
Dole na terenu srce ostavi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.