Nemojte zaboraviti da jako brzo igramo s njima na Koševu.
Ako dole bude negativan rezultat, pu pu pu, možemo im se revanširati na Koševu i vratiti stvari "na početak" tj. na istu situaciju koja je prije ove danas utakmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah
Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.
E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.
Kako mrzim kad potcjenjujemo druge u svemu. Mi smo najjaci, najgledaniji, najtrofejniji, najposteniji, najljepse igramo...
Ovakvi ce ti veceras bacati drvlje i kamenje ako izgubimo
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.
Kod mene Chesterfield narandžasti kratki ide k'o djeca iz škole.
ljubite brat najružnije cigare pušiš...
Ja?
Nećeš vjerovati ali, volim kad cigara malo "ujede".
Pušio sam sve od Drine obične, Drine Gold, Aure crvene, Aure light, Marlboro crveni pa gold. Sve su mi se "pokvarile" i nemaju isti šmek kakav su imale prije 10-15 godina.
Jedino ovaj Chesterfield "ujeda" kako treba. Kako god ga okreneš, smeće koje treba baciti čim prije.
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako dole bude negativan rezultat, pu pu pu, možemo im se revanširati na Koševu i vratiti stvari "na početak" tj. na istu situaciju koja je prije ove danas utakmice.
Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.
Ja?
Pušio sam sve od Drine obične, Drine Gold, Aure crvene, Aure light, Marlboro crveni pa gold. Sve su mi se "pokvarile" i nemaju isti šmek kakav su imale prije 10-15 godina.
Jedino ovaj Chesterfield "ujeda" kako treba. Kako god ga okreneš, smeće koje treba baciti čim prije.
hahahaha ma šala mala svako puši šta mu odgovara... ja jednom mi neko dao taj česterfild kad umro nisam... ružno do bola... a svakako sam mišljenja da ih treba baciti
Nadam se pozitivnom rezultatu što bi večeras bio X ili nadam se pobjeda. Ukoliko nekom slučajem se desi poraz biti će teško boriti se za šampionsku titulu. U svakom slučaju puna podrška Zeki i našim igračima šta god se desilo večeras.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Necu nikad zaboraviti ovu utakmicu, kako je tad strasna tribina bila i imali smo odlicnu posjetu i strasna gostovanja, odmah poslije ove utakmice je ja mislim bilo ono gostovanje u Vitezu i velika invazija
Kad ga je slozio Benko znao sam da konacno osvajamo titulu koju smo 8 godina cekali, jos je tad aktuelna bila ona fora kao uzeli titulu kad je drina marka bila
Ja?
Svaka cigara vala ima isti šmek što kažeš. Svaka isto smrdi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vece sanse imamo da ih uzmemo dole nego na Kosevu
Na osnovu čega to?
Ma bez puno sekiracije braco, ide 1:4 dole hladne glave. Vjerujem u igrace, Zekica i ostatak SS. Ako nista uspjeh je da se opet mozemo nadati bodovima protiv kamenjara, nismo 5 godina
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ma ne treba ih se bojati jer imamo i mi sta pokazati, ali se ne treba pretjerano ni kofrciti. Sa druge strane na njihovom pressu lik samo prica kako su malo golova primili sto po meni znaci da nece biti ofanzivni tj. da ga ne prime pa gore ako ubodu. Vjerovatno ce biti tijesno i ostaje nada u Zekica da ce postaviti igru mangupski i zasto da ne dobijemo.
Necu nikad zaboraviti ovu utakmicu, kako je tad strasna tribina bila i imali smo odlicnu posjetu i strasna gostovanja, odmah poslije ove utakmice je ja mislim bilo ono gostovanje u Vitezu i velika invazija
Kad ga je slozio Benko znao sam da konacno osvajamo titulu koju smo 8 godina cekali, jos je tad aktuelna bila ona fora kao uzeli titulu kad je drina marka bila