Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
ma nemoj Hary pekidati ,slomićeš joj srce pa gdje će ti duša 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ponasaj se ko debil i ona ce tebe otkacit. ha ja.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
opali je stosom...harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Reci da te je strah da se ne zaljubis, a ne zelis.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
Neces ispasti debil a ona ce kontati da je bas ono posebna.
Kod mene to pali

Ma vjeruj da nezz ni ja,sad kazem bilo bi mi zao u jednu ruku,a u drugu drago..srce i dusa drugojlegenda reala je napisao/la:ma nemoj Hary pekidati ,slomićeš joj srce pa gdje će ti duša

To mi ne bi islo od ruke,jer ne znam se tako ponasat.Donnie Darko je napisao/la:ponasaj se ko debil i ona ce tebe otkacit. ha ja.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam
@T-MAC
Nije tu u mom stilu,zensku da udarim..
@asylum
Bio sam ja zagrijan za nju,malo mi fali da se zaljubim u nju,ali ta osoba je pokazala drugo lice koje mi se ne svidja (nafurana,glumi itd..) to mi se ne svidja kod cura.
Pa eto buraz, to sto si meni napisao reci njoj i zavrsi. 

ma znam hary da jje nesh opalit,stosom mislim..nije ono ljudski..
al te samo provjeram..da vidim s kim imam posla..
eto ti citizen-x rece rjesenje...pun ti forum mladih lavova...
al te samo provjeram..da vidim s kim imam posla..

eto ti citizen-x rece rjesenje...pun ti forum mladih lavova...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Donnie Darko
- Kontakt:
a onda joj kazes bjaaazi i cao drugari. mislim ne bas tako, al shvatio si poantu valjda.
- legenda reala
- Kontakt:
A vidim ja ti zavodnik ,a meni vamo prosipaš šuplju
preporuči joj Jarugu i kraj priče

preporuči joj Jarugu i kraj priče
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
a mozes se naravno ponijet i kao prava muskarcina i prekinut preko sms-a.
Ma rekao sam,ali djaba kada ona tvrdi da to nije istina,ma ko ce ga znati..da mi je da na kraju ja ispadnem nevin u ovoj prici,a ona krivacasylum je napisao/la:Pa eto buraz, to sto si meni napisao reci njoj i zavrsi.

razmisljao samCitizen-X je napisao/la:preporuci joj mene

Jesam,al djaba kad je to tvrdoglavo,rekao sam joj to prije 2-3 dana,ali nece da se otkaci..Donnie Darko je napisao/la:a onda joj kazes bjaaazi i cao drugari. mislim ne bas tako, al shvatio si poantu valjda.

Hebo sms,volim sve reci u cetiri oka..
Reci joj uzimam kesu uzimam papir prekidam s tobom al niko mi ne vjeruje što je najgore, govorim onom šošonu govorim i tebi isto a ti mi kažeš daj ba nemoj me zayebavat, ja te uzmem za ruku i kažem hajde vam sa mnom da vidiš... i šta kad si otišo tam? Raspad sistema... ovaj veze 

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredom
smara me...

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 07 apr 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Donnie Darko
- Kontakt:
kvota je jednaka onoj da ga ja umocim u petak. dakle 1/1.Citizen-X je napisao/la:samo mi reci kolka mi je kvota da prodjem kod nje da znam ulog![]()
@blancos jasta nego ima. posalje poruku, i dok ja pisem odgovor dodju jos 2,3. wtf.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo

- Citizen-X
- Kontakt:
uzivaj dok cezne za tobom - kad usuti telefon jaruga moj - pitace te starost 'dje ti je bila mladostLos_Blanos2 je napisao/la:Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredomsmara me...

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sad je problem i prekinut kuda ide ovaj svijet
Ma slažeš joj nešto,ako nećeš da je povrijediš a ako je nafurana ne možeš je povrijedit 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 108 gostiju.