I rekordno ce se republikanac popisati po demokrati i to i u apsolutnim glasovima.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
kad se desilo da republikanci uzmu 3 mandata zaredom, bit ce kao prosli put sa Bidenom, pripremit ce se bolje demokrate za 4 godine, jer Trump ne moze vise. Poslije toga, ce opet republikanci pa demokrate i tako ukrug.alemsa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 05:39Zglajzali su previse u lijevo, sad nek se vade, Vivek '28, nema ih do '36
Evo prestize je i u Michiganu, odra je k'o Sansku kozu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ocekivan ishod, rezultati manje vise.
Bice zajebano.
Bice zajebano.
Ako bi u dogledno vrijeme zaustavio rat u Ukrajini i Gazi, uradio bi mnogo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zabrinjavajući broj glasova za Flopmalu, sumnjam da ima ovoliko lgbt bolesnika, vjerovatno je i ovo ukradeno ali nije dovoljno bilo 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prvi američki tanker s ukapljenim prirodnim plinom stigao je na otok Krk 2. januara 2021. kao dio šire energetske strategije koja je imala podršku Trumpove administracije. Tokom njegovog mandata, Trump je promovisao izvoz LNG-a u Evropu kao način smanjenja evropske energetske ovisnosti o Rusiji.
Prvi značajan rast izvoz pomenutog plina je doživio 2018.
Kasnije za mandata Bidena u okolnostima ruske agresije, doživio je vrhunac.
Kao što vidimo, strategija Amera neće se drastično mijenjati po pitanju Balkana glede nekih ustupaka, pogotov jer se preko Južne interkonekcija i BiH treba spojiti na američki plin.
Branit će tu poziciju te dominaciju ovog energetskog čvorišta i šakom i kapom. Ne što nas vole, već zbog Tolara.
Prvi značajan rast izvoz pomenutog plina je doživio 2018.
Kasnije za mandata Bidena u okolnostima ruske agresije, doživio je vrhunac.
Kao što vidimo, strategija Amera neće se drastično mijenjati po pitanju Balkana glede nekih ustupaka, pogotov jer se preko Južne interkonekcija i BiH treba spojiti na američki plin.
Branit će tu poziciju te dominaciju ovog energetskog čvorišta i šakom i kapom. Ne što nas vole, već zbog Tolara.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- relativizam
- Kontakt:
ja smijesnih izborfa sve lafo historijski
kad klinton uze historijski pa njegova afera historijska,pa onda obama tek to sto je bilo historijski pa onda ovaj najstariji historijski pa sad ovi izbori historijski
kad klinton uze historijski pa njegova afera historijska,pa onda obama tek to sto je bilo historijski pa onda ovaj najstariji historijski pa sad ovi izbori historijski
Ljudi su svoje rekli. Clean sweep. Nemaju demokrate nikog drugog krivit osim sebe.
Što se tiče Trumpa, čak me i zanima na šta će ličiti iduće dvije godine, jer sad ima vlast na svakom nivou (još je i vrhovni sud tehnički njihov).
Nema više karte da ga demokrate blokiraju
Zadnji koji je to imao je, ako se ne varam, Obama 2008-2010
Što se tiče Trumpa, čak me i zanima na šta će ličiti iduće dvije godine, jer sad ima vlast na svakom nivou (još je i vrhovni sud tehnički njihov).
Nema više karte da ga demokrate blokiraju
Zadnji koji je to imao je, ako se ne varam, Obama 2008-2010
Ma to je bez daljnjeg. Ne kažem ja da je kod nas sve divno bajno i krasno al', čini mi se, da to naši nekako bolje kriju. Ovi "preko Drine" su baš ofirni i uopšte stida ni srama nemaju (pogotovo npr. kad su izborne krađe u pitanju).VivaLaStella je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:23Eh, kad bi mi imali jednog takvog, tek bi onda skontali da nismo toliko različitiPendulum je napisao/la: ↑05 nov 2024, 17:53Mislim da mu je Šprajc čak i gostovao u emisiji? Mislim, kod Kesića, ako sam dobro upratio.![]()
Onog na BN-u sam pokušao par puta da poslušam - tegoba teška.
Ivanović mi je antipatičan samo pojavom, njemu ni priliku nisam dao.
Kesić je za sve doktor, što jest - jest. Baš je uživancija gledati kako se šprda sa tamošnjim tajkunima i sa njihovom Vladajućom "garniturom" mada, nije mu strano ni da se šprda sa opozicijom.
Uz njegove emisije, ne jednom, sam pomislio da je kod nas med i mlijeko kako je tamo "preko Drine", iskreno.![]()
Bježanija iz one picerije mi je najjača!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Trump u govoru najavio da ce zauastaviti ratove.
Tko bi rekao da je običnom narodu bitnija ekonomija od rodne idealogije i queerova? Šok i nevjerica.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekivano sve, pišem mjesecima da će biti ovakav ishod.
Ponižavanje plavih degenerika.
Ponižavanje plavih degenerika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Zaustaviti rat ili naguziti Ukrajince da odstupe 20% svog teritorija za "mir"?

Prije da je ovo drugo.
-
- Kontakt:
Pa dobro, bolje im je izgubiti i 20% teriotrije i sačuvati od mobilicazije i one ispod 23(djecu) nego nastaviti ratovati i nestati. ****, ne ratuje Ukrajina protiv neke bezvezne vojne zemlje vec najvece nuklearne sile i samo lud čovjek može pomislii da ce se Ukrajina vratiti na 1991, odnosno da bi im demokrate pomogle da pobjede Rusiju.Goalgetter je napisao/la: ↑06 nov 2024, 09:04Zaustaviti rat ili naguziti Ukrajince da odstupe 20% svog teritorija za "mir"?
Prije da je ovo drugo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pomogli su im da se odbrane ako ništa sa vojnom pomoći (da nije toga Rusi bi davno i Kijev zauzeli i krenuli marširati dalje prema Evropi), sad šta će Trump uraditi (ili šta bi uradio) ostaje da vidimo.BIHpatriota je napisao/la: ↑06 nov 2024, 09:08Pa dobro, bolje im je izgubiti i 20% teriotrije i sačuvati od mobilicazije i one ispod 23(djecu) nego nastaviti ratovati i nestati. ****, ne ratuje Ukrajina protiv neke bezvezne vojne zemlje vec najvece nuklearne sile i samo lud čovjek može pomislii da ce se Ukrajina vratiti na 1991, odnosno da bi im demokrate pomogle da pobjede Rusiju.Goalgetter je napisao/la: ↑06 nov 2024, 09:04Zaustaviti rat ili naguziti Ukrajince da odstupe 20% svog teritorija za "mir"?
Prije da je ovo drugo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Kako god, Ukrajina ce se morati odreći djelova pod kontrolom Rusije, jeste da su to resursima najbogatiji dijelovi, ali bolje i to nego da nastavi i na kraju pod još gorim uslovima pregovara i potpisuje.
- Maroon1946
- Kontakt:
Jesu li zadovoljni Bošnjaci u USA?
Vjerujem da ne moze gore od demokrata, da vidimo Donalda na djelu sad.

Vjerujem da ne moze gore od demokrata, da vidimo Donalda na djelu sad.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko ti garantuje da će Rusi pristati na to, a neće tražiti čitavu Ukrajinu pa onda i Moldaviju, pa onda Poljsku, Estoniju, FinskuBIHpatriota je napisao/la: ↑06 nov 2024, 09:16Kako god, Ukrajina ce se morati odreći djelova pod kontrolom Rusije, jeste da su to resursima najbogatiji dijelovi, ali bolje i to nego da nastavi i na kraju pod još gorim uslovima pregovara i potpisuje.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.