edit: da ne zaboravim, čestitke na prolazu, nadam se u nedjelju u 19:30 boljoj utakmici i da Široki pobjedi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovdje pišu uglavnom ljudi koji nemaju nikakve veze s tim, tako da si se obratio na pogrešno mjesto...Srce_Tebi je napisao/la:Jos jednom ste pokazali da vam trebamo i moramo **** mame do kraja zivota, hvala za ceku i nadamo se da cete nekada odraditi face to face a ne lupati buseve. MAMU VAM **** !
covjece opstina novi grad ima 70 000 stanovnika ko pola zapadne hercegovine, o cemu ti pricas?ŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, slazem se ja sa svim tim, nego ti govorim da mi ovdje u okvirima BiH raspravljamo o primitivizmu i cemu vec? Hej bolan, pa mislim smijesno. Kazem, pa otvori sarajevo-x svaki dan, ako ne vidis da je najopsirnija i najposjecenija crna kronika rubrika, nazalost, evo moja glava. I sto je najgore, ovakve stvari se desavaju diljem Europe u najsredjenijim ligama, ali kad to ovdje poprimi dodatnu nacionalnu, regionalnu dimenziju, ode to u pm. Mozes jedino na kraju reci ali mi smo ubacili samo sto boca, vi dvjesto, itd. Nema smisla, zaista... Kao sto rekoh, cestitke Zelji, a o ostalom mi se ne da raspravljati s nerealnim ljudima ili onima koji imaju svoje vec neko formirano usko misljenje i zdra'o. To naravno vrijedi za ''obje strane''.
Sta bi na Jugu bilo ili ne, ne mogu nagadjati. Za redare ne odgovaram, prosto me zaboli k* za iste, neki sutaju suce, neki gledaju dok se pale te zastave, a neki naj.ebu ni krivi ni duzni, no da imaju sta u glavi sigurno ne bi taj posao radili nego bi bili sposobni i za sta drugo, tako da ne vidim po cemu su relevantna, bitna karika. Navijaci Širokog tu zastavu donijeli nisu, a d.ebile koji su je istaknuli treba isutati, prvi bi ti pomogao. ''Gazenje'', ''klanje'', ces cuti diljem BiH u ovoj ili onoj formi, uvijek od ekstremnijih pojedinaca na koje se masa nakaci, na njih pozornost ne treba trositi niti trosim. u Širokom Brijegu su ti igrali i Muslimani i Pravoslavci, ne nabrajaju mi se imena sada, a eto ako ti treba primjer u onom danasnjem kadru, Zakaric ti je Pravoslavac, odnosno Srbin. Za ostalo ok, ja samo govorim, nema se sta u BH drustvu pricati o ovakvim stvarima, u svakom datom minutu ces ti to naci i u svom dvoristu, na ovaj ili onaj nacin, i uvijek ce to kakav pojedinac biti, i sta onda imamo o tome pricati. To je preslika BH drustva, ali ako ne funkcioniraju sve drzavne institucije i stosta drugo, to ne znaci da nema obicnog naroda kojemu je dosta takvih sranja.Hamo je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam onda sta te tangira misljenje djece i neizivljenih pojedinaca? Smijesno... proslo kolo isto gadjaju u spanjolskoj primeri suca, ali naravno samo ovdje to poprima nacionalne, i primitivne dimenzije. Pa dobro, eto, ok, neka je, al kazem ti, brzo ljudi zaboravljaju i svoje pojedince dok pale hrv. zastavu (dok eto osiguranje onako nijemo promatra, kad se vec spominju osiguranja, k'o jesu mi bitan faktor), ili hucu tamnoputim igracima kao u prvoj utakmici, itd. Mislim, svejedno mi, al daj bolan, pa pogledaj cijelo BH drustvo, pa ima li ijedan dan da na sarajevo-x ne osvane neko ubojstvo, kriminal ili nesto slicno? I o cemu onda mi ovdje pricamo i tko to se kao izdize jedan iznad drugog? Ma smijesno, al eto, ne da mi se objasnjavati neke banalne, osnovne stvari nerealnim ljudima.
Zeljeznicaru sve cestitke, ove godine su nesumnjivo bolja momcad.[/quot
Na Jugu uvjeren sam ta zastava nikada nebi bila zapaljena.Redari na grbavici ne ulaze na teren i mlate sudije.Navijači Širokog ističu zastave sa kukastim križem,pjevaju ustaške pjesme,pozivaju na nekakvo gaženje i klanje itd.U tvom Širokom nema niti jednog muslimana ili pravoslavca da igra u timu zar to ne govori kakav je to klub i grad.Znam ja i to da vama nije lako jer ste uvijek bili crna ovca,ali i velikim ste dijelom i sami krivi.Ja vazda pometem ispred svoje avlije i na Grbavici nikad nije bilo niti će biti u onakvoj mjeri izljeva primitivizma.
The Prodigy je napisao/la:NEĆEMO VIŠE O FAŠISTIMA I SMOGU.
Neznam zasto se Siroki ovoliko pravda zbog ovoga, sjetite se samo ganjanja igrača po Koševu (ako ono nije primitivizam onda ga i nema u BiH), pa ne napadnuti sudija kao u Širokom, nego pretučeni sudija Vukasović, ili recimo Pekija, pa udaranje golmana, itd., mogao bih sat vremena nabrajati..... PozdravŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, slazem se ja sa svim tim, nego ti govorim da mi ovdje u okvirima BiH raspravljamo o primitivizmu i cemu vec? Hej bolan, pa mislim smijesno. Kazem, pa otvori sarajevo-x svaki dan, ako ne vidis da je najopsirnija i najposjecenija crna kronika rubrika, nazalost, evo moja glava. I sto je najgore, ovakve stvari se desavaju diljem Europe u najsredjenijim ligama, ali kad to ovdje poprimi dodatnu nacionalnu, regionalnu dimenziju, ode to u pm. Mozes jedino na kraju reci ali mi smo ubacili samo sto boca, vi dvjesto, itd. Nema smisla, zaista... Kao sto rekoh, cestitke Zelji, a o ostalom mi se ne da raspravljati s nerealnim ljudima ili onima koji imaju svoje vec neko formirano usko misljenje i zdra'o. To naravno vrijedi za ''obje strane''.
Potpis. Siroki Brijeg je dosta kulturno mjesto kad usporedimo sta se desava u vecim gradovima. Sudija je katastrofalno reagirao i cak sam ja bio ljut na njega, a mogu samo misliti kako su ljuti bili skripari. Neki ovdje ocikledno imaju kompleks inferioriteta prema Sirokom Brijegu koje je jedno ruralno ali vrlo uspjesno mjesto. Da je vise gradova kao Siroki u BiH, zemlja bi bila mnogo naprednija.styles je napisao/la:Neznam zasto se Siroki ovoliko pravda zbog ovoga, sjetite se samo ganjanja igrača po Koševu (ako ono nije primitivizam onda ga i nema u BiH), pa ne napadnuti sudija kao u Širokom, nego pretučeni sudija Vukasović, ili recimo Pekija, pa udaranje golmana, itd., mogao bih sat vremena nabrajati..... PozdravŠB_Fidelis je napisao/la:Bolan, slazem se ja sa svim tim, nego ti govorim da mi ovdje u okvirima BiH raspravljamo o primitivizmu i cemu vec? Hej bolan, pa mislim smijesno. Kazem, pa otvori sarajevo-x svaki dan, ako ne vidis da je najopsirnija i najposjecenija crna kronika rubrika, nazalost, evo moja glava. I sto je najgore, ovakve stvari se desavaju diljem Europe u najsredjenijim ligama, ali kad to ovdje poprimi dodatnu nacionalnu, regionalnu dimenziju, ode to u pm. Mozes jedino na kraju reci ali mi smo ubacili samo sto boca, vi dvjesto, itd. Nema smisla, zaista... Kao sto rekoh, cestitke Zelji, a o ostalom mi se ne da raspravljati s nerealnim ljudima ili onima koji imaju svoje vec neko formirano usko misljenje i zdra'o. To naravno vrijedi za ''obje strane''.
Sigma Olumuc, mozel statistika utakmica u kupu sa Uskim brijegom. Mislim da je ovo prvi prolaz,mozda grijesim. ZAKON VELIKIH BROJEVA. Pozz.navijacima koji su Vjerovali...MU'MIN T.M. je napisao/la:Sutra 'Zakon velikih brojeva' ?↲
I da gubis 10:0, s Juga bi se pjesma cula...
Potpis!!!tanzla je napisao/la:Sad bi ja treb'o biti nijem na onog papana sto ganja sudije da udara? Ili na onih par miliona ubacenih predmeta? Pa ono nema ni u Papui Novoj Gvineji? Mi smo se milijardu puta izvinili zbog paljenja zastave, ja bi prvi tog papka strijeljao, ne zbog tebe, ne zbog Sirokog, ne zbog hrvata ili Hrvatske, nego zbog sebe. A onog sabana od danas - u logor!
Grijesis.MU'MIN T.M. je napisao/la:Sigma Olumuc, mozel statistika utakmica u kupu sa Uskim brijegom. Mislim da je ovo prvi prolaz,mozda grijesim. ZAKON VELIKIH BROJEVA. Pozz.navijacima koji su Vjerovali...MU'MIN T.M. je napisao/la:Sutra 'Zakon velikih brojeva' ?↲
I da gubis 10:0, s Juga bi se pjesma cula...
Šta ima, pesimista.Stole iz Bora je napisao/la:Ja imam drugaciji predosjecaj ali dobro, pocesto me je varao u posljednje vrijeme ..
Preživismo nekakao.tanzla je napisao/la:Nemoj tako, imam slabo srce.ellaxaz je napisao/la:1:1 i to da mi izjednačimo.