Guler, Camavinga i Valverde (eventualno Wirtz ako dodje) je brutalan vezni red, trojku u napadu je suvisno spominjat. Odbrana je jedini dio ekipe koji skripi i tu treba sigurno 2 -3 pojacanja.koeficijent je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:12Ovo ljeto su baš sjbali s transferima.
Gubitak Kroosa nenadoknadiv jer je Modrić dao svoje.
U veznom redu fizikalci koji ništa ne mogu kreirati, u napadu igrači prostora koji nisu korisni u build-upu.
Još se ozljede Carvajal i Courtois.
Daleko je mart, može svašta biti do tada, ali im je sezona u ligi već propala. Sljedeće ljeto će morati ozbiljno razmisliti koga od ovih silnih fizikalaca treba zamijeniti igračima s mozgom.
Kome se i dalje ne sviđa ovaj format takmičenja neka pogleda live tabelu.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije Real cemu veceras, ali i ovaj Milan me bas pozitivno iznenadio. Bas dobra ekipa sada, ranije je uvijek bio nekako nedorecen
-
- Kontakt:
Gdje ti je Bellingham u tom veznom redu? Još bi Wirtza koji je isto desetka.Kaunas je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:19Guler, Camavinga i Valverde (eventualno Wirtz ako dodje) je brutalan vezni red, trojku u napadu je suvisno spominjat. Odbrana je jedini dio ekipe koji skripi i tu treba sigurno 2 -3 pojacanja.koeficijent je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:12Ovo ljeto su baš sjbali s transferima.
U veznom redu fizikalci koji ništa ne mogu kreirati, u napadu igrači prostora koji nisu korisni u build-upu.
Daleko je mart, može svašta biti do tada, ali im je sezona u ligi već propala. Sljedeće ljeto će morati ozbiljno razmisliti koga od ovih silnih fizikalaca treba zamijeniti igračima s mozgom.
Perezu bi bolje bilo da traži playmakera šesticu, a ne igrače koji čekaju da im lopta dođe.
Napad je dobar samo na papiru i playstationu, nijedan nije igrač za primiti i zadržati loptu, svaka utakmica protiv dubokog bloka patnja.
**** kurtis jones u nasem Arsenalu niko ovakav pas ne zna dati
Milan samo sam sebe moze pobjedit, kakve sve gluposti rade
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bolji su od Reala u ovih sat vremena, ali Milan je Milan ipak, nikad se ne zna
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zaboravio sam Bellinghama.koeficijent je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:23Gdje ti je Bellingham u tom veznom redu? Još bi Wirtza koji je isto desetka.Kaunas je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:19Guler, Camavinga i Valverde (eventualno Wirtz ako dodje) je brutalan vezni red, trojku u napadu je suvisno spominjat. Odbrana je jedini dio ekipe koji skripi i tu treba sigurno 2 -3 pojacanja.koeficijent je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:12
Ovo ljeto su baš sjbali s transferima.
Perezu bi bolje bilo da traži playmakera šesticu, a ne igrače koji čekaju da im lopta dođe.
Napad je dobar samo na papiru i playstationu, nijedan nije igrač za primiti i zadržati loptu, svaka utakmica protiv dubokog bloka patnja.

Ma Wirtz je izmedju Reala i Barcelone, mislim da su ostali sa dosta manjim sansama.
Ma yebeno je ovo sve uigrat, dolazak Mbappea donosi novu dimenziju u igri al ne sumnjam da ce u narednim sezonama oni bit bas brutalni. Ne sumnjam da ce Pero jos i odbranu da utegne. Uz Barcelonu sigurno ekipa sa najvecim potencijalom u Evropi za narednih recimo 5-7 godina.
15.10.2013.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ove bi i Borussija dobila da se nisu luzerski povukli u drugom poluvremenu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kao svaki put kad Real igra, da opet isto napisem, grupna faza takmicenja, igraju radi reda. Tek kasnije se bude s tim da ove godine djeluju dosta losije u odnosu na proslu sezonu.
City bez Rodria Arsenal.
City bez Rodria Arsenal.
Sto Sporting busi City 3:1
Steta Leverkusena
Steta Leverkusena
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 nov 2024, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisam gledao Sporting ko zna od kad. Zar je taj Swed toliko dobar?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musah zasad pojeo Vinija 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jbt ne znam da se pojavila odvratnija njuska od ovog kera vinicijusa
Trpaj bijela ****
Trpaj bijela ****
1946-1987
Ma ljudi su godinama krs i opet osvajaju. Nevjerovatno jednostavno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 22:28Ove bi i Borussija dobila da se nisu luzerski povukli u drugom poluvremenu.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tidzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AC Milan

Rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AC Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trpaj levate! 
-
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.