A bolan, gdje ja to opravdavam, stid je i mene takvih, al u ''vrucini'' i momentu publika vidi nesto drugo, odnosno pojedinci. Upisi u youtube nesto toga tipa, vidjet ces ti toga i po najsredjenijim ligama Europe, kamoli ovdje, vjeruj, iznenadit ces se. A uostalom, pa o tucnjavama u vasem famoznom tunelu su pisale i pricale tri momcadi, pa sad opet se vracam na ''pogledati prvo u svoje dvoriste''...avenija je napisao/la:pa sb ono ganjanje i sutiranje sudije samo moze bit u zvorniku trebinju travniku i kod vas ...nema rijeci
mene je stid ko je uspjesniji od celika kad pogledamo zadnje godine..Historiju necu pominjat
Cega je tebe stid, to je druga stvar, mene nije stid uspjeha, nije me stid organizacije, dugogodisnjeg planskog rada i shodno tome i rezultata, zasto bi bilo, niti tebe ima sta biti stid da je jedan organizirani klub bolji od Celika, jer vi to niste i dzaba vama sva tradicija ako cete i dan danas misliti da ste u komunizmu i da ce grad sve osigurati ili pasti sa neba. Ja Celik postujem kao ime, al uspjehe, rezultate, vi morate zaraditi iskljucivo radom i trudom, a ne pozivanjem na neku tradiciju i omalozavanjem sredina koje su bolje od vas, pa neka su malobrojnije.
Nemate ni vi sta glumiti ovdje moralne vertikale, nicija publika nije kazalisna, tako ni vasa, a sranje je zakuhao sam sudac, on da je odmah pokazao na penal nitko mu nista rekao ne bi, a sva ta natezanja, pritisci igraca Zelje, konzultacije, pa prekidi, itd., su naravno samo razljutili publiku koja objektivno u tom momentu nije ni mogla biti svjesna sta se sve izdogadjalo. Zalosno, i sramota, no sta je tu je, pojedinaca takvih ce uvijek biti. Ako ti mislis da ste vi od toga, ili netko drugi, operirani, vjeruj, ubrzo ces/cete biti demantirani. To ti je samo preslika BH drustva, a ono je u globalu takvo kakvo jest, a ne segregirano na ''ovakve'', ili ''onakve''. Takve podjele vrsiti mozes samo medju pojedincima.