NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2011, 00:38

avenija je napisao/la:pa sb ono ganjanje i sutiranje sudije samo moze bit u zvorniku trebinju travniku i kod vas ...nema rijeci
mene je stid ko je uspjesniji od celika kad pogledamo zadnje godine..Historiju necu pominjat
A bolan, gdje ja to opravdavam, stid je i mene takvih, al u ''vrucini'' i momentu publika vidi nesto drugo, odnosno pojedinci. Upisi u youtube nesto toga tipa, vidjet ces ti toga i po najsredjenijim ligama Europe, kamoli ovdje, vjeruj, iznenadit ces se. A uostalom, pa o tucnjavama u vasem famoznom tunelu su pisale i pricale tri momcadi, pa sad opet se vracam na ''pogledati prvo u svoje dvoriste''...

Cega je tebe stid, to je druga stvar, mene nije stid uspjeha, nije me stid organizacije, dugogodisnjeg planskog rada i shodno tome i rezultata, zasto bi bilo, niti tebe ima sta biti stid da je jedan organizirani klub bolji od Celika, jer vi to niste i dzaba vama sva tradicija ako cete i dan danas misliti da ste u komunizmu i da ce grad sve osigurati ili pasti sa neba. Ja Celik postujem kao ime, al uspjehe, rezultate, vi morate zaraditi iskljucivo radom i trudom, a ne pozivanjem na neku tradiciju i omalozavanjem sredina koje su bolje od vas, pa neka su malobrojnije.
Nemate ni vi sta glumiti ovdje moralne vertikale, nicija publika nije kazalisna, tako ni vasa, a sranje je zakuhao sam sudac, on da je odmah pokazao na penal nitko mu nista rekao ne bi, a sva ta natezanja, pritisci igraca Zelje, konzultacije, pa prekidi, itd., su naravno samo razljutili publiku koja objektivno u tom momentu nije ni mogla biti svjesna sta se sve izdogadjalo. Zalosno, i sramota, no sta je tu je, pojedinaca takvih ce uvijek biti. Ako ti mislis da ste vi od toga, ili netko drugi, operirani, vjeruj, ubrzo ces/cete biti demantirani. To ti je samo preslika BH drustva, a ono je u globalu takvo kakvo jest, a ne segregirano na ''ovakve'', ili ''onakve''. Takve podjele vrsiti mozes samo medju pojedincima.
...Život za Široki...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 apr 2011, 00:52

Nije rekao da nije bilo penala već da nije bilo ofsajda. Zbog toga je glavni išao njemu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 apr 2011, 00:55

komunizam izumire u zenici..samo ljiljan ostade ..
sve je to fino sto si ti napisao ali onaj seljak da u terenu bude i ganja sudije pa nismo u zimbabeu ipak smo u bosni i hercegovini koja ce danas sutra biti clanica jedne velike EU . I ono da se desi..
@sb trn svega se ja sjecam i eto te pomoci ..ali pojasni mi bolje tu tromedju i to raditi nisam skontao .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 apr 2011, 00:55

Mosor1 je napisao/la:Ne znam ni sta se pravdamo.Ovdje je najmanji pritisak u ligi,da se mene pita onih zadnjih 5 min ,onako bi trebala biti citava utakmica,naravno bez ubacivanja icega.Pobjdili ste,pomocnog suca mi je zao jer je rekao da nije bio penal a onaj ga svirao,samo da ga uvali.Trebali smo glavnoga marisat,ne pomocnog. Onaj drugi pomocni 3 zaleđa digao bezveze.Idemo dalje,borba i gotovo.Sad sam nekako jos sigurniji da nema europe ni za nas a mislim ni za druge!!! :D
pa mislim da ste vi imali sasvim OK i korektno sudjenje na Grbavici i isto tako nije bilo nikakvog nasilja, po meni je jednu fer i korektnu utakmicu zakuhao bandovic lik je seljak i pol takodje bih i kaznio naseg colica barem interno nema on koga gadjati u publici njegovo je da se dokaze na terenu.Ne zmjeram ni cak gadjanje sa tribine ali upade na teren obezbjedjenja i udarnje sudije je stvarni ispod nivoa.Po meni Zeljo sasvim zasluzeno ide dalje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2011, 00:58

avenija je napisao/la:komunizam izumire u zenici..samo ljiljan ostade ..
sve je to fino sto si ti napisao ali onaj seljak da u terenu bude i ganja sudije pa nismo u zimbabeu ipak smo u bosni i hercegovini koja ce danas sutra biti clanica jedne velike EU . I ono da se desi..
@sb trn svega se ja sjecam i eto te pomoci ..ali pojasni mi bolje tu tromedju i to raditi nisam skontao .
BiH moze u EU samo ako ta ista EU kaze ''ajdete i vi, sta cemo od vas''. Pod jedan.
Pod dva, govorim ti, vidjet ces svasta diljem Europe, kamoli ovdje. Ne cudi me vise nista.
pile87 je napisao/la:
Mosor1 je napisao/la:Ne znam ni sta se pravdamo.Ovdje je najmanji pritisak u ligi,da se mene pita onih zadnjih 5 min ,onako bi trebala biti citava utakmica,naravno bez ubacivanja icega.Pobjdili ste,pomocnog suca mi je zao jer je rekao da nije bio penal a onaj ga svirao,samo da ga uvali.Trebali smo glavnoga marisat,ne pomocnog. Onaj drugi pomocni 3 zaleđa digao bezveze.Idemo dalje,borba i gotovo.Sad sam nekako jos sigurniji da nema europe ni za nas a mislim ni za druge!!! :D
pa mislim da ste vi imali sasvim OK i korektno sudjenje na Grbavici i isto tako nije bilo nikakvog nasilja, po meni je jednu fer i korektnu utakmicu zakuhao bandovic lik je seljak i pol takodje bih i kaznio naseg colica barem interno nema on koga gadjati u publici njegovo je da se dokaze na terenu.Ne zmjeram ni cak gadjanje sa tribine ali upade na teren obezbjedjenja i udarnje sudije je stvarni ispod nivoa.Po meni Zeljo sasvim zasluzeno ide dalje...
Na Grbavici je u vecini slucajeva Širokom korektno sudjenje. Isto tako je i na Pecari, svim momcadima, ne samo Zelji. Mislim da je realno reci da pored toga sto je bio penal, vidio bi ti dosta terena u BiH na kojima ti ono u tim momentima sudili ne bi. Utakmica je bila korektna, al par detalja i sranja je zakuhalo bezveze situaciju, i onda ti seljaci o kojima pricas ulijecu u teren bez da su uopce vidjeli te detalje, s obzirom da su ledjima vjerujem okrenuti, smijesno. Ali, ovo je BiH...
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 07 apr 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 07 apr 2011, 00:59

Kevin je napisao/la:meni su najjači ovi iz Zenice, Tuzle itd što se javljaju a kod njih se suci redovno mlate svake godine, sjetimo se Vukasovića, pa onog Pekije..itd itd.

ne opravdavam današnje ponašanja pojedinaca, nisam sve vidio što se događalo ali je i nebitno šta sam ja vidio a šta ne..uglavnom, penal čist, sudac zakuhao, loše je inače sudio..korektnu tekmu je napravio usranom do kraja...uvalio je svog pomoćnika u **** što govori da je **** od čovjeka vjerojatno..željo je zasluženo prošao jer jeostvari otakav rezultat koji mu je dovoljan za prolaz i to je to..

svugdje se događa svašta, neznam što ste se svi sd svezali ovoga, do kraja lige ima još dosta, bit će događaja i događaja..živili

hhhhhhh

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 07 apr 2011, 01:02

_karabaja_ je napisao/la:Utakmica losa, sudjenje lose, "publika" i "navijanje" losi. Nekad mi je Siroki bio drag klub zbog organizovanosti i korektnog domacinstva, a u zadnje vrijeme su mi se zgadili prilicno.
Da je ono bio normalan sudija ne bi doslo do ispada, ali kada je vec napravio sranje trebao je prekinuti utakmicu, da ce barem uslijediti adekvatne kazne za sve (sudiju, Siroki) nakon ovog (al nista od toga nazalost).

Manje mjesto i manji broj "navijaca", a da ima toliko primitivaca u svojim redovima moje oci nisu vidjele :roll: .
Neznam zasto se Siroki ovoliko pravda zbog ovoga, sjetite se samo ganjanja igrača po Koševu (ako ono nije primitivizam onda ga i nema u BiH), pa ne napadnuti sudija kao u Širokom, nego pretučeni sudija Vukasović, ili recimo Pekija, pa udaranje golmana, itd., mogao bih sat vremena nabrajati..... Pozdrav

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 apr 2011, 06:29

Primitivizma ima svugdje u BIH stoga okanite se vise suplje price da smo mi iz ŠB primitivci a svi vi ostali fina raja
To je bila tolika frustracija ,jer poznato ja da suci kako u košarci tako i u nogometu na siroki dodu tako rastereceno i opusteno i sude kako ih volja i kako im je u interesu ,dok npr kad ide u vrapcice vecer prije ne spava gleda kako ce ,ako nesto zas..e,ziv izac
Za ovog lika sto je reko da smo mi sramota ove drzave,gorohotom mu se nasmijem ,pored nasih politicara i guzonja u nogometnom savezu mi smo oličje bontona (ovo je usporedba ,da se ne bi neki balavac navuko na ovo i pomislio da doslovno mislim da smo olicje bontona),a ako smo mi jedini problem ove drzave drage volje cemo napustit okvire ove drzave jer nije ni nama bas med i mlijeko (ali sa sobom vodimo KK Bosnu ,posteno?? :D )
Zeljo-Čelik dajem malu prednost zelji jer su kvalitetniji,mada je to finale kupa i sve je otvoreno

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 07 apr 2011, 08:20

nema se šta zamjeriti rukovodstvu i igračima Širokog, ljudi su bili sasvim korektni domaćini, stvar je u policiji koja je sve to mirno promatrala, pa zar Bevanda mora ići na tribinu i smirivati navijače pored policije koja to samo mirno promatra

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 apr 2011, 09:42

felix123 je napisao/la:Primitivizma ima svugdje u BIH stoga okanite se vise suplje price da smo mi iz ŠB primitivci a svi vi ostali fina raja
To je bila tolika frustracija ,jer poznato ja da suci kako u košarci tako i u nogometu na siroki dodu tako rastereceno i opusteno i sude kako ih volja i kako im je u interesu ,dok npr kad ide u vrapcice vecer prije ne spava gleda kako ce ,ako nesto zas..e,ziv izac
Za ovog lika sto je reko da smo mi sramota ove drzave,gorohotom mu se nasmijem ,pored nasih politicara i guzonja u nogometnom savezu mi smo oličje bontona (ovo je usporedba ,da se ne bi neki balavac navuko na ovo i pomislio da doslovno mislim da smo olicje bontona),a ako smo mi jedini problem ove drzave drage volje cemo napustit okvire ove drzave jer nije ni nama bas med i mlijeko (ali sa sobom vodimo KK Bosnu ,posteno?? :D )
Zeljo-Čelik dajem malu prednost zelji jer su kvalitetniji,mada je to finale kupa i sve je otvoreno
Ljudi igrali smo utakmicu i nema razloga za svadju i mrznju,danas smo mi prosli sutra mozda vi to je sport i nista vise.U pravu si kada kazez da svugdje ima primitivizma i idiotskog ponasanja navijaca.Papak i primitivac nije geografski pojam(moze se covjek roditi u srcu Londona i biti papak kao malo ko) vec oslikava mentalni sklop,ponasanje i odgoj pojedinca i nemoze se citava sredina stavljati u isti kos radi ponasanja pojedinaca.I mi u Sarajevu se ljutimo kada o nama imaju lose misljenje i donose genaralnu sliku o nama na osnovu ponasanja i krkanluka pojedinih osoba.Svi pricamo ovdje o ponasanju pojedinih navijaca na utakmici koje je moras priznati bilo stvarno idiotsko i za koje bi ti isti trebali snositi posljedice a narocito onaj zastitar.Niko od nas ne spominje pozitivno ponasanje igraca i trenera na istoj utakmici koje je bilo izuzetno korektno iako je utakmica imala veliki znacaj.Nemam nista niti protiv ijednog kluba pa tako ni protiv Sirokog i mislim da je krajnje vrijeme da izbacimo ovaj nacionalizam i da shvatamo da zivimo u istoj drzavi bez obzira koliko nam je to po volji.Znam da bi pojedini u BiH voljeli da Siroki igra prvenstvene utakmice protiv Dinama i Hajduka a Borac protiv Partizana i Zvezda,a necu te lagati i ja bi volio da Zeljo i Sarajevo igraju protiv Galatasaraja,Fenera ili Besiktasa ali zelje su jedno realnost drugo i sto se prije spustimo na zemlju i shvatimo da ipak moramo zivjeti u istoj drazavi bice nam bolje svima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 07 apr 2011, 09:58

styles je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la:Utakmica losa, sudjenje lose, "publika" i "navijanje" losi. Nekad mi je Siroki bio drag klub zbog organizovanosti i korektnog domacinstva, a u zadnje vrijeme su mi se zgadili prilicno.
Da je ono bio normalan sudija ne bi doslo do ispada, ali kada je vec napravio sranje trebao je prekinuti utakmicu, da ce barem uslijediti adekvatne kazne za sve (sudiju, Siroki) nakon ovog (al nista od toga nazalost).

Manje mjesto i manji broj "navijaca", a da ima toliko primitivaca u svojim redovima moje oci nisu vidjele :roll: .
Neznam zasto se Siroki ovoliko pravda zbog ovoga, sjetite se samo ganjanja igrača po Koševu (ako ono nije primitivizam onda ga i nema u BiH), pa ne napadnuti sudija kao u Širokom, nego pretučeni sudija Vukasović, ili recimo Pekija, pa udaranje golmana, itd., mogao bih sat vremena nabrajati..... Pozdrav
Sve ja to osudjujem i zato nam je liga na ovakvom nivou. Ne shvatam zasto onoliki protesti kod vise nego ociglednog penala, dobro da su malo izvrsili pritisak na sudiju, ali ono je u svakoj normalnoj ligi i zemlji prekid (a mi to ocigledno nismo), pogotov je ruzno izgledalo ono nasrtanje neke zatucane seljacine na terenu na sudije kada je odsvirao kraj, koja ocigledno ima neku funkciju u klubu. Onakvim ljudima nije mjesto ni u blizini stadiona, ne samo u Sirokom nego u svim sredinama ali vi ste poceli prednjaciti u zadnje vrijeme cim izostaju rezultati!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 07 apr 2011, 10:13

čamac je napisao/la:Željo zasluženo proš'o. Penal čist. Glavni sudija do penala sudio bez greške. Pogriješio je samo što nije svirno iz sve snage penal odmah i zalijepio onom papku direktni crveni i gotovo. Skratio utakmicu najmanje 5-6 minuta. Međutim, obzirom da je ista trebala biti prekinuta nakon stanadarnog izljeva primitivizma karakterističnog za zatucane sredine, smatram da i nije pogriješio što je ranije svir'o kraj.
Pomoćni sudija (ne onaj zavaljeni :D ) je svir'o nekoliko nepostojećih offside-a Širokom i očito je bio "naš" čovjek na terenu (pojma nemam kako se zove).
Moj Višča ako si ti najveća nada našeg kluba ne piše nam se dobro u budućnosti.
Publiku (mada ono dole nije vidjelo publike), muriju (nije ono vidjele murije već je ono već godinama zrelo za zatvora), zaštitare (manje-više zločinci kakvi zaštitari, možda u logoru jedino mogu biti zaštitari) mislim da nema potrebe komentarisati jer svi znamo o čemu se dole radi. Jeb.iga kmetovi napredovali, postali uskoci i sad ih valja trpiti.
Nadam se samo da u skorije vrijeme klub kakav je Željo neće više morati igrati po onakvim zabitima. Ligu što prije vratiti pravim klubovima i gradskim sredinama.
Bilo prošlo, legendarni sarajevski klub ide dalje, boli nas taki za ove zabiti.
tvoj Željo se dobro treba namučiti da prestigne onu zabit u X stvari, možete likovati ali ništa se jučer u Širokom nije događalo što već nije viđeno u URBANIM sredinama, zato sa tom ironičnom pričom otpepaj

čestitke Želji na prolazu, uzeli su ponuđeno!!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 apr 2011, 11:51

iggy_tm87 je napisao/la:Nisam komentarisao, niti sam mislio da cu , ponasanje domace publike, no kad se neki hvataju zato tako zestoko moram. Da, ponasanje domace publike (tacnije JEDNOG DIJELA te publike) je bilo krajnje primitivno. No, odredjeni dusebriznici su opleli ovdje po Širokobrijezanima kao da je ovo prvi put da se ovako nesto desava. Ulijetanje flasa i predmeta na teren je svakodnevnica ove lige. Onakvog ponasanja je bilo i bice uvijek i svugdje. Vedrana (R.I.P.) pustite da pociva u miru, on s ovim danas nema nikakve veze. Desilo se sto se desilo, ne sumnjam da ce Široki biti kaznjen za ovo, no i ako ne bude, i gore su stvari prolazile nekaznjene u nasoj ligi u svim krajevima ove drzave. Iskreno se nadam da ce biti kaznjen redar (kome je opis posla OSIGURANJE SPORTSKOG DOGADJAJA) , a koji udara aktera istog tog dogadjaja koji osigurava. Krivci za kompletan haos koji je danas nastao su Bandovic (nesmotren potez), te glavni sudac koji je ispravnu odluku donio tek nakon konsultacije sa pomocnikom (nema pregled igre ?!?), cime je svog pomocnika na neki nacin "ukopao", jer je doticni stajao odma iza domaceg kopa, a svi znamo da ni u jednom kopu ne stoje balerine, stoga je onakva reakcija ocekivana. "Spricer" kako ga neki nazvase, tj. Bevanda, je pokusao svojim djelovanjem barem ublaziti kaznu koja je Širokom izvjesna nakon danasnjih desavanja, sto je po meni vrlo pozitivan primjer (nisam vidio na Koševu da je neko iz uprave pokusao smirivati divljanja, niti je na mojoj Grbavici iko iz uprave ista pokusao smiriti kada je onaj kompletan idiot utrcao na teren na onoj utakmici protiv Slavije). Probajte ljudi malo objektivni bit, nece vam skodit, bolje ce te osjecat. Ako su iza provokatorskih/komplexaskih nickova djeca do 16god, citav ovaj moj post (a podug je) pada u vodu, isplivace tek za koju godinu kad doticni sazriju i pocnu svijet gledati drugim ocima. Politiku i neke podjele necu mijesati u ovo niti spominjati, a nemojte ni vi ostali, bespotrebno je i primitivno, ajmo se svi skupa izdic iz feudalnog doba. Zvijeli ;)
Potpis, i ja sam bio prijatno iznenadjem ponasanjem Bevande...
U svakom slucaju potez za pohvalu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 apr 2011, 12:53

dino lj je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Primitivizma ima svugdje u BIH stoga okanite se vise suplje price da smo mi iz ŠB primitivci a svi vi ostali fina raja
Ljudi igrali smo utakmicu i nema razloga za svadju i mrznju,danas smo mi prosli sutra mozda vi to je sport i nista vise.U pravu si kada kazez da svugdje ima primitivizma i idiotskog ponasanja navijaca.Papak i primitivac nije geografski pojam(moze se covjek roditi u srcu Londona i biti papak kao malo ko) vec oslikava mentalni sklop,ponasanje i odgoj pojedinca i nemoze se citava sredina stavljati u isti kos radi ponasanja pojedinaca.I mi u Sarajevu se ljutimo kada o nama imaju lose misljenje i donose genaralnu sliku o nama na osnovu ponasanja i krkanluka pojedinih osoba.Svi pricamo ovdje o ponasanju pojedinih navijaca na utakmici koje je moras priznati bilo stvarno idiotsko i za koje bi ti isti trebali snositi posljedice a narocito onaj zastitar.Niko od nas ne spominje pozitivno ponasanje igraca i trenera na istoj utakmici koje je bilo izuzetno korektno iako je utakmica imala veliki znacaj.Nemam nista niti protiv ijednog kluba pa tako ni protiv Sirokog i mislim da je krajnje vrijeme da izbacimo ovaj nacionalizam i da shvatamo da zivimo u istoj drzavi bez obzira koliko nam je to po volji.Znam da bi pojedini u BiH voljeli da Siroki igra prvenstvene utakmice protiv Dinama i Hajduka a Borac protiv Partizana i Zvezda,a necu te lagati i ja bi volio da Zeljo i Sarajevo igraju protiv Galatasaraja,Fenera ili Besiktasa ali zelje su jedno realnost drugo i sto se prije spustimo na zemlju i shvatimo da ipak moramo zivjeti u istoj drazavi bice nam bolje svima.
Jedan od rijetkih postova gdje se ne slazem sa tobom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 07 apr 2011, 16:46

Mozak u pravu si u potpunosti sta se god prenosilo s Pecare nase preplacene p...ke su izgubile
Zali boze Bajkuse ,to je bio srčan igrac
u ovoj ekipi jedino marciano ,renato i mali zakaric nesto pokusavaju ostali koda im je ovo pra sezona profi nogometa
Svima je jasno zasto na košarci imamo 2500 ljudi u prosjeku a na nogometu 500

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2011, 16:54

Kako si samo smijesan i jadan... Ova ''Listica'' je pojam za ono sto ste vi i ostatak napravili od Veleza. I okanite se vi price o drugoj ligi, bar je vama dobro dosla da se opametite malo i shvatite neke stvari.
Sa Pecare ti mozes SVAKU utakmicu gledati, nema veze prenosi li tv ili ne, a izvoli mi nadji koji to se klub zadnji zalio na sudjenje, uvjete na Pecari. Mogao je i jucer nasteliti i dobiti, proci u finale kupa, pa nije. A vidjelo se na prijenosima ove godine sta su pojedini klubovi, da ne imenujem, radili ispred tih istih kamera. Al nema veze, ''oni su velikani''.
To sto Široki nema potrebe ni zelje da glumi nekakvu velicinu, a tamo da se bore za opstanak i potplacuju suce ili nesto deseto samo da se spase druge lige kao brojni, to je druga stvar. Na Pecari se bar uvijek moglo igrati, pa ako si bolji, bravo.
A tebi ako je u interesu da ides nekakvom bivsem velikanu na noge da te pokrade, al eto nema veze ipak su oni umetni-ime-date-velicine-ovdje, tako da nema veze, 'bujrum'.
...Život za Široki...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 07 apr 2011, 20:08

gavran je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
.. .. i da shvatamo da zivimo u istoj drzavi bez obzira koliko nam je to po volji.Znam da bi pojedini u BiH voljeli da Siroki igra prvenstvene utakmice protiv Dinama i Hajduka a Borac protiv Partizana i Zvezda,a necu te lagati i ja bi volio da Zeljo i Sarajevo igraju protiv Galatasaraja,Fenera ili Besiktasa[/b] ali zelje su jedno realnost drugo i sto se prije spustimo na zemlju i shvatimo da ipak moramo zivjeti u istoj drazavi bice nam bolje svima.

Nevjerovatna izjava.... 99.99 posto navijaca Zelje ovo ne podrzava... 99,99 posto navijaca Zelje bi podrzalo zajednicku ligu JE Evrope sa Partizanom, Dinamom, Hajdukom, Zvijezdom... Kakve su ovo ideje... mozete zamisliti putovanje Manijaka u npr. Ankaru... Pripreme za putovanje bi trajale tri godine i za pola godine bi svi bankrotirali....

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 07 apr 2011, 20:31

Samo F.K.S !! je napisao/la:Dino lj lupa gluposti 99 % navijaca Sarajeva ne bi podrzalo ovu ideju ;) Uostalom moje misljene kao i ostalih navijaca Sarajeva i gradjana Sarajeva je sljedece 0:54 8-)
Glupo je da ijedna "strana" dijeli moralne lekcije,sjetite se samo koseva i upada"djece cvijeca" ili ti ga "kebinih picki.." u teren i proganjanja igraca sirokog brijega,tko o cemu **** o postenju!
Ligu treba rasformirati jer potice na nacionalnu mrznju medju gradjanima BiH!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 apr 2011, 20:32

Molit cu te da nastavimo na pm pa cemo se ubijat argumentima ;)

Nego kakvo je stanje sa Vareom ?

komrad mi nismo ganjali igrace sb vec se zna koga ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 apr 2011, 20:32

Evo sve ali kako vam se da vise srati Bgti, i jednima i drugima, niste normalni Bgmi... De postedite nas, 5 stranica se od sinoc napisalo nisam procitao ni jedan komentar u vezi utakmice... Ja ne bi volio da Široki igra u Hr. ligi, vise bi volio da igramo u Portugalu... Lijepo vrijeme, more, fina klima... Kad vi zelite da nasi klubovi igraju u drugim ligama evo da i ja malo mastam... Pa onda dodje nedjelja pa derbi sa Portom, Benficom...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LegendKiller, MostarReds22, tutankamon1905 i 24 gosta.