Kralju nas aston vila pobjedi, barsa nas rastavi na proste faktore sa nekom djecom i dok je hansi tamo oni ce imat prednost trenera i samim tim 70 posto sansi za pobjedu na ovom nasom harakiri taktikom.armando je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:53Real, City, L'pool, Arsenal ()...
Ko su ti timovi prijatelju?
Kraljevići ranjivi kao nikad, pomutnja dolaskom kornjače, Judea boli kičma itd.
Plavi Manchester ostario, oslabio, ranjen povredom Rodrija. I evt. odlaskom Gvardiole.
Liver jeste nezgodan i jako dobra ekipa. Ali nešto jača od Bayerna,? Njet.
Arsenal postaje zeznuta ekipa, jer igraju na rezultat sa jakom odbranom. Dosta toga je ukomponovano i nezgodni su. Ali ništa više od toga.
Ostatak tvog posta mi se sviđa i to je to, otprilike.
A to je ona raspala barsa od proslih godina a da ne pricamo o citiju i realu jer mi smo dva koplja ispod trenutno cak su i redsi iznad nas a o arsenalu netreba trosit rijeci jer oni su nivo ispod nas.
Naravno to je neko moje misljenje, realno mi sa ovakvim pristupom trpamo sirotinju i ono sto je meni licno drago jeate sto ce se vjerovatno opet uzet bundeska i mozda cak i kup, svakako sad idu lakse tekme u ligi prvaka tu ce se proci grupa i uz neki lahki raspored nama je vrh doguzeljat do polufinala i to je neki max.
Opet kazem to je moje misljenje ja bih bio najsretniji da grijesim i da otresemo rejala i na alijancu dignemo klempu nebitno protiv koga, al to je u domenu naucne fantastike.